Добър зъболекар в София

• 638 576
  • 981
  •   1
Отговори
# 585
Не ходете в клиника ,,Гайс,, останах без пари и без зъби ,всичко там е добра платена реклама ,която я плащат будали който не са наясно с цените на стоматологичните услуги .Работят некачествено с евтини материали ,на който е сложено четворно оскъпяване .Отвратена съм от тази клиника толкова алчност и скъперничество не съм виждала ,развалиха ми зъбите и платих импланти на който след като казах че отивам на друго място за протезирането им , те ми прибраха абатмъните и ме набутаха със 700 лева да ги плащам наново другаде те ми ги свиха а нямам касова бележка как да докажа че съм ги платила.Много съм отвратена и крайно разочарована.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 13:30 от ina6619792703

# 586
 Относно Евдокия Тодорова не знам какво се е случило при вас, но съм сигурна, че има причина. Аз ходя при нея,от 1 седмица и съм страшно доволна! Много е внимателна, работи леко, слага ми упойка (щото съм шубе) и е страшно усмихната. Много съм доволна и смятам да продължа да я посещавам.

# 587
  • София
Днес за първи път отидох в кабинета на доктор Моллов  - Красно село в София, за да ми извадят зъб. Останах възхитена от работата и вниманието. Спечели ме като пациент.
 Дано има повече доктори като него! bouquet
Може ли да дадете повече информация за него? Работи ли със здравната каса? На мен също ми предстои вадене на мърдеци, както и имам нужда от доста голямо комплексно лечение.
Отворена съм към всякакви предложения!  Търся добър стоматолог, желателно е да има опит в естетиката и да мога да му се доверя! Не държа на най- евтиното! А на най- качественото!

# 588
Работи със Здравна каса. Обадих се по телефона и ми казаха да отида за да преценят дали ще ми трябва час. Седнах на стола и след минути бях с изваден зъб. Пълен преглед на останалите зъби, но поне засега те са в ред. Още един път препоръчвам.

# 589
Работи със Здравна каса. Обадих се по телефона и ми казаха да отида за да преценят дали ще ми трябва час. Седнах на стола и след минути бях с изваден зъб. Пълен преглед на останалите зъби, но поне засега те са в ред. Още един път препоръчвам.

AXX кого препоръчваш конкретно, че не разбрах от поста ти, извинявай и благодаря предварително.

# 590
доктор Моллов. Имах питане за него дали работи със здравна каса.

# 591
  • София
Здравейте, благодарение на информацията тук изпратих моя приятел при д-р Десислава Илиева. И сме изключително доволни.
Преди да почне да му ровичка из зъбите го беше пратила на снимка и след като му бяха казали при друг зъболекар, че има три кариеса за правене, се оказа че са съвсем повърхностни и самото им почистване ще навреди повече. Много спокойна и мила жена, той си я избра за зъболекарка и са се уговорили да му оправя разрушен емайл на няколко зъба скоро.
Само да отбележа, че не работи със здравната каса. И кабинета и не е на Руски паметник, а в Хиподрума. Ако и звъните за час питайте за адреса, че все още е отбелязана в стария кабинет на Google Maps.
Цените и са доста нормални, пломбата беше 60-80лв.
Графика и е доста натоварен, часове се записват за след около месец.

# 592
доктор Моллов. Имах питане за него дали работи със здравна каса.
AXX, а дали д-р Моллов е и хирург-зъболекар, в смисъл дали вади мъдреци, ако евентуално се наложи да ги вади чрез операция. На мен и двата ми долни мъдреци бяха извадени чрез операция, и ми се налага да вадя и горните - надявам се да са без операция и по-безопасно и бързо от долните, затова си търся друг добър зъболекар специалист по този повод.
Благодаря отново предварително!

# 593
Не мога да кажа.Обадете се по тел и ще Ви кажат какво е необходимо. Моят беше кучешки и без проблем го извадиха.

# 594
Здравейте, има ли някой който да е ползвал услугите на дентална клиника "София краун" /в София/, четох че били много добри и реших да попитам и тук? Пише че работят със Здравна каса, но пък иначе ме интересува как са цените?! Ще бъда благодарна ако споделите впечатленията си.

# 595
Здравейте!! Интересува ме някой знае ли добър стоматолог работещ със здравната каса в района кв. Левски В или Г в София??

# 596
Здравейте!! Интересува ме някой знае ли добър стоматолог работещ със здравната каса в района кв. Левски В или Г в София??

За Левски незнам, обаче аз си записах час при доктор Юри Величков в Дентална клиника "Подуяне" /намира се зад сладкарница Неделя/, работи със Здравна каса и е много внимателен, каквото има разказва какво е, варианти за лечение и т.н. Като за първи преглед ми спечели доверието.

# 597
Много благодаря за информацията, а случайно някакъв номер за връзка, за да си запиша час, може ли да ми дадете??? И какво му е работното време???

# 598
 Препоръчвам ви д-р Кобакова.
 Зъболекарският  кабинет се намира в кв. ИЗТОК, ул. АКАД. МЕТОДИ ПОПОВ 1А. Изключително добър специалист и страхотен човек,винаги усмихната и позитивна. Работи с много модерна техника и всичко е бързо и безболезнено. Има уеб сайт:  http://mydentist.bg/  от където можете да си запазите час или просто да питате нещо.Ето и тел:(0888 757-153.

# 599
Много благодаря за информацията, а случайно някакъв номер за връзка, за да си запиша час, може ли да ми дадете??? И какво му е работното време???

Eто го сайта, на клиниката!

http://www.dentalclinicpoduene.com/

Общи условия

Активация на акаунт