Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 26

• 28 753
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Много интересна тема, включвам се и аз със странно име. В работата ми се наложи да работя с Марая-Кери Тонева. Момичето беше на 18.

От серията на Селин-Дион Карабойчева и Енрике-Иглесиас Попгеоргиев Hands V

# 556
В работата ми се наложи да работя с Марая-Кери Тончева...
От серията на Селин-Дион Карабойчева и Енрике-Иглесиас Попгеоргиев Hands V

Съгласна съм, чак толкова да харесваш някой певец/ артист ми се, струва ненормално...

От мен Жулиен, младеж в средата на 20-те. Явно на дядо Желязко.

# 557
Пролет и Майя

# 558
  • Варна
Като стана въпрос за ЖулиЕн, познавам човек с това име + ЖулиЯн(х2) и ЖулиЯна. И всичките са 20-30г.. Хем изненадващо много са в кръга ми с познати предвид това, че са редки, хем не мога и не мога да ги възприема. Особено в мъжките варианти. А галените Жужка и Жужу..... Close

# 559
На мен не ми е странно Жулиана. Познавам една казват и Жужа.

# 560
Ооо, Жулиен и аз познавам. На 25 е момчето.
В други теми съм го писала, но май си е за тук - един братовчед кръсти детето си Железар. Добре, че носи на майтап човека понеже присъствах на случка, в която го питаха: “Защо си дал професия вместо име на детето си?” Joy

# 561
Марая-Кери ме подсети за името на дъщерята на певицата Милена- Куин- Мелина Трифон Йончева!

# 562
Софиян     People No Good

# 563
Нанси. Познавам две - миската Нанси Карабойчева и Нанси Тодорова. И двете са 25-30 годишни

# 564
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момче Ализар

# 565
Да ви кажа... цялата тази история с екзотичните имена ми е много смешна. Дебора, Кевин, Итън, Нанси и прочие... А Марая-Кери и подобните ми напомнят историята на много популярното име в Латинска Америка Уснави. Разказвал ми я е един венецуелец. По-неграмотните хора, които там са огромен процент се впечатляват от всичко американско и звучащо им лъскаво и интересно. Така виждали на пристанището кораби на които пише US Navy, четат си го Уснави, звучи им добре и си кръщават децата така.

# 566
Знам и едно бебе Елизар (момче). Странно име, но интересно. Мисля, че идва от староеврейски и означава "Господ помага".

# 567
Жулиен познавах и аз, баща на моя приятелка, Бог да го прости, скоро почина, беше около 65 набор.

Колкото повече чета темата (и няколко назад, че е интересно) си мисля как Именика не е бил чак толкова лоша идея. ✌
Да добавя- не са толкова странни и рядки, обаче все още ми е трудно да ги възприема- Мелис, Роман, Маргарит (момче!), Миран (момче!)

# 568
  • Sofia
Съвестин
Севастиана

# 569
Свободин,на баба си Свободка

Общи условия

Активация на акаунт