Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Гости сигурно ще има много опоненти по въпроса Но това, което ще се случи по-късно за мен е доказателство, че Ипек не изпитва майчински чувства, защото за нея брака и детето са част от желанието да стане султанка.
Сигурно някой ще каже, че за мен всичко при Ипек е свързано с мечтата й. Ами така е....Как да си обясня, че се омъжва за човек когото не обича.
Скрит текст:
И как така става изведнъж депресията да премине, след като разбира, че Сюрея се грижи за детето й....
В голяма тревога съм....За първи път ще ми се наложи да правя  тема в новата версия...Мисля, че няма да се справя....Thinking

# 661
  • Terra incognita
Есма сякаш са я издокрали по образ и подобие на английската кралица. Ама ето- намери се една хитруша, американска невеста, която измъкна внучето от кралксия "конак".

# 662
  • Плевен / София
Гости сигурно ще има много опоненти по въпроса Но това, което ще се случи по-късно за мен е доказателство, че Ипек не изпитва майчински чувства, защото за нея брака и детето са част от желанието да стане султанка.
Сигурно някой ще каже, че за мен всичко при Ипек е свързано с мечтата й. Ами така е....Как да си обясня, че се омъжва за човек когото не обича.
Скрит текст:
И как така става изведнъж депресията да премине, след като разбира, че Сюрея се грижи за детето й....
В голяма тревога съм....За първи път ще ми се наложи да правя  тема в новата версия...Мисля, че няма да се справя....Thinking
Спокойно, сигурна съм, че ще се справиш.

# 663
Есма сякаш са я издокрали по образ и подобие на английската кралица. Ама ето- намери се една хитруша, американска невеста, която измъкна внучето от кралксия "конак".
Бях чела, че американската невеста си е поставила тази цел още преди да стане кралска снаха и сега вече я реализира....защото искала да живее като волна птичка, а не да бъде подлагана на постоянно напрежение...
Много пъти съм се чудила на Сюрея, как издържа на толкова обиди и толкова гадости....това си е домашно насилие, нищо че не е от съпруга...а от свекърва и етърва....
За мен Есма няма аналог - такова чудо не съм си представяла, че може да съществува.
Когато гледахме онлайн, бях направила един колаж Есма с рога, ама сега не можах да го намеря, явно съм го изтрила....
Тя и Рейхан не си поплюва, а положението на Дилара е още по-лошо, защото няма подкрепата на съпруга си....

# 664
  • Terra incognita
Аз смятам, че такъв тип свекърви и смирение на снахата са част от ориенталския манталитет.
Как забравих да изкоментитам Дилара и Рвйхан.
Тази Рейхан ще излезе по- долна и от Есма. Остави онзи да пребие момичето, пък после я вдигна да я води да си легне. Отвътре си умираше от кеф, че си е получила заслуженото.

# 665
Ани Hug Споко ,ще се справиш с новата тема  и версия . Не съм сигурна размера на шапото запазва ли се ?
За Дилара си права ,че за нея е по лошо ,защото е нападана и от свекърва и мъжа си . Сама си е виновна ,защото се омъжи за тоя ненормалник . Заради него се изпокара със Сюрея . Какво толкова вижда в тоя ,нито е убавец , озлобен към всички . Разбирам ,че е имал тежко детство ,истинският му баща не го е признал . Майка му луда . Не бива да пренася това при неговото семейство .
Както казах Дилара ще си носи последствията от грешката . Още когато направи шоуто на сватбата си не тръгнаха добре нещата . Трябва с полиция да му забрани да се доближава до нея . Не вярвам ако му поиска развод Адем да се съгласи лесно .
Султанката  все някой друг и е виновен . Особено Сюрея и Фарук ,най големите виновници ,щото се обичат и противопоставят .
Тяхната любов е истинска ,преминала и ще преминава през препядствие .
Това не ми харесва при турците традицийте.
Сюрея е добра ,но трябва да промени това да не се доверява прекалено
Да не  търпи такива кобри като Есма и Ипек .
Фарук е прав, като и казва някой неща .
Тя и за предния дето и провали двойната сватба му се довери ,не вярвала че е такъв. Сега за Джан сестра му ще и отвори очите че е влюбен в нея .
Много жени изпадат в следродилна депресия ,но нейното е друго . Фикрет  ще ми приказва че не им пукало. ImpПука им ,Сюрея ще се грижи за малката докато Ипек блоговоли да види дъщеря си .
Ипек е влюбена в Фарук от началото ,но любовта и е несподелена . Това я тормози вътрешно . Има си цел ,не стана господорката ,но се намърда в конака омъжвайки се за Фикрет .
Фикрет умника такива ще ги надроби...
Мислех че се е кротнал след случката с горивата .
Кога ще се появи любовницата или има още време ?

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 18:34 от femmi2

# 666
Феми ами тя се появи . Есра, секретарката на Фикрет. Нали знаеш, че актрисата е съпруга на Салих Бадемджи в реала....
Предстоящи събития...
Скрит текст:
Наскоро ще се случи нещо много интересно... Къймет дава съвети на дъщеря си, да се грижи за детето и за Фикрет....Ипек й казва, че Фикрет е като кученце, вижда само нея и никоя друга....Фикрет ще чуе този разговор по бебефона и отново ще отиде при Есра...Адем ще им направи снимки и ще ги прати на Къймет....Голяма дандания  ще стане....
За Сюрея съм съгласна - не само, че не преценява хората, ами се репчи на Фарук....Той е по-далновиден....А тя не се учи от грешките си....
Относно традициите за мен работата е малко на кантар....Есма не живее в Диарбекир, а е в Европейската част на Турция....но тя си живее като баба си....
Предстоящи събития...
Скрит текст:
Навремето се е подчинила на родителите си да се омъжи за Февзи, макар, че беше забегнала с Гарип, та сега иска и синовете й да й се подчиняват....Но на практика никой няма да й се подчини, само Фикрет дето се жени за Ипек....Мурат ще се ожени за Баде, като батко си ще сключи брак и ще постави Есма пред свършен факт....Представяш ли си какъв позор е това за Есма - прислужницата да й стане снаха...Ще се бърка и в живота на Осман....Освен Ипек няма друга достойна да бъде снаха на султанката.....

VickyTaylor
Цитат
Тази Рейхан ще излезе по- долна и от Есма.

И аз съм на същото мнение...Тя се изкарва жертва, но не е точно така....
Адем ще има проблясъци, но Рейхан няма да му позволява да се промени...Абе луда от всякъде....
Скрит текст:
След инцидента с побоя, Адем ще наеме къща...Дилара хвърчи от щастие...Идва Рейхан на гости в новия дом и си счупва крака и остава да живее при тях...JoyJoy Сценаристите не ни оставят да скучаем....

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 18:31 от MAMA-AN

# 667
  • London
Явно промяна може да настъпи като Рейхан се спомине мхм.

Да се едитна след епизода:

Какво нещо са мъжете като се провинят, как набързо и на психиатър реши да ходи и къща закупи и майка си остави. Питам се защо все пост фактум се променят тия ми ти мъже....не е само Адем, масово са такива.

На Сюрея много й отива червено, по-ярки цветове и червило, молив на очите, кок отзад. Много ми допадна тази й визия.

Ипек вече ме дразни неимоверно. Няма такова добиче ей, милото бебе....като евреин го гони.

Хъм, допада ми Бегюм и Джан като вариация на двойка.

А, да не забравя....коя е тази песен, която пускат на Адем и Дилара от последните два епизода покрай боя?

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 01:01 от La Catrala

# 668
La Catrala за тази песен ли питаш...

https://www.youtube.com/watch?v=FhyCXUT_5as

С бг превод...

https://www.youtube.com/watch?v=DK2CcaAETV8

# 669
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снегът дойде....да пийнем нещо топло....

Наближава момента , в който ще видим дали Фикрет ще се справи с гледането на Ада...

# 670
Добро утро и от мен Hug
При нас още няма сняг, само дъжд и вятър....
Гости както вече писах, тъкмо да подкрепя Фикрет и той ме опровергава....
Тези дни ще видим интересни неща свързани с Фикрет....
И като  гледам какви ги върши, понякога си мисля "търкулнало се гърнето и си намерило похлупака..."

Анос в снимки за таз вечерния епизод...

Щаслив и усмихнат ден Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 671
Здравейте,момичета! Hug

И при нас е дъждовно!

Гости Hug,Ани Hug,благодаря за топлите напитки и пожеланията!

Благодаря на всички за коментарите от вчера и днес! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

нови от Аслъ....

и с фенове....

Приятна сряда! Hug

# 672
Здравейте в мрачния студен ден .
Ани ,знам че му е жена в живота на Селим ,не и запомних физиономията. Значи е секретарката . Те по време на Невестата съпрузи ли са или още не ?
На мен ми допадна вариацията за Джан и Бегюм като екранна двойка . Нещо съм изпуснала ,щото не разбрах от нерде се познават ?
Тя му рязказа за Емир .
Да не се съюзят срещу Сюрея да ги рязделят  с Фарук .
Дилара как може пак да му вярва на Адем . Купил нова къща ще се местят.
Това няма да промени нрава му и белезите от детството . Сама си го усложнява живота .Бягай от този и не се връщай ! Рейхан нарочно ще си счупи крака .
Детето ,което ще има Дилара от Адем ли ще е или от другия ,който ще срещне ?
Ани ,забавни гифки с бебето по календар Sweat Smile Как го издърпа с тениската, Фарук още сънен . Харесва ми Ози с естествената коса и наболата брадица, придава му особен чар и харизма Heart Eyes Двамата с Аслъ имат хубави усмивки .

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 12:24 от femmi2

# 673
  • Плевен / София
Здравейте в мрачния студен ден .
Ани ,знам че му е жена в живота на Селим ,не и запомних физиономията. Значи е секретарката . Те по време на Невестата съпрузи ли са или още не ?
Да не ги е уредил Селим за кратко в дизито ?
На мен ми допадна вариацията за Джан и Бегюм като екранна двойка . Нещо съм изпуснала ,щото не разбрах от нерде се познават ?
Тя му рязказа за Емир .
Да не се съюзят срещу Сюрея да ги рязделят  с Фарук .
Дилара как може пак да му вярва на Адем . Купил нова къща ще се местят.
Това няма да промени нрава му и белезите от детството . Сама си го усложнява живота .Бягай от този и не се връщай ! Рейхан нарочно ще си счупи крака ,опасни свекървища бе .
Детето ,което ще има Дилара от Адем ли ще е или от другия ,който ще срещне ?
Ани ,забавни гифки с бебето по календар Sweat Smile Как го издърпа с тениската, Фарук още сънен . Харесва ми Ози с естествената коса и наболата брадица, придава му особен чар и харизма Heart Eyes Двамата с Аслъ имат хубави усмивки .
Запознаха се случайно в бара където пееше Джан. Той и поиска телефона, за да се видят и да консултира по едно негово дело. Относно Фарук и Сюрея....естествено, че връзката им ще е проблем за Фарук... Smirk

# 674
Пускам си да гледам серията от вчера, но горе долу подразбрах какво да очаквам Simple Smile

Ейй, яд ме е на Дилара, вчера развод ще иска, изнесе се, а днес пак заедно, защото купил къща? И какво наистина е намерила в Адем първоначално да се влюби? Като започнем само от вида му е противен. А тя е много красива.

Мен Мурат много ме дразни, какъв се изживява, само раздава правосъдие. А Баде е толкова сладка, но явно ще се съберат, то е ясно. Аз на сватбата на Адем и Дилара не знам защо помислих, че е гей, защото дадоха нещо как си гледа телефона и харесва в инстаграм снимки на мъж? Или нещо съм се объркала. Та мислех, че ще има и там драма със син гей, сигурно щеше да е огромен шок пак за Есма хаха

Общи условия

Активация на акаунт