Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 539
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Препоръчайте ми крем за ръце за много суха кожа, която се напуква зимата.

Записвам се в новата тема с едно кремче за ръце за студените дни

Много добре хидратира, без да мазнее и е супер икономичен.

# 241
Крем Зима на Лавена. С него си спасих кожата на ръцете. За другите кремове са писали момичетата. Обаче, който и крем да вземеш се иска постоянство и многократно и ежедневно мазане. И нещата се получават.

Пп За момичетата от Варна, в кв. Виница е отворил врати нов магазин Рефреш. Много е хубав и просторен, цените супер. Взех си едно олио за коса с арган, камелия и бадем, в похожденията ще постна снимка.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 10:28 от Джаста Праста

# 242
Нютроджина норвежка формула в синя кутия съм препоръчвала и аз нееднократно, но исках да сменя. На Биотен съм фен, но показаният крем не е ли твърде хидратантен, не съм го разглеждала. Thinking За зимата трябва нещо по-мазничко май.

# 243
  • Deutschland
Биотен с уреа също е подходящ за сухи ръце

# 244
Препоръчайте ми крем за ръце за много суха кожа, която се напуква зимата.

Титания, червена капачка, с невен.
Ръкавици постоянно, и мазане.

# 245
  • Пеликания
Голям "късмет" имам. Да имам работа към Варна и острова на ГР точно днес беше закрит. Не стига и че през целия път валя сняг Grinning

# 246
Мари, как така закрит. До оня ден работеше. Закрили ли са го, няма да работи ли.

# 247
  • Пеликания
Мари, как така закрит. До оня ден работеше. Закрили ли са го, няма да работи ли.

Едва ли няма да работи повече, ама днес не работеше. Щанда беше ограден. Обиколих няколко пъти и не мисля, че съм го пропуснала, освен ако съм кьорава Grinning Другия път като идвам.

# 248
Аз бях в мола,ама се заблехосах и не минах от там,да не е с едно като брезент метнато?Щото временно така го покриват съм виждала.
Имам коректор стик на ГР ,доволна съм но бих пробвала и нещо друго,може ли да препоръчате?И стик или течен е по-добре?Нямам петна и сенки ,слагам малко под очите за изравняване на тена

# 249
  • Бургас
Bobchita   аз лично не се разбирам със стик коректор , мога да ти препоръчам течен, много покривен на Essence Camouflage+ matt concealer.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 20:23 от elichka4

# 250
  • Пеликания
Аз бях в мола,ама се заблехосах и не минах от там,да не е с едно като брезент метнато?Щото временно така го покриват съм виждала.
Имам коректор стик на ГР ,доволна съм но бих пробвала и нещо друго,може ли да препоръчате?И стик или течен е по-добре?Нямам петна и сенки ,слагам малко под очите за изравняване на тена
Да нещо като брезент е. Спестиха ми днес някой лев Grinning

А за коректор аз използвам в момента на AURA и съм доволна.
Скрит текст:
Чувала съм добри отзиви и за течния коректор на Catrice Camouflage
Скрит текст:

# 251
На Катрис го ползвам в момента. Ползвала съм го и преди де. С лека формула е, не е тежък, но покрива с една идея повече от този на Есенс, например.  🤓

# 252
  • Пловдив
Крем Зима е уникален наистина, редовно си го взимах и аз, но вече за съжаление не се намира, поне в Пловдив не го откривам.
 От този също съм доста доволна и в момента е на промоция в ДМ.

# 253
Моят коректор е на Лореал-True MAtch. Харесва ми за под очите, озарява и дава свеж вид. Но не мисля, че е много покривен, прозират леко лилавите сенки, които имам. Освен това аз лично трудно си напаснах цвят за зимата, за лятото - ок.

# 254
За мен фаворит си остава на мейбълин age rewind, на 39 години съм и е перфектен, не подчертава бръчки, не изсушава.

Общи условия

Активация на акаунт