Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 546
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Лидълския с червената капачка на мен изобщо не ми допадна въпреки хвалбите. Все едно с мас съм се намазала, не попива, когато го разтъркаш става бял и като разпенен и след време лепне на ръцете.
Може би зависи от състоянието на кожата. Моята сега е толкова суха, че ако няма крем я усещам опъната и наистина суха, даже да си изпъна дланта, усещам кожата опъната. При мен попива и усещам кожата хидратирана, без да мазнее излишно. Бели следи остават, ако кожата не е била подсушена добре. Този със зелената капачка също е добър, но за моята кожа този с червената е по-добър.

# 316
blondyberry, би ли споделила кой е околоочния крем? Simple Smile

# 317
Надявам се да го открия във физически магазин...
Скрит текст:

# 318
Туко-що попаднах на това във фейса. Не знам колко е вярно, но все пак, ако забележите нещо странно с този шампоан.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1478565378986059& … d=100004978330382

# 319
Лелеее, какъв е тоя ужас. Бррр.

# 320
Днес си сложих една ампула за коса,серум всъщност пише на кутията,Линеа Био с колаген и хайвер.Сложих я според указанието-на подсушена коса се слага в корените,продължавате със сушенето.
Направих го това и косата ми направо залепна за черепа,стана на клечки,ужас някакъв.Никога не бях използвала ампула,косата ми е нетретирана,не я боядисвам и изправям.В крайна сметка сложих сух шампоан за да мога да изляза,че и бързах,тя е на късо каре и не мога да я вържа,абе едва я оправих.Утре ще я мия.Защо се получи така,вие имали ли сте такъв случай?

# 321
Някой изпробва ли лимитираната версия на мейбълинския бест селъл lash sensational. Интересно ми е дали има разлика между лимитката и оригинала.

# 322
Някой изпробва ли лимитираната версия на мейбълинския бест селъл lash sensational. Интересно ми е дали има разлика между лимитката и оригинала.
Аз не намерих разлика,тук едно момиче беше писала,че лимитката била по-добра и аз затова я взех де.Моя фаворит е total temptation.

# 323
Баш със "Здраве" се миех бая преди да почна да се боядисвам. Махна ми гаден пърхот.
Иначе:

# 324
Българските продукти са качествени, но имат много фалшификати, този шампоан здраве просто не е истински.
Ампулите линеа био са супер, аз съм ползвала за хидратация и косопад. На измита коса, която съм попила с кърпа, преди да суша.

# 325
Днес си сложих една ампула за коса,серум всъщност пише на кутията,Линеа Био с колаген и хайвер.Сложих я според указанието-на подсушена коса се слага в корените,продължавате със сушенето.
Направих го това и косата ми направо залепна за черепа,стана на клечки,ужас някакъв.Никога не бях използвала ампула,косата ми е нетретирана,не я боядисвам и изправям.В крайна сметка сложих сух шампоан за да мога да изляза,че и бързах,тя е на късо каре и не мога да я вържа,абе едва я оправих.Утре ще я мия.Защо се получи така,вие имали ли сте такъв случай?
Ползвала съм няколко вида от тези ампули и ефекта беше същия: сплескана коса, на клечки.

# 326
Българските продукти са качествени, но имат много фалшификати, този шампоан здраве просто не е истински.
Ампулите линеа био са супер, аз съм ползвала за хидратация и косопад. На измита коса, която съм попила с кърпа, преди да суша.

Какъв фалшификат на шампоан от 3 лв?

# 327
С уговорката, че не ползвам и не харесвам Нивеа (освен черната мицеларна вода със сухо олио) имам 3 нови любовчета:

В ролята си на балсами за предпазване от напукване..минимален ефект (но и моите устни се пукат много..с почти всичко) обачее прекрасни цветове! Стоят супер нежно, леки, ненаситени цветове, и ефект "your lips but better". И трите цвята са страхотни за мен.
Скрит текст:
Като най-близък се оказа cherry, който е тъмно розов, няма червено в него. Къпината мирише страхотно, много подходящ ми е за есен-зима.  А динята ми дава лек блясък и много леко ми изсветлява устните.

# 328
Здравейте!
Някой има ли впечатления от мицеларната вода на "Здраве"? Търся мицеларна вода, която да не ми дразни кожата.

# 329
Здравейте!
Някой има ли впечатления от мицеларната вода на "Здраве"? Търся мицеларна вода, която да не ми дразни кожата.
Имам в прозрачната опаковка, с бялата капачка. Отвратителна е, не чисти добре, люти, щипе. Ползвам я само за корекции по грима,  с клечка за уши.

Общи условия

Активация на акаунт