Добър зъболекар в София

• 638 446
  • 981
  •   2
Отговори
# 315
Аз съм много доволна от Георги Катърски,  солено взима, но има златни ръце ..... на 6 - то районно е. yesyes yesyes yesyes Пломба - 100лв. и такива космически цени  Hug

# 316
  Аз съм зъболекар.Ако напиша,че съм добра би прозвучало малко грубо,но някой път ако имаш проблем заповядай-работя на ул.Нишава 50 ,на нечетни дати съм от 8 до 14. ч,а на четни-от14 до 20.АКо се притесняваш да дойдеш ела за зъбен камък -от това не боли и сама  ще си прецениш дали те устройва работата ми.Завърших през 2007 и ентусиазма и старанието ми още  ги има... Simple Smile ,други гаранции не мога да дам,това е извод който всеки пациент сам прави за себе си.

# 317
Здравейте, аз мога да препоръчам много добра зъболекарка в "Гео Милев" - Д-р Деси Петрова, аз и ползвам услугите от години и съм много доволна от нея, а сега даже наглежда първите зъбки на малкия Simple Smile Ето тук може да се информирате за цените и адреса.

www.happydent.bg

Ще се радвам ако съм помогнала на някой Simple Smile

# 318
  • София
Искам да похваля моята.

Имах 4 кариеса, 1 зъб за лечение, 2 моста и 1 коронка.

Отидох в 25 поликлиниката, ама отстрани - има денонощно отделение. Един път влязох - никой не ми обърна внимание, аз разпитвах... тръгнах си, втори път отидох - имаше опашка.... Трети път отидох и казвам - който има той ще ми е доктора. Попаднах на една много добра жена на около 40 години, дребничка, усмихната - много съм доволна - за 40 дена съм с нова уста. И цените са сносни. Стоматолога се казва Светла Серкеджиева. Препоръчвам!

# 319
Някой има ли мнение за Д-р Абед Ел Хаким Сюлейман? Моето семейство ходи там от 1 -2 години, казват , че са много доволни . Аз отидох скоро и сега ми предстоят доста часове - трябва да ми се сменят коронки  Praynig  smile3514 smile3511
Ако някой има впечатления моля да сподели  Party

# 320
Бих препоръчала Младен Илиев.Намира се в София на улица"Аксаков".Не взима скъпо,работи много внимателно и би направил всичко да спаси зъб,вместо да го извади или умъртви!

# 321
Здравейте! Моля, ако някой скоро е посещавал стоматолозите в Токуда да сподели мнението си за начина им на работа и цените!

# 322
Здравейте, силно ви препоръчвам д-р Адил Меджитов, работи на Гурко 52 кабинета се казва МДЦ 2000, работи много добре и съвестно, а към деца е изключително внимателен !!! Ходих при него наскоро не усетих никаква болка.

# 323
Ще се радвам,ако някой ми препоръча добър зъболекър,за коронки,мостове,фасети Simple Smile В София.

# 324
Мога да препоръчам като добър специалист за коронки и протези д-р Смилен Смилов, Дентален център София краун, тел. 846 49 02. Виж в сайта на София краун. Работят със скъпи материали на световната фирма 3М.

# 325
Здравейте, силно ви препоръчвам д-р Адил Меджитов, работи на Гурко 52 кабинета се казва МДЦ 2000, работи много добре и съвестно, а към деца е изключително внимателен !!! Ходих при него наскоро не усетих никаква болка.
телефона на Д-р Меджитов е: 0887/087174

# 326
  • Българско
Здравейте мили дами,тъй като моя мъж е много зле със зъбите,казаха ми,че във ВМА имало стажнти-стоматолози,които си карат стажа и правят зъбите на доброволци,съответно не се плаща за това.Исках да питам дали някой е на ясно с този въпрос?Не ме бива много в обяснението затова се надявам да сте ме разбрали Simple Smile

# 327
Здравейте мили дами,тъй като моя мъж е много зле със зъбите,казаха ми,че във ВМА имало стажнти-стоматолози,които си карат стажа и правят зъбите на доброволци,съответно не се плаща за това.Исках да питам дали някой е на ясно с този въпрос?Не ме бива много в обяснението затова се надявам да сте ме разбрали Simple Smile
За ВМА – не зная. Ходих преди време в Стоматологичния факултет. Там студентите  четвърти и пети курс работят с пациенти.  Не е безплатно, плаща се за коронки и мостове, но на много по-ниски цени. Затова е пълно с баби и дядовци-нали най-вече те се нуждаят от протези. Човек обаче трябва да разполага с времето си през деня, за да бъде пациент там – часовете зависят от упражненията им. Когато си на работа  редовна смяна е малко трудно да излизаш по всяко време – рано сутрин, по обед, следобед . Иначе както навсякъде има и известна доза късмет. Аз попаднах на едно много съвестно момиче – имам и мост, и коронка от нея, да чукна на дърво още са наред. Докато майка ми попадна на някакъв, който направи повече поразии по зъбите й, отколкото да ги оправи.
Записването за студентите ставаше в началото на семестъра им – септември и февруари, в кабинет 6 на партера. Предполагам,че и сега е така.

# 328
  • Българско
За ВМА – не зная. Ходих преди време в Стоматологичния факултет. Там студентите  четвърти и пети курс работят с пациенти.  Не е безплатно, плаща се за коронки и мостове, но на много по-ниски цени. Затова е пълно с баби и дядовци-нали най-вече те се нуждаят от протези. Човек обаче трябва да разполага с времето си през деня, за да бъде пациент там – часовете зависят от упражненията им. Когато си на работа  редовна смяна е малко трудно да излизаш по всяко време – рано сутрин, по обед, следобед . Иначе както навсякъде има и известна доза късмет. Аз попаднах на едно много съвестно момиче – имам и мост, и коронка от нея, да чукна на дърво още са наред. Докато майка ми попадна на някакъв, който направи повече поразии по зъбите й, отколкото да ги оправи.
Записването за студентите ставаше в началото на семестъра им – септември и февруари, в кабинет 6 на партера. Предполагам,че и сега е така.

Много ти благодаря ще проверим Simple Smile А можеш ли да ми кажеш къде точно е този факултет?

# 329
  • София
Голямата/високата сграда до ВМА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт