Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 26

• 28 739
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Илая - момиче на 1 година.
Странно ми е.

# 616
На мен Илая ми е по-скоро мъжко, но чуждестранно. На англ. е Илайъс, което звучи почти Илая(с)

Имам позната Неделина.

Славейко, Цветелин, Цено - млади мъже, 30-35 г

# 617
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ивил - мъж на 37

# 618
Ровя си във фб и при бг мамите се завързала дискусия
Скрит текст:
явно няма да успея да я кача тази, та - "Бг мама": Излязох с детето да играе.. И там играят Киара, Даяна, Майкъл, Ричард, а аз, простата разхождам един Йордан!"
Не посмях да го напиша да не сбъркам някъде...

Сорри за лошите снимки, като направя скрийншот идват големи и не мога да ги кача 😐

# 619
  • Германия
От Фейса:
 Мелисса-детето родено в чужбина, та да звучи европейски.
Ми, то и с едно"с" - пак не звучи на български, спокойно. 😅😅😅😅😅
Илиянна-така я кръстила майка й, защото презимето й е Красимир и да компенсирано.
Желязна логика. 😁😁😁😁

# 620
Дам то под тоя пост са като цяло така повечето.
И Мариа за да и било лесно в цял свят да не обяснява че е с Я. Ми аз съм Мария, в л.к. на латиница си пише Maria и никъде не съм имала проблеми заради това че в България е с Я.... Логика да видиш...

# 621
  • софия
Сега се сетих за един съученик, който се казваше Андриас. Тъй като зор си изкривявахме езика да го кажем почти всички му викахме Андреас Grinning

# 622
Ние имахме Златена и Сребрин. Тогава не ми се виждаха странни, сега по-скоро ги намирам за редки имена.

# 623
Имам братовчедка ЗвЕзда. Като малка ми беше странно името, а и досега не съм срещала друг така да се казва.

# 624
  • София
Имам братовчедка ЗвЕзда. Като малка ми беше странно името, а и досега не съм срещала друг така да се казва.
Освен ако не ми е съседка и е на около 48-50-52 г., значи са две!

# 625
Хаха, на 42 е.Simple Smile

# 626
Ние имахме Златена и Сребрин. Тогава не ми се виждаха странни, сега по-скоро ги намирам за редки имена.
Майка ми е Сребрина - кръстена на баба й Сребра. Не си харесва името, защото все трябва поне още веднъж да го повтори.

Познавам ЗвездЕлина, ЗвездАлина и Звезда.

На моя приятелка дъщеря й е Александра и всички й казват Али на кратко. Друга пък кръсти сина си само Алекс, за да избягат от варианта Сашко, но пък сега от време на време някой приятел я бъзика със Сандо. 😁

Имах съученичка Неделина, знам и един Неделин. Сетих се покрай него и за един Нягол. Около 40-годишни са.

# 627
  • София
Радомира, Радостка и Росена - сестри (Радостка е на 46 г.), кръстени са на родителите си Радослав и Райна. Не са странни имената, но самата комбинация е интересна.

# 628
  • Най-красивата страна
Имах съученички Звезда , Сребрина,Румелия.

Пасхалия ми е фаворит.От Пасха ли идва?
Или от Паскал?

# 629
  • Street of Dreams
Паскал също идва от Пасха - Велико на гръцки. Същото е с Пасхалия или Паскалина.

Запознах се с една Каля - жена на около 55.

Много харесвам и името Севда. Откъде идва?

Общи условия

Активация на акаунт