Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 26

• 28 755
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Добавям две Гинка за мерудия Simple Smile

# 586
  • софия
Стружка ми е фаворит от последните страници Grinning
Сега се сетих за Андрийна -имах колежка с това име.

# 587
Стружка изби рибата просто, горката.
Като казахте Ставрула, имам роднина Хрисула, ама е с гръцка жилка.

# 588
  • София
Ставрула и то е гръцко.

# 589
От мен Горица и Славей Grin
А, и една Феодора.

# 590
Маргарит означава "бисер". Не е толкова странно за мъж. Има го и в Гърция - Маргаритис... В близкото минало имаше един български политик - Маргарит Мицев.

# 591
  • София
Маргарит означава "бисер". Не е толкова странно за мъж. Има го и в Гърция - Маргаритис... В близкото минало имаше един български политик - Маргарит Мицев.

Защо да е странно? Просто е по-рядко срещано име. Има и храст с това име.

# 592
Аз не съм написала, че е странно. Някой преди мен го е дал като пример за странно име: написал е Маргарит (момче!) - затова пиша, че не е толкова странно.

# 593
Като сте на вълна гръцки имена - Арти (колежки сме). На мен ми звучи малко като име на кученце, но тя обясни, че идвало от Артемида.

# 594
Артемида е много хубаво име. Арти ми харесва като побългарено съкращение. Бях чела някъде, че тракийците обичали да си кръщават децата на Богове.

# 595
Аз не съм написала, че е странно. Някой преди мен го е дал като пример за странно име: написал е Маргарит (момче!) - затова пиша, че не е толкова странно.
Аз го написах и също казах, че не е странно, а че ми е трудно за възприемане 😉 Харесвам "нормални" традиционни имена и на такива гледам 😐😐😐

# 596
Странно си е Маргарит. В женски род-Маргарита, на галено Марга, беше популярно преди промените. Сега се съмнявам да се кръщават така момичета.

# 597
  • София
Странно е Титодар.

# 598
  • Street of Dreams
Нямаше ли стар филм Маргарит и Маргарита?

# 599
  • София
Като сте на вълна гръцки имена - Арти (колежки сме). На мен ми звучи малко като име на кученце, но тя обясни, че идвало от Артемида.

На свекърва ми кучето се казва Арти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт