Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 483
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам цвят loyal от тези на Есенс. Кадифено стои и дори хидратира Simple Smile

# 181
Здравейте, някоя от вас може ли да сподели опит с някои от следните четки: 1.https://boxyboxbeauty.com/produkt/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb … 1%80%d0%b8%d0%bc/,
или
2.https://boxyboxbeauty.com/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5 … 1%80%d0%b8%d0%bc/

# 182
  • София

Много, много ми беше мерак да си купя пълен сет четки! И си купих. Сега ползвам 3.
Купи си основните и подменяй периодично, заложи на по-висок клас.

Показаните са китайски, което ни ги прави лоши.

# 183
Да си вземеш цял комплект според мен не е излишно, особено ако често се гримираш и се гримираш и доста. Четките определено са китайски, но и аз имам доста такива. Не смятам обаче че е нужно да се дават повече пари за по-висок клас четки, ако няма да са за професионална употреба. 🤓

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 11:06 от Преслава ♋️

# 184
  • Бургас
За глос и аз препоръчвам на ГР Винил глос, друг любимец ми е на Римел Oh my glos , но той почти няма цвят и съм срещала само 3 разновидности. За червило , ако търсите матово течно препоръчвам на Флормар Kiss me more, а в гилза харесвам много тези на Гр (матовите) , за хидратиращи новите на Есенс са много комфортни и приятни ( тези в гилза, цвят rose gold).

# 185
Момичета, от кой крем за лице сте доволни?
Кожата ми е по-скоро мазна.

# 186
За нормална към мазна кожа бих препоръчала кремовете на Гарние, единият с екстракт от зелен чай , втория с бяло грозде, леки са, доволна съм от тях.

# 187
Имам този на Гарние и не съм доволна. С комбинирана кожа съм. Малко след нанасянето се появява кир ефект. Много неприятно. Събира прах в шкафа от лятото насам.
https://www.beauty.store.bg/p216850/garnier-botanical-cream-with … a-botanical-.html

# 188
  • Бургас
Аз бих препоръчала за дневен крем, този на Микса за нетолерантна кожа, за смесена кожа е супер, лек е и хидратира добре. За нощен препоръчвам на Биотен колагеновия , също много добър, особено за зимата, защото е по-подхранващ .

# 189
Имам този на Гарние и не съм доволна. С комбинирана кожа съм. Малко след нанасянето се появява кир ефект. Много неприятно. Събира прах в шкафа от лятото насам.
https://www.beauty.store.bg/p216850/garnier-botanical-cream-with … a-botanical-.html
Точно него ползвам и аз в момента.
Години наред ползвах този Гарниер с репей, но вече не го намирам.

Като че ли с репея ми хидратираше по-добре. Кожата ми е комбинирана - от всичко има - сухи участъци, мазни, чувствителни..

Кир ефект ми прави Loreal Revitalift Laser Renew, обаче в същото време ефектът му е осезаем - леко опъване и по-гладка кожа.

* Най-скъпият крем за лице, който съм ползвала до сега е на Корес, но не съм впечатлена.

# 190
  • София
Влизам да похваля крема за лице на Билка с невен.
Много суха кожа, зимата става на екземи (със студова алергия съм), кожата ми е изкючително нетолерантна към кремове.
Този обаче го обожава. Толкова спокойна кожа не съм имала никога!
Цената му в магазина е около 2 лв, а е доста голяма кутийка.

# 191
Здравейте! До сега само черпя полезна информация от Вас момичета и Ви благодаря сърдечно.
Позволявам си и аз да се включа, като похваля една маска за коса на Bio Farma - за мазни корени и сухи краища, цена 3,50 - 4,00 лв.
Скрит текст:

Скрит текст:

На същата фирма използвам и боя за коса, също съм много доволна цена 9,50 лв. /100 мл./ , но на нея не мога да покажа снимка тъй като вече я използвах Rolling Eyes

# 192
Не знам в коя тема да дам отзив за ВВ крема на ГР, но понеже е евтин ще пиша тук.
Първо четене - страхотен! Подходящ за нормални и сухи кожи, леко покритие, но доста прилично откъм изравняване на тена, цвят адаптиращ се към цвета на кожата, лек сочен завършек, без да лъщи и мазнее. Прилична трайност, не се свлича, не става на петна, не се набива в линийки, пори и бръчици. Придава много естествен вид на кожата, освежава я и я озарява без да блести. Усеща се леко на лицето, не тежи. Дава прилична хидратация. Брех, ГР все повече ме изненадват, но продукта определено си струва десетте лева на промоция или 12-14лв. на редовна цена.
ВВ-то и новия им флуид от NL серията определено си приличат и двата продукта са доста добри. Дори не знам на кой да дам превес, защото и двата са хубави.
Пудрата от серията Nude Look, още я пробвам и не мога съвсем да я разбера, но определено е много лека, почти невидима. Не е лоша, но е по скоро като невидим воал.

# 193
Аз ги имам новите на Нивеа...Не мога да кажа, че са нещо Уау, но имам един дерматит, който от други дезодоранти се възпалява, а с тези ми е ок

И аз съм на същото мнение. Не са кой знае какво, но пък за цената си вършат добра работа. Simple Smile

# 194
Влизам да похваля крема за лице на Билка с невен.
Много суха кожа, зимата става на екземи (със студова алергия съм), кожата ми е изкючително нетолерантна към кремове.
Този обаче го обожава. Толкова спокойна кожа не съм имала никога!
Цената му в магазина е около 2 лв, а е доста голяма кутийка.

А продължителната употреба как ти се отразява? Появяват ли се някакви странични ефекти или всичко е наред? На мен лично от продуктите на Garnier ми излизат малки пъпчици, ако ги ползвам по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт