Добър зъболекар в София

• 638 548
  • 981
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Jelezni_krile,мога да препоръчам моя зъболекар - д-р Събов. Работи със здравната каса и е много внимателен. Вадил ми е мъдрец направо за секунди без да усетя болка и без да усещам никакъв дискомфорт след като ми мина упойката. Ето информация за кабинета:
http://www.ivodent-bg.eu/
Ако се спреш на него,препоръчвам да си запишеш час от по-рано, защото винаги има  хора като отида.

# 541
Здравейте мили хора.
Много се уплаших тук и от темата за мъдреци. Само дето и снимки гледах и там костта одрязана и какво ли не.
Отидох направиха ми снимка. Директно ми казаха че не е трялвало да чакам.

Препоръчаха ми д-р Лазаров.
Хирург на около 50 години. Няма да казвам какво ми стана.
 Laughing
Упойката я усетих и ми изтръпна цялата глава. Но каза че е естествено.
За 1 минута и нещо извани половината зъб-единия корен, а другия доста го затрудно и като ги видях ми стана лошо. 1, 1.5 см-ров гранулом излезна заедно със целия корен. Казва как си търпяла толкова болка. Отговарям му че ме е било страх. Рече ми който не е искал да те лекува си е за съд. дори не искаха да ми вадят казаха. Той остана шашнат. 5 минути седях с марлята в устата.

Единствено дето сега го жабуря със солена вода хладка.
Не виждам дали е пълен със съсирек и това ме тревожи. Сигурно всичко е наред. Но раната още не се е затворила а е около 30 минути след ваденето.
НОРМАЛНО ЛИ Е?
Сега ще сложа лед. така пишеха някои в темата завадене на мъдреци. Имам доста силна болка в костта. Пак така сякаш ме сърби. Страх ме е да не остане нещо от гнойта и да ми работи вътре.

Благодаря на момичетата които ми писаха за зъболекарите, но нямаше време. Човека който прави снимките каза че няма време за разкатаване.

# 542
  • София
Нормално е,все пак ако ви сложат упойка на крака и и паднете и се ударите на асфалт,като ви пусне упойката ще боли,както боли всяка една рана,даже и няколко дни след това боли,Трябва да сте нащрек да не се получи суха алвеола и трябва да отидете на преглед няколко дена след екстракцията(дори и при друг стоматолог,мога да препоръчам добър-казахте че сте от родопите,аз съм от Смолян и познавам зъболекари там)

# 543
След дълго търсене и четене и два неуспешни опита си намерих зъболекарка, която ми харесва как работи и реших да се похваля д-р Росица Христова се казва. Единствен недостатък е че не работи със здравна каса.

# 544
  • Около Костинброд
Здравейте, може ли някой да препоръча зъболекар в 7-ма поликлиника София, или в близост да е до там горе долу?

Да, с най-голямо удоволствие мога да ти препоръчам д-р Маринов, от дентална клиника „Маринови”   (кв. "Банишора", ул. "Охрид" 21)

И от мен един глас за д-р Маринов. Вече не ходя при него, защото ми е много далеч, но той е единствения зъболекар до този момент, към който нямам забележки. Той е единственият, който ме е пращал на лазерно лечение за зъб.

# 545
  • София
"лазерно лечение за зъб."
Това пък що за чудо е? Rolling Eyes

# 546
  • Около Костинброд

При лечение на грануломи се използва понякога лазерно лечение за подпомагане на оздравителния процес. Но малко стоматолози се възползват от него. Аз ходех в 7-ма поликлиника в София, където техниката им беше адски стара. Но жената, която работеше на лазера, ми каза, че понякога успяват да спасят зъб от вадене с такова лечение.

# 547
  • София

При лечение на грануломи се използва понякога лазерно лечение за подпомагане на оздравителния процес. Но малко стоматолози се възползват от него. Аз ходех в 7-ма поликлиника в София, където техниката им беше адски стара. Но жената, която работеше на лазера, ми каза, че понякога успяват да спасят зъб от вадене с такова лечение.
Благодаря!  bouquet

# 548
  • София
Още един глас за д-р Марин Димчев, изключително съм доволна(работи със здравната каса, близо до 5-те кьошета е кабинета има инфо в гугъл) , оказа се че предната зъболекарка при която съм ходила (иначе много любезна) ми е оставила предния зъб за който най-много треперех да се направи както трябва - само със зъболекарски цимент, без пломба. Още при първия преглед при д-р Димчев той ми каза че това не е пломба. Ядосах се но имах и други зъби за правене и все отлагах като мислех че просто ще махне цимента и ще сложи пломба. Започна да ме боли обаче и да прозира отпред тъмно петънце и се оказа че изобщо не е изчистен кариеса. Беше доста дълбок, но ми го направи без никакъв проблем, а старата ми зъболекарка (Надя Станчева) ме наплаши едва ли не че ми го спасява от вадене, така ме е лъгала че просто не ми се мисли. Записваше хора през 10 мин часове и съм чакала с часове, защото винаги има оферти в Интернет за пломби за 20 лв и чистене на зъбен камък и подобни. Източи и каквото имах в книжката, а се оказа че не ми е направила нищо като хората, само ми е взела парите.

# 549
здравейте,
търся си добър зъболекар около руски паметник.Четох за Иван Драшкович и Младен Камбов,но не намирам отзиви за тях. Ако някой има такива нека сподели....

# 550
  • София
Ами за тях не зная, моя зъболекар М. Димчев е в района а има и други добри отзиви за него в отсечката от Хр. Ботев м/у петте кьошета и пл. Македония му е кабинета.

# 551
нищо не ми излиза за него в нета. По-точен адрес можеш ли да ми кажеш?

# 552
Здравейте, предстои ми синус лифтинг. Много се притеснявам от самата операция, а и от евентуални последствия. Ако някой/я е правил/а такова "упражнение", моля горещо да сподели. Ще бъда много благодарна за всякаква информация, даже и най-малката.

# 553
Да препоръчам и аз за София-изключително мила жена, професионалист - др. Кайдъмова, има кабинет на бул. Патриарх Евтимий. Ако някой се интересува ще пратя тел. на лични Simple Smile

# 554
  • София
http://doctiming.bg/doctors/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%B … D1%87%D0%B5%D0%B2 това е първия линк от гугъл като напиша името му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт