Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 7 074
Има бактерия и е дадена антибиограма към кои антибиотици е чувствителна и към кои не.

# 31
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 3 057
Възможно ли е причината за тези резултати да е банална или лакмусите развалени  или не  зная как  му се казва, да звучи несериозно, но до утре ще превъртя от чутото  като причина.
Оплакванията са лек дискомфорт при уриниране , болка в корема , кашаво изхождане , но не многократно  , апетит почти никакъв - от два дни .

http://prikachi.com/images.php?images/218/9687218M.jpg

# 32
  • Мнения: 1
Узд пMатка в АВР в нормална форма и големина 44/39 мм ендометриум 10 мм десен яйчник 22/27 мм ляв яйчник с наличие на 2 фоликула 14 и 10 мм кавум съгласи свободен от течност какво означава някой да пише и да ми отговори ако знае

# 33
  • София
  • Мнения: 9 464
Не е ли “матка в АВФ”?
Това е нормалното анатомично положение ня матката.
Предстои овулация от левия яйчник.

# 34
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 3 057
Резултатът от тази сутрин в същата лаборатория , е....  разликата
http://prikachi.com/images.php?images/778/9687778Z.jpg

# 35
  • Мнения: 102


Как ви се струват тези резултати? За първи път изследвам кортизол, а на ендокринолог мога да отида най-рано след седмица, та минавам да видя какво мислят по-запознатите тук. Innocent

# 36
  • Sofiq
  • Мнения: 35
Резултатът от тази сутрин в същата лаборатория , е....  разликата
http://prikachi.com/images.php?images/778/9687778Z.jpg
Първо за левкоцитите и еритроцитите  трябва да се знае кой ден след МЦ е,защото ако е свършил току-що е нормално. Кетоните които са ви положителни показва че сте обезводнена и трябва да приемате повече течности, а за белтък според мен трябва да ви види нефролог. Като цяло не мисля че имате инфекция ,левкоцитите при инфекция се покачват доста а при вас с В норма

# 37
  • Мнения: 48
Здрвейте момичета. Прикачила съм изследвания от вагинален секрет. Въпросът ми е възможно ли е на тези изследвания да пише, че кандида нямам, а на цитонамазката доктора каза че имам?! Двете изследвания са правени в един и същи ден.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 19:49 от bubanka

# 38
  • Мнения: 9
Здравейте, моля за вашите мнения

# 39
  • nqkyde tam
  • Мнения: 1 475
Киста или тумор? Докато говоря с доктора ще полудея.

# 40
  • Мнения: 51
Можете ли да помогнете с тези резултати става въпрос за бременна в 29 г с



Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 14:47 от AnMary

# 41
  • Мнения: 3
Здравейте,

Днес си направих кръвни изследвания, при което като ги погледнах леко се среснах. Хемоглобинът ми е нисък, както и другите стойности не са много добре. Най-вероятно се касае за анемия, но въпросът ми е дали има повод за притеснение за нещо по-сериозно. Също така е важно да спомена, че съм момче на 21 години. Simple Smile

HGB ( Хемоглобин )      114   g/L   М (135-180 ) Ж ( 120-160 )
RBC ( Еритроцити )      5.93   T/L   М ( 4.4-5.9 ) Ж ( 3.7-5.3 )
HCT ( Хематокрит )      0.34   L/L   М ( 0.4-0.53 ) Ж ( 0.36-0.48 )
WBC ( Левкоцити )      6.1   G/L   3.5 -10.5
MCHC ( ср.конц.на Нgb в еритр )      332   g/l   300-360
MCH ( ср.Hgb съдърж. в еритр. )      19.2   pg   27.0-33.0
MCV ( ср. обем на еритроцитите )      58.0   fL   82.0 -96.0
RDW% ( Девиация на еритр. р-ие )      17.6   %   11.6 - 15.7
PLT ( Тромбоцити )      234   G/L   100-440
MPV ( ср.обем на тромбоцита )      9.8   fL   7.5-11.0
LYMF ( Лимфоцити - бр )      2.57   G/L   0.9 - 5.3 ( 1.3 - 7.4 за деца до 4 г. )
GRAN ( Гранулоцити - бр. )      2.99   G/L   1.3 - 7.4 ( 0.9 - 5.3 за деца до 4 г. )
MID ( Междинни по обем клетки - бр.)      0.52   G/L   
LYMF% ( Лимфоцити - % )      42.30   %   20.0 - 50.0 ( 50.0 - 70.0 за деца до 4 г. )
GRAN% ( Гранулоцити - % )      49.20   %   30.0 - 70.0 ( 20.0 - 50.0 за деца до 4 г. )

Някой да изкаже още някакво мнение? Има ли повод за притеснение, като изключим, че анемията е налице?

# 42
  • Мнения: 18 799
До сега би трябвало да си посетил лекар, и да си обсъдил резултатите с него.

# 43
  • Мнения: 3
До сега би трябвало да си посетил лекар, и да си обсъдил резултатите с него.

Ходих при личната ми лекарк, изписа ми направление за хематолог на който ще отида тази седмица.

# 44
  • Мнения: 2
Здравейте, някой може ли да ми помогне с разчитането на резултатите от микробиолигията. Благодаря!

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 17:09 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт