Добър зъболекар в София

• 638 501
  • 981
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм много доволна от д-р Илиева, от септември до сега нямам никакви болки, но тя е първия стоматололог, който искаше да си направя панорамна снимка преди да започне да ми разпробива зъбите, оказа се, че няма нужда от разпробиване, всичко е от венците, а какви болки имах самооо  ooooh!
Лошото е, че тя искаше да отида пак след 2 седмици, а аз не отидох поради ред обстоятелства и сега ме е срам да й се обадя за час, но ще й се обадя .... не знам кога  Embarassed

# 151
Искам да попитам за добър специалист по парадонтит. Благодаря предварително!

# 152

Здравейте,страшно добър стоматолог е д-р Мариана Крачанова,кабинетът й е на Парчевич.Някой ако иска може да ми пише на лични

# 153
Някой знае ли с кои зъболекари и къде /телефон, адрес или емайл/ работи зъботехник-майстор Иван Бурджев?
Ще съм много благодарна на всякаква информация. 

# 154
Здравейте! Аз не съм "МАМА", още ми е разно за това, но проблемите със зъбите не питат! Прочетох много, ама наистина много положителни мнения за д-р Илиева и утре имам записан час при нея. Надявам се всичко написано да е вярно, защото ужасно много ме е стах от зъболекари и най-вече от болката... Embarassed
Само да спомена, че тя в момента работи в клиника "Евродент 93" и когато се обадиь да попитам за ориентировачни цени ми казаха, че хубава бяла пломба е мнжду 44 и 52 лв., което си е направо супер, като се има прадвид, че където и да съм била пломба под 60лв. няма #Crazy #2gunfire!
Балгодаря на всички, които са дали мнение, защото без тях просто нямаше как да се ориентирам!  bouquet
Ще споделя впечатленията си след като мине прегледа.

# 155
Как няма пломба под 60 лева??? На мен ми взимат между 20 и 40 лева. Недейте така.

# 156
Ами да ти кажа не знам къде взимат между 20 и 40 лв, наистина напоследък такива цени не съм срещала, но не това е важното... Относно д-р Илиева... НЯМАМ ДУМИ! Толкова внимателен и мил човек, а и на всичкото отгоре зъболекар. Невероятно спокойна и мила е, казвам го защото аз съм много страхлива и треперя като лист, а тя дори за миг не се изнерви, напротив толкова се постара да ме успокои. А и работи много леко и внимателно. И до колкото мога да преценя цените в кабинета са повече от нормални и напълно приемливи(което напоследък си е много важно)!Определено не съжалявам, напротив за напред това е моят зъболекар!!!! Много благодаря на всички, които я препоръчаха!!!  bouquet

# 157
  • Отвъд алеята зад шкафа
Доколкото знам цените на пломбите много зависят, например от количеството материал, което се използва, но най-много от цената на самия материал - има фотополимери по 30 лв. опаковката, и такива, които струват 10 гр - 600 лв. Така че има значение дали стоматологът ти слага фотополимер от 30 лв. опаковката и ти взима цена 20 лв. за пломба, и дали ти слага фотополимер за 600 лв. и ти взима 50 лв. Аз лично предпочитам 2-рият вариант. Да не говорим, че цените на стоматологичните материали за 2009 г. са с ръст от 50 % нагоре, за някои неща и много повече, но малко зъболекари вдигат цените с 50-100 % нали? Но масово по стоматологичните клиники, особено такива, в които се работи на конвейр от наети новозавършили стоматолози, материалите са от най-ниско качество, за съжаление клиентите обикновено не го разбират това, докато пломбата не им падне скоро след това. Или някой се хвали - "На мен ми направиха протеза/пломба/ коронка и прочие само за ..... лв." . Иначе моя позната работи като стоматолог на процент в една много известна клиника (чудя се дали да й кажа името на тази клиника) - на средно високи цени работят с възможно най-евтините и лоши материали. Ти отиваш там и си мислиш, че за тези пари получаваш някакво качество, но ....друг път.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 13:47 от gadamer

# 158
Момичета,а тази д-р Илиева вади ли зъби,защото на мен може да ми се наложи именно това,от страх си занемарих зъба и сега вече няма накъде,ще съм много благодарна за отговорите  Hug

# 159
Здравейте,моята зъболекарка е д-р Златка Чакърова.Кабинета й се намира близо до пазара "Димитър Петков",на ул."Цар Симеон".При нея водя и детето /6г./ и той няма страх от зъболекари.

# 160
Момичета,а тази д-р Илиева вади ли зъби,защото на мен може да ми се наложи именно това,от страх си занемарих зъба и сега вече няма накъде,ще съм много благодарна за отговорите  Hug
Мъжа ми ходи при нея миналата седмица точно с един много занемарен зъб, неправилно лекуван по-точно от други зъболекари. Тя каза, че трябва да се вади, но го прати на хирург в Стоматологичния факултет. Явно е по-сложно и затова го праща на хирург, каза, че в Стоматологията били най-добрите, а и аз така разбрах след като се разрових в интернет за мнения по този въпрос. Успех Simple Smile

# 161
# 162
От известно време ходя при д-р Филипова. Препоръчвам я-много съм доволна. Много е внимателна ,а и кабинета е много приятен. Спаси ми зъб ,които бях отписала . Мисля ,че работи и с деца. Кабинета й се намира зад магазин Джъмбо иБила на бул.България.  тел 0888977029
Мисля да я посетя. Имам много проблеми със зъбите , после ще кажа мнение.

# 163
  • София
И аз се ровя за зъболекар и намерих тази клиника
http://www.dsdent.com/clinic/price_list.html
Виждам, че дават и гаранция за услугите, но друго е  някой ако е бил пациент да сподели мнение. Намерих още една, но без цени. Ако някой е ползвал услугите им да дава мнения  Rolling Eyes Hug
http://www.standental.com/nacalo.html

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 20:41 от ta-ra

# 164
Аз за съжаление още не съм събрала кураж да отида на зъболекар....  Но виждам, че вие с мъжа ти сте успяли да посетите д-р Илиева. Оправдаха ли се очакванията ви или... ? Аз вече наистина трябва да отида на зъболекар, няма за кога да отлагам повече...  Simple Smile

Малка редакция, amra - сега видях всъщност, че докторката ви е пратила на друго място...

Здравейте! Благодаря на всички, които са споделили мнения във форума! И аз реших да пробвам при д-р Илиева. Толкова положителни коментари за нея едва ли са случайни. А имам невероятен страх от зъболекари и поради тази причина вече няколко години не смея да стъпя в зъболекарски кабинет, но сега вече се налага  Simple Smile

Ще споделя и моето мнение съвсем скоро (надявам се... , дано да не ме хване страх пак  Laughing )
С нетърпение ще чакам да чуя дали си доволна от д-р Илиева Simple Smile И аз също изчетох много хубави мнения за нея като зъболекар и мислп да я посетим с мъжа ми. Така че ще следя за отзивите ти за нея Grinning

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:30 от Martita

Общи условия

Активация на акаунт