Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 540
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Алкохола в продуктите за коса изобщо не ме притеснява. Та лаковете за коса са основно спирт, а аз без лак за коса не мога да живея. Искам процент от производителите им. Joy

# 556
Доволна съм от розовата вода на Икаров.Чиста розова вода е, а останали марки продават чиста розова вода за 15-20лв.
Тъкмо търсех и аз спрей за обем, моята коса е много тънка и рехава. Взимах си на Nature Box в лилава опаковка, но напоследък не я намирам и сега съм в безизходица. Взех си един спрей 10 в 1 на Black professional, но не бих казала, че съм толкова доволна що се касае до обем.

# 557
Розовата вода на Лема Казанлък съм я признала в съотношение цена-качество. Без никакви консерванти и извлечена чрез парна дестилация. Трудно се намира по магазините, все по интерент я поръчвах.

# 558
  • Пеликания
Аз съм доволна от розовата вода на Биофреш. И други техни продукти харесвам, особено от серията им Yogurt of Bulgaria.

# 559
Аз харесвам розова вода, ама до колко е розова вода? Защото съм виждала каква е цената на истинското розово масло...

# 560
  • София
Търсете розова вода, която е с истинско масло, не с добавени синтетични аромати след дестилацията.
При разклащане, частиците от маслото проблясват в течността, вижда се с просто око.
Качествените води са в стъклени бутилки и не са по 5-7 лв.

# 561
Някой да е виждал тази палитра из Лили в София?

# 562
Не, тази палитра не е сред заредените в Лили. Виж в Нотино, може там да я има.

# 563
Някой да е виждал тази палитра из Лили в София?
Няма ги, има само няколко нови “коледни” палитри. Тези за в момента няма да ги има, освен в “Пинк панда” , “Нотино” , “Мейк ъп” или “Парфюмо”. Заредения асортимент на “Революшън” е беден, в повечето магазини “Лили” (конкретно за Варна) , нещата са отваряни, начупени, бъркано е в тях, изобщо гнусна работа... Продавачките на касата щом вземеш нещо, не искат да го погледнете заедно за счупване или повреда и направо си поръчвам онлайн всичко, нямам намерения да си хвърлям парите на вятъра..

# 564
  • София
Във физическия магазин на Нотино има щанд на Революшън, може да я има.

# 565
  • Deutschland
Какви коледни палитри? На Революшън?

# 566
Какви коледни палитри? На Революшън?
Не са баш "коледни". Има от Forever Flawless линията (аз си взех с Космоса - Castellation), две - три "животински" и разни по-обикновени.

# 567
Над щанда с палитрите на Революшън, има сложен допълнително малък щанд с три палитри. От серията на лилавата , имаше още една , не се сещам коя и хайлайтър “ Revolution Precious Stone ” в коледни опаковки.  .

# 568
  • Deutschland
Благодаря ❤️. Първата е страхотна, баш такава ми трябва, но тук не съм я срещала.

# 569
С уговорката, че не ползвам и не харесвам Нивеа (освен черната мицеларна вода със сухо олио) имам 3 нови любовчета:

В ролята си на балсами за предпазване от напукване..минимален ефект (но и моите устни се пукат много..с почти всичко) обачее прекрасни цветове! Стоят супер нежно, леки, ненаситени цветове, и ефект "your lips but better". И трите цвята са страхотни за мен.
Скрит текст:
Като най-близък се оказа cherry, който е тъмно розов, няма червено в него. Къпината мирише страхотно, много подходящ ми е за есен-зима.  А динята ми дава лек блясък и много леко ми изсветлява устните.
Какъв оттенък дава къпиновият? Иска ми се нещо такова, но да е с по-тъмночервен оттенък от ягодовия, който ползвам в момента. Преди време фаворит ми беше този с нар, пак от техните, обаче го спряха и го няма вече.. Та сега се чудя колко по-тъмен ще е този и дали ще е лилав оттенък или много тъмно червен. Другите горе-долу си отговаря нюансът с цвета на капачката, обаче този цвят хич не ми се връзва с къпини в случая, те нали не са червени. Ако е същият, направо ще е моето нещо, трябва ми съвсееем лек цвят на устните.

Общи условия

Активация на акаунт