Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Заглавие на следващата тема:

Опции:

# 15
 • Варна
 • Мнения: 2 351
Много благодаря за темата, Ро! Както и предните 2, с правила си се страхотно, с много любов към всички нас Simple Smile

# 16
 • Мнения: 256
Хоп и аз тук! Ро, огромно Благодаря , че ни правиш такива хубави темички!!! Идеята с молитвата е страхотна! Дано ни е на късмет и да има много хубави новини в следващите 40 странички! !!

# 17
 • Мнения: 195
Прекрасна тема, Ро! Дано да е по-късметлийска и бебеносна и от предната!

# 18
 • Мнения: 225
Rochellka, сорри за малоумния въпрос, ама би ли дала повече инфо за молитвата - кога, как се казва... Rolling Eyes ?

# 19
 • Мнения: 14
Прекрасна нова тема!
Благодаря, Ро! Много плюсчета, щастие и успехи!

# 20
 • Мнения: 495
Тъкмо се зачудих защо има толкова малко отговори в миналата тема😁 Хайде да се покаже някой, който е чакал новата тема и да повлече крак!

# 21
 • Мнения: 1 527
Благодарности за прекрасната тема , Ро ! 🤗

Дано всяка следваща тема носи все повече и все повече плюсчета ❤❤❤

# 22
 • BG
 • Мнения: 2 037
Много се радвам, че темичката ви харесва! Heart
Рейвче, казвай си молитвата винаги, когато решиш! Няма правилно или грешно време! В този ред на мисли - според мен следната молитва е също много подходяща, а и малко по-конкретна. Simple Smile

Господи Боже, Създателю на всяко видимо и невидимо естество, Който от човеколюбие превърна реброто на праотеца Адама в жена и ги благослови да раждат деца за продължение на човешкия род; Който развърза Сарината утроба и благослови роденото от нея дете; Който благослови безродната жена на Маноя и й дари чедо – силния Сампсон; Който послуша безмълвния молитвен глас на Елкановата жена – неплодната Анна, и я удостои с родения от нея пророк Самуила; Който прие молитвата на безродните Захарий и Елисавета и им дари чедо – Йоан Предтеча; Който по Своя божествен промисъл отхвърли укора на безчадието от праведните Йоаким и Анна и им предизвести раждането на пресветата девица Мария, от която се въплъти и роди Спасител за спасението на човешкия род – Който поради Своята голяма милост благослови сватбата в Кана Галилейска за потвърждение, че законното съпружество и раждането на чада в него са съгласни с Твоята божествена воля!

Сам и сега, Господи, послушай молитвените въздишки на грешните твои раби, които изнемогваме под тежестта на безчадието!

Ако ние като човеци, носещи плът и живеещи в тяло, Ти съгрешихме с тяло или душа и престъпихме Твоя закон и Твоите заповеди денем или нощем, с дума, с дело или помисъл, или попаднахме под бащина или майчина клетва, или по някакъв начин повредихме телесните си членове, или другояче се отдалечихме от Твоята божествена воля, Ти като милостив и човеколюбив Бог, прости ни, освободи ни от безчадието и ни дай плод от утробата – добри чада!

Скръбта, плачът и риданията на Своите раби (имената) обърни на радост, развесели сърцата ни, както каза и чрез пророка: "Развесели се неплодна, ти, която не раждаш; възкликни и извикай ти, която не си изпитала родилни мъки."

Смили се и сега, Господи, и покажи милостта си към Твоята рабиня (имената), развържи утробата ми/й, направи ме/я лоза плодовита и ми/й дай плод на чадорождение.

Господи, милостив бъди и не оставяй в безплодие своя раб (имената) и не ме/го лишавай от рожба, но ми/му дай семе за изкласяване, та с твоята благословия да видим и чада от чадата си като маслинени клонки около трапезата си, за да се прослави и в тях пресвятото и величествено Твое име – на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин!

# 23
 • Мнения: 148
Ро прекрасна си! Hug
Освен че всеки път са различни, късметлийски, темите ти както каза и Rave наистина се изписват много бързо.
Дано късмета, който носиш на другите се върне към теб! Flowers Four Leaf Clover

# 24
 • Мнения: 222
Както винаги прекрасна тема Ро ! ❤
Дано е много бебеносна! ❤🍀

# 25
 • Мнения: 42
Наскоро се зачетох за съветите на Дънов за безплодие, препоръчва да се взима ленено семе , леко изпечено на тиган, два пъти дневно по една лъжичка, след това се изпиват три чаши вода.

# 26
 • Мнения: 185
Записвам се и аз,
Успех на всички нас Stuck Out Tongue

# 27
 • Мнения: 395
Ро, поредната страхотна тема! Дано ти е на късмет! 😍💌

Пеони, със закъснение - честитоо! Желая лека бременност и до финал! 💞

Джули, съжалявам, че все нещо не става както трябва... Бъди търпелива и скоро съм сигурна, че ще ни зарадваш! ❤

Момичета, на бързо да се отчета - днес се сгодих. 😁 Бебчо върви към сини гащи 💙, ама живота ми е розов!

Желая на всички до една да чуете най-хубавите новини (и да ги споделите тук Wink)! Аз вярвам в това, че каквото даваме, това и получаваме - затова бъдете позитивни и добри, а то ще ви се върне тъпкано! 🍀💝

# 28
 • Мнения: 363
Ро, прекрасна темичка си ни направила отново Simple Smile Толкова са ти късметлийски темичките, че не се и съмнявам, че и тази ще се напълни с положителни тестове. Gift Heart
Блек, честито, миличка Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 03:37 от Calinista

# 29
 • Мнения: 177
Дано ни е на късмет 🍀

Общи условия

Активация на акаунт