В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 195
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хора, тестът за овулация още не е положителен. Може да е след няколко дни дори, не е сигурно, че ще е утре.
Ако пък е утре - да, рано е за овулация.

# 616
Хора, тестът за овулация още не е положителен. Може да е след няколко дни дори, не е сигурно, че ще е утре.
Ако пък е утре - да, рано е за овулация.
И след 5 дена да е положителен, което едва ли ще е чак, по скоро 1-2-3 дена при почти еднакви черти, пак е рано за О. Днес й е 4ти ден от Ц.
Но може и евентуално да поддържаш по високо ниво на ЛХ хормон Лилак пускала си ли хормони скоро? Те се пускат на 3ти ден от Ц и ще е добър ориентир какво се случва с лх.

# 617
Цитат
май ще се наложи антибиотик Sad а така не ми се ще точно преди О

Позволявам си да се обадя относно антибиотиците - вероятно знаете, че те лекуват само бактериални инфекции, но не и вирусни такива. В този смисъл се приемат само при установена бактериална инфекция (след изследване), а не по самоназначение. В противен случай, освен че са неефективни, водят и до т.нар. антибиотично пренасищане, което е голям проблем в световен мащаб и заради което на все повече хора дори силни антибиотици вече не действат.

# 618
Аз съм против всякакво самоназначение дори на витамини, с изключение на C. Но не разбрах от поста на Тинти, че ще си го самоназначи. По-скоро, че си познава тяото и вижда накъде вървят нещата. Оправяй се бързо Тинт.
Момичета по колко дена ви е цикъла, имам предвид по колко дена тече? Моя е 7 дена и винаги е бил така и сега се размислих, че това е максимума и май не е много обичайно.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 18:41 от Одри

# 619
  • София/Севлиево
Моя е с различна дължина 3-5-7 дни.Някой път ми идва,тече супер обилно първите 2 дни,третия и четвъртия го няма и после още 1-2 дни ми тече.Уж хормоните са ми наред,ама не знам защо се получава така...

# 620
Ikigai, по принцип си права, аз също ги избягвам и съм силно против.
Но като кашляш, хрипаш, хмъркаш първа, втора и почнеш трета поредна седмица и си вече на парцал и не минава и не минава проклетия вирус, явно инфекцията вече е факт и само антибиотикът оправя. Различаването кога точно е станало бактериална инфекция е доста тънък момент и ако се пропусне, може да стане по-лошо. Затова, на мен поне, ми е ориентир общото ми състояние и продължителността на съответното неразпаложение.

# 621
Но като кашляш, хрипаш, хмъркаш първа, втора и почнеш трета поредна седмица и си вече на парцал и не минава и не минава проклетия вирус, явно инфекцията вече е факт и само антибиотикът оправя.

Ем да, ама отивам при GP да ми предпише. Мога да преценя, че съм за антибиотик ама няма как да знам кой и колко.

# 622
  • София
момичета, някой с подобна слупка: от сутринта започна типична ПМС болка в десен яйчник и кръст, но до момента гадна леля няма. В същото време от но шпа и един крем за мазане имах някакво подобрение на състоянието. Досега с така болка ми идва до час-два и се приключва, а днес ме тормози цял ден и разваля всичките ми планове....

# 623
Момичета по колко дена ви е цикъла, имам предвид по колко дена тече? Моя е 7 дена и винаги е бил така и сега се размислих, че това е максимума и май не е много обичайно.
3 дни преди да родя. Сега е 4 понякога 5, но само зацапва.

# 624
момичета, някой с подобна слупка: от сутринта започна типична ПМС болка в десен яйчник и кръст, но до момента гадна леля няма. В същото време от но шпа и един крем за мазане имах някакво подобрение на състоянието. Досега с така болка ми идва до час-два и се приключва, а днес ме тормози цял ден и разваля всичките ми планове....

Здравей Shantall,

Аз съм нова в тази тема, от скоро ви чета тъй като и ние с моя ММ почнахме този месец усилено да щракаме. Днес ми е 28ми ден от МЦ И цял ден и аз имам лека болка в десният яйчник и болки в кръста, но все още не ми идва. Правих до момента два теста за бременност и двата нямат никаква следа от втора черта Sad  Надявам се днес или утре да ми дойде защото попринцип МЦ ми е 28 дни с ову от десния яйчник и 24 дни с ову от левия. Това са си мой наблюдения де Rolling Eyes
Като цяло хванахме Ову тъй като беше адски болезнена и имах остра болка около 7-8 часа в десния яйчник се надявам, нещата да са се получили, но след 2 отрицателни теста не вярвам и си чакам лелката Simple Smile

# 625
При мен винаги е 5 дни.

# 626
Аз съм с 3, максимум 4 днк МЦ. Направо не знам момичетата с по 7 дни как се чувстват, то направо си е наказание.
Днес ми е 10 ден, а ЦС взе да изчезва. Мн ми е рано за О, ама пък и предния месец на 10ти ден имах +. Явно нещо ми влияе, дали витекса, дали билките не знам. Обаче пък лут. фаза се увеличи на 16 дни, което също не знам колко е ок. Та странно ми е нещо 🤔
п.с. идва краят на темата, моля желаещите за списъчето да драснат по едно ЛС 😊

# 627
  • Dope Reach
Именно, че идва краят на темичката, някой иска ли да я прави?
Прити лейди беше изявила желание 2 теми назад, но пък скоро не е писала.

# 628
Момичета, резултатът ми от АМХто е 3,4 . Това добре ли е или има нещо притеснително ? На 17ти ден от цикъла го пусках формално заради фонда, да го имам, но сега се замислям, защото горната граница е 10,4.

Иначе аз съм по 7 дена с това червено щастие... Преди цикълът ми беше 27-8 дена, но откакто започнахме опити стана 29-31 дена.
Относно приложението "Моят календар" , аз го ползвам, но не ми харесва, че когато си отбележа положителен тест от Ову, то директно ми премества точката в този ден, независимо то кога я е изчислило преди това. Същото направи и Glow. Не виждам логика, нали все пак след положителен тест идва овулацията.

Лилак, струва ми се, че всеки следващ месец все по-рано хващаш положителни тестове. Ти на фоликуметрия ходеше ли ?

Някой има ли информация как е Rocket и какво става с нея, тъй като си е деактивирала профила ? Дано е добре , знам, че имаше положителен тест Октомври.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:01 от lokofenka

# 629
Локо и моето АМХ беше същото. Семерджиева каза, че си е екстра. Рокетчето последно беше на интралипид също за повишени НК клетки и по последна информация всичко беше наред с нея.

Общи условия

Активация на акаунт