Добър зъболекар в София

• 638 648
  • 981
  •   1
Отговори
# 330
  • Българско
Голямата/високата сграда до ВМА Simple Smile

bouquet Благодаря

# 331
Imam strahotna stomatolojka- D-R Stancheva, namira se blizo do Orlov Most, mnogo e vnimatelna i mila, i strahoten profesionalist. Eto sait da vidite a vuv Facebook stranicata na doktorkata ima kacheni i nqkoi promocionalni paketi. Raboti na mnogo niski ceni. Preporuchvam vi q ot surce.
http://doktorstancheva.alle.bg/

# 332
Аз също имам страхотен стоматолог! Млад е и работи много прецизно, а цените му са супер евтини. Имам направени пломби като естествен зъб, не може да разбереш дали е пломба или не. Коронки също прави, перфектно, като цяло от всичко съм доволна и най-важното не боли при него (аз съм от по-страхливите)  Laughing
Казва се Марин Димчев, на ул. Аспарух 9 в стоматологичния център, близо е до 5тте кьошета. Тел му е 0898 54 17 91.
Горещо го препоръчвам

# 333
Аз също ходих при д-р Димчев, препоръча ми го една приятелка, много лека ръка има. Освен всичко ми извади и 2 мъдреца, толкова ме беше страх, но нищо не усетих, докато се осъзная и вече беше готово и двата пъти. Перфектно работи и аз го препоръчвам. Млад е и много се старае.

# 334
Ох, и аз не мога да открия добър зъболекар, моята зъболекарка замина в Америка преди 3 години и оттогава съм в търсене. Казаха ми да отида в стоматологичния факултет, при д-р Миланов. Някой ходил ли е при него?

# 335
Пробвай при Димчев, няма да съжаляваш Simple Smile А този Миланов не го знам.

# 336
Здравейте ,
някой може ли да ми препоръча добър зъболекар в кв.редута?

# 337
  • offshore & overseas
Аз ще пробвам при Димчев. Дано да се съгласи да ми запише час, де! После ще докладвам. Че ми е и удобен като местоположение, освен другото.

# 338
Много е трудно да се намери добър зъболекар в София, що такива обиколих за две години и все проблеми имам. Поне едно дребно нещо да ви кажа, което научих да гледате. Има едни дребни машинки с дисплей, апекслокатор се казват, струват по 120 долара, служат зъболекаря да гледа докъде запълва корена на зъба. В западните страни е забранено зъболекарите да работят без това, у нас над 80% го правят просто на сляпо. За 15 минути запълват корен и ти искат 120лв, а не им се отделя 200лв за такава машинка. Казват "аз запълних корена хубаво, дай парите". След 6 месеца  в корена на ренген се вижда торбичка - гранулом,  почват кисти, болки в облечени зъби, чак до сърцето удря. Та като видите такъв нашенски майстор, дето и на сляпо чудеса правил, бегайте и повече от пломба и чистене на зъби не му давайте да прави - а това са над 80% от зъболекарите ни.

# 339
Аз си изпатих от такава зъболекарка, която има претенции за много добра. Даже счупи инструмент в канала ми, сегашния ми зъболекар го видя, а тя дори не ми каза... А ваденето на инструмент е доста скъпо удоволствие, затова решихме докато не пречи да остане така, пък ще видим

# 340
  • offshore & overseas
Олеле, мале! От туй за инструмента ми настръхнаха космИте! Shocked
Аз днес посетих д-р Димчев - допадна ми - определено. Даже започнахме лечение, че имам нещо спешно и сложно, вероятно и скъпо. Утре пак имам час.
Ма пък пропуснах да го питам има ли апекс локатор. Ами сега?! Laughing

# 341
  • София
Относно пълненето на корени и умъртвяване на зъбите, можете да се презастраховате и като веднага след запълването си направите секторна снимка. Струва там 5лв, но ясно се вижда дали са запълнени като хората...
Той ако зъболекаря си е некадърен и машинката няма да му помогне.
А и като видиш нагледно и ти обяснят и ти се успокояваш..поне аз се успокоих...

# 342
  • offshore & overseas
И аз мисля, че апекс локаторът е един инструмент, по-скоро улесняващ зъболекаря, но съвсем не задължителен (не е като да не съм наясно какво е, преводач съм и съм превеждала упътване за такова оборудване).

Но все пак е по-вероятно даден стоматолог да бъде по-точен с апекс локаторр, отколкото без. Така че, не знам, не знам... Thinking

То колко още мегдан има за грешки в стоматологията, ехехеееей, само лечението на пулпит или периодонтит да беше, с мед да го намажеш.

Нали знаете приказката, на баба ми все с апекс локатор са ѝ мерили и запълвали корените... Гъбаркам се, мойте сите баби са видели зъболекар, га им е дошло време за кастанетки. Laughing

С други думи, късмет да имаме, мили момичета и здрави зъби!! Mr. Green

# 343
Мяуче, радвам се, че ти бях полезна като те насочих към д-р Димчев. АЗ имам много проблемни зъби, то си е до ген, почти нямам зъб без пломба, имам и няколко умъртвени, имам и коронка, та често го посещавам и профилактично да не се появи нещо ново.....и всичко, което той е правил не е мръднало, така че съм сигурна, че ще се оправдаят очакванията ти. И между другото мисля, че я има тази машинка, защото ми мереше каналите с някаква машинка с дисплей, а с друга ги обработваше Simple Smile)

# 344
Доктор Лилия Додовска. Уникално добра и старателна е. Бях ходила при често споменавата Десислава Илиева и бях крайно разочарована. На  предни зъби ми направи по- тъмни от истинския цвят на зъбите и си личеше от самолет разликата. Представете си на преден зъб два цвята как стоят и всичко защото брат и я чакаше и бързаше. Да не говорим, че един кариес ми го прави три седмици.
 След това отидох при д-р Лили , за да поправя работата на д-р Илиева. ОТ две години си ходя при нея, малко по- бавничко работи, но където е пипнала дори не си личи, че има пломба, а и цените и са нормални.  Ако някой ден избяга в друг град не знам какво ще правя

Общи условия

Активация на акаунт