Ямбол - 8

• 15 905
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
ScreamingMamaa дано се оправите,да не е нещо сериозно.  Praynig
А за Маги .....срамота  hahaha

# 211
  • Пловдив
Screaming mamma, може да е някакво вирусче. Понякога минават и за една нощ, както беше казала лекарката на една потребителка тук. Дано и при вас стане така! Hug
Нас още ни мъчи хремата. Sad

# 212
Screaming mamma, може да е някакво вирусче. Понякога минават и за една нощ, както беше казала лекарката на една потребителка тук. Дано и при вас стане така! Hug
Нас още ни мъчи хремата. Sad

А ти правиш ли и промивки на нослето с физоологичен разтвор? Grinning

# 213
  • Монреал
добро и от нас!Лора снощи имаше температура- 38,4  #Crazy много се притесних-до сега от нищо не е боледувала..сутринта беше 37,4 и дадох панадол..сега няма..от какво ли може да е  newsm78 от зъби няма да е защото май е доста висока,пък и нищо,ама нищо няма в устата й още..целувки
Айде, Лорка и тя. Ама какви са тези вируси, бре. Боби от 2 дни ту има /най-високата беше 38.7/, ту няма. Нощем спи като къпан, денем е див до полуда, и температурата не го събаря. Нищо друго му няма. При нас може и да е от зъб, 3-ти кътник ще избива и е много подут венеца, ама не знам. Ако и утре е така, ще го водя на спешния.
Дано се оправят дечковците. Praynig

# 214
Като спомена кътник......ние си имаме вече един  Hug Чакахме го повече от весец,голямо подуване,голямо нещо.Два дни не яде и проби.Днес започна да и се връща апетитът.
Хайде малчовци да се оправяте по-бързо.

П.С. А dope_hat как да се вържа LAN на NFS most wanted ? Гледам че има,ама само с гледането ли ще си остана?

# 215
само да уточня ЛАН сървър на тази игра, пуснат нЕма Simple Smile ако двама човека решите да си направите игра в мрежа, можете. Цъкате на лан, единия от вас прави сървър, другия избира хост или подобно беше и влизате 2-3-4-5 човека в играта и се състезавате Wink Демек, трябва да се съберете 2-3-4-5-* човека в една мрежа ( e.g. Optinet ) и може да цъкате заедно.

# 216
 Peace Не че знам как да го направя,но благодаря.

# 217
  • Пловдив
Правя,Краси,правя.И капки слагах,но ги спрях-от тях май по-зле става.По съвет на Terra днес давам калциев глюконат-май хремата намаля.Започнах и сироп,че и кашлица се появи малко,май от сополите.
Сутринта имаше пак 38.Добре,че нашата лекарка си идва утре.
Иначе и Ива дивее,само дето е станала и много изнервена,само мрънка,иска да й се угажда.Голям стрес с тези лекарства!
Screamming mama, Лора как е?
Диме, дано са кътниците,че вирусът е много упорит!

# 218
  • Там където е семейството ми
Здравейте.Момичета много съжалявам че дечковците ви са болни.Ние също сме в отбора с болните дечица.Баткото беше една седмица на градина и на втората се тръшна в къщи с висока температура.Отначало нямаше кашлица но на вторият ден не можа да спи цяла вечер. Sad
Та на следващият ден бяхме отново във болницата.На антибиотик сме.Все си мислех,че поне Преславка няма да зарази ама не стана номера.
От вчера и тя започна да кашли. SadКато капак на всичко мъж ми да не остане по-долу и той взе,че се разболя.
Аз засега държа фронта въпреки,че и на мен не ми е нещо конфортно ама няма да се предавам,защото няма да има кой да ги погледне и тримата. Sad

# 219
  • Ямбол
Здравейте!
Ей какви са тези болести? Sad Я, бързо да оздравявате всички!
Ние за сега сме добре и се надявам да се опазим, дано вирусът не стигне нашия квартал!
Я кажете какви са симптомите. Само  Т ли е? Антибиотиците помагат ли?

# 220
А Йоана е с хрема bowuu

# 221
  • Пловдив
При нас започна с висока температура,съвсем лека хрема и зачервено гърло.Температурата продължава да я има, затова от днес сме на Аугментин. Sad

# 222
  • Там където е семейството ми
При нас също започна гадният вирус със висока температура и силно зачервено гърло.Кашлица отначало нямаше,тя дойде няколко дни по късно.
Лекарката ни изписа съвсем лек антибиотик от който ефект нямаше никакъв и Боби непрекъснато вдигаше температура.Минеше ли действието на хапчето температурата се завръщаше. Sad
Сега от няколко дни сме на по-силен антибиотик Зинат.От както го пием температура не е вдигал,кашлицата му сравнително намаля.За сметка на това пък сега Преслава и татко и се разболяха. #Crazy
Хайде стига с толкова лоши новини и писания.
Аз да се похваля пък:Мойта щерка днес съвсем съзнателно ми каза"мама" Hug
Момичета вярвайте ми въпреки,че веднъж го преживях със първата думичка на Боби,радостта ми и сега е неописуема.
Не можах да изтрая и звъннах на татко и да се похваля.Ми зарадва се човека ама между другото пита"А тати не каза ли?" Laughing

# 223
При нас също започна гадният вирус със висока температура и силно зачервено гърло.Кашлица отначало нямаше,тя дойде няколко дни по късно.
Лекарката ни изписа съвсем лек антибиотик от който ефект нямаше никакъв и Боби непрекъснато вдигаше температура.Минеше ли действието на хапчето температурата се завръщаше. Sad
Сега от няколко дни сме на по-силен антибиотик Зинат.От както го пием температура не е вдигал,кашлицата му сравнително намаля.За сметка на това пък сега Преслава и татко и се разболяха. #Crazy
Хайде стига с толкова лоши новини и писания.
Аз да се похваля пък:Мойта щерка днес съвсем съзнателно ми каза"мама" Hug
Момичета вярвайте ми въпреки,че веднъж го преживях със първата думичка на Боби,радостта ми и сега е неописуема.
Не можах да изтрая и звъннах на татко и да се похваля.Ми зарадва се човека ама между другото пита"А тати не каза ли?" Laughing
hahahaТи пък ,излъжи го човека,че е казала и тати,че да се радва и той! Laughing Laughing LaughingСега кой знае как ти завижда! Mr. Green

# 224
  • Пловдив
При нас първата думичка беше баба,но не беше насочена.След това каза "тати" съвсем насочено и аз много се развълнувах.Мама дойде по-късно.
На всички болни малки и големи скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт