Добър зъболекар в София

• 638 714
  • 981
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Принципно е важно всеки зъболекар в днешно време да има апекс-локатор.А най-добре е да се комбинират два метода-апекс-локатор и рентгенова снимка.

# 526
здравейте ,момичета,аз преди доста време ви бях писала за моя зъболекар-д-р Я.Бешин,за да го похваля Simple Smile Преди няколко дена бях пак при него за една пломбичка, и докато бях на стола му звънна телефона , и чух как се уговаря с някаква пациентка да дойде у тях на домашно посещение ,и понеже не бях чувала досега  зъболекари да ходят по домовете, взех да го разпитвам за какво става въпрос.И той ми каза , че ходи по домовете ,когато се наложи,например за много стари хора, или инвалиди ,които няма как да дойдат в кабинета му.Естествено ,става въпрос само до извади зъб, защото няма как да направи пломба без машинките  Simple Smile А също може да взима и отпечатъци за протези. Естествено ,каза ,че цените са по-високи,отколкото ако пациента сам дойде в кабинета,но то е разбираемо.Но пък работи със Здравната каса.Та ,ако някой се интересува и има такива роднини,може да му звънне ,ако иска,аз изрично го попитах дали може да му направя реклама, и той се съгласи  Simple Smile тел. му е 0898 51 90 47, дано да съм била полезна ,чао засега. Simple Smile

# 527
Здравейте,много съм доволна от моя зъболекар Д-р Николов,излекува ми два зъба,които бяха наполовина завършени и с незапълнени канали.Знам,че има апекс локатор,защото ми обясни,че с него можело да се направи точно лечение.Преди да отида при него ме боляха зъбите като се хранех,след лечението вече няма болка.Много съм му благодарна.Кабинета му се намира на ул.Казбек 30,телефона е 0899293067.

# 528
Здравейте , в тази тема бих искал да похваля и изразя задоволството си от Д-р Полина Филипова , Клиника "Сан Орал Дентал" - www.SanOralDental.com . Много професионално и внимателно отстранява проблемите , не се усещат обикновено неприятните , съпровождащи стоматологичната работа болки и мъки !  Винаги усмихната и съвременна ! Кабинетът се намира зад Джъмбо и до задния паркинг на Биллата на бул.България, улица Ген Кирил Ботев 5 . Може лесно да се паркира на паркинга на Била и е много удобно ! Тел . 0888 977 029

# 529
Здравейте,
Интересувам се дали някой е ходил в МДЦ Артес. На сайта видях, че предлагат нова технология - Sandman (http://www.mdcartes.com/bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … BA%D0%B0/sand-man), както и лазерно зъболечение.
Не видях информация в нета и затова моля, ако някой е ходил там, да сподели впечатления.

# 530
Дами,

Аз също искам искам да попитам д-р Десислава Илиева още ли е на Македония №46, много ми е удобно там, живея съвсем на близо, както и кой е актуалния й телефон. Още ли е 0887526323?

Предварително благодаря!

# 531
  • на последния етаж
Д-р Илиева от години е в Хиподрума, това е телефонът ѝ. И от 5 години не работи със ЗК

# 532
Благодаря ти, Лита!

Разполагаш ли с адрес в хиподрума? И с работно време също, ако е възможно?

Мерси предварително!

# 533
  • на последния етаж
Не мога да ти дам точен адрес, кабинетът се намира малко зад Била. Най-добре се обади по телефона, тя обаче е в отпуск до началото на септември.

# 534
Благодаря ти, Лита!

Хубав уикенд Simple Smile

# 535
Здравейте.Не знам дали уцелвам темата ,но ми трябва мнение за двама зъболекри.Единият е Др Гайс другият е Др Пешкирски.Ако някой ги е посещтавал ,моля да ми даде мнението си за тях.Благодаря ви.

# 536
При Д-р Пешкирски ходих за консултация и не останах доволна. Предложиха ми набързо керамика и то не на всеки зъб отделно, а цяла... Да не говорим, че аз имам зъби с проблемни корени, които трябва първо да се прелекуват от ендодонт преди да се поставя коронка върхо тях, а той не обърна внимание и на това, което ме отказа да им стана пациентка.

# 537
  • Драгоман
   Лидия Дарашка! От дете ходя при нея, много добър стоматолог и само на нея се доверявам! Работи и със здравната каса!  Peace

# 538
При Д-р Пешкирски ходих за консултация и не останах доволна. Предложиха ми набързо керамика и то не на всеки зъб отделно, а цяла... Да не говорим, че аз имам зъби с проблемни корени, които трябва първо да се прелекуват от ендодонт преди да се поставя коронка върхо тях, а той не обърна внимание и на това, което ме отказа да им стана пациентка.

Благодаря ти

# 539
Здравейте хора. Аз съм от Родопите.
Имам голям страх от вадене и чоплене на зъби без упойка защото от детството ми вадеха без упойка.

Имах един проблемен зъб. Да не кажа че вс. мъдреци са ми ставали до пулпити докато намеря що годе нормален зъболекар.

Отворен бе пулпита. При мен мн бавно притичат болкивите синдроми.
1 година съм с отворен пулпит. Никой лекар тук не искаше да го пълни.
Моля ви препоръчайте ми добър хирирг зъболекар защото съм се побъркала.
Трябва да замина другата седмица в София по работа, а няма да мога да извадя зъба тук защото никой не иска.
най-вероятно е периодонтит, при което имам отстрани прораснал венец в дупката, която е вече хралупа, само корените са останали, а от вътрешна страна също е прорастнало и не пуска нищо.
Много ме е страх.
Моля ви нека който е доволен да каже цена някъде със здр. каса и да се свърши това чудо.
Сега като видях колко е сложно всъщност положението и може да се увреди сърцето и ставите и да остане увредена костта ми се доплака.
Всичко това е от бавните лекари тук  и основно от страха ми отлагах. Ако им кажеш има пулпит ще видят, ако кажеш имам зъбен камък ще кажат първо да оправят другото и зъбите ми се рушат. да не казвам ама ходих преди седмица 3 зъба оправих с кариеси и жената ми се начуди що съм не оправила тоя зъб и защо не са ми махнали зъбния камък. казах истината че съм искала но никой колега неин не пожела.

Сега зъба ме сви. А от дясно също имах лек пулпит със гной и огромен абдцес и се оправи.
Ако някоя от вас е имала такова чудо и и са го махнали да пише.
Чувствам болка сякаш ще падне зъба леко като се почука и зъба се клати-само корените почти са останали но ме е страх да не би да не ме излекуват хубаво и затова да си се развали костта.
Мразя тея зъби....
 newsm45  sport027

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт