Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 521
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Natka, така върши ли работа?

# 571

Да споделя:
1.Матовият завършек на ГР е супер и много бързо ми изсъхна-мноого доволна.
2. Кремът за тяло на Nuxe-съжалявам, че не запомних кой го препоръча, но сърдечно благодаря🤗.Много ми хареса-страхотен аромат и много лесно се разнася, и попива.
3.Спиралата-голямо разочорование, уж водоястойчива, а цял ден беше размазана под очите😡, а и четката ужасно голяма, едвам поставям в долната част на миглите.Не препоръчвам.
4. Лакочистителят, хем с ацетон, ами не ми харесва.Този
За мен чисти в пъти по-добре.Другият сякаш се плъзга по лака, не го чисти.Няма да купя пак.
4. Ружът-в началото нанесох малко повече, доста се изрони, като минах с четката отгори, блендна се добре, но ме достраша да сложа още.Трябва ми повече време, за по-обективно мнение.
5. Eraser- ами...този цвят нуд в началото ми стоеше много тъмен, като разнесох сякаш се пооправи, но...опитах да изтрия размазаната спирала, та ...като се подчертаха всички бръчки...Още съм със смесени чувства за него😁.

# 572
Luchia^^^, много, много благодаря че си направи труда, определено ще го пробвам и това къпиновото щом е такъв цвят на устните.

# 573
Моля Simple Smile Без светкавица и на тази светлина - толкова. Ти може да покажеш ягодата и нара, дори на ръката само Wink И портокал гледах че има, но не мога да си представя що за цвят ли е.
П.П. Имаше преди едни, пак Нивея балсам уж, череша - лееле колко колко наситено силно червено! Още го пазя, но то си беше направо червило!

# 574
Сори за оф-а,не мога да се въздържа,Лучия страхотни устни!

# 575
Моля Simple Smile Без светкавица и на тази светлина - толкова. Ти може да покажеш ягодата и нара, дори на ръката само Wink И портокал гледах че има, но не мога да си представя що за цвят ли е.
П.П. Имаше преди едни, пак Нивея балсам уж, череша - лееле колко колко наситено силно червено! Още го пазя, но то си беше направо червило!
Този с нар го няма от години, а беше разкошен цвят и много време бях забравила за червило, освен при излизания. Тъмночервен оттенък който ми стоеше много добре и изглеждаше естествено, не като червило. Бях се запасила като взеха да изчезват, но отдавна нищо не остана...
Ягодата не дава много цвят, съвсем леко придава оттенък като цвета на капачката си, не е перлено а просто устните изглеждат сочно и много зависи твоят си цвят на устните какъв е за това как ще изглежда накрая. Поне ако съдя по снимките, би ти стоял добре и на теб този цвят, вече зависи ти какво харесваш и какво носиш.

# 576
Благодаря Simple Smile
Аз май наскоро мярках нар в Благоевград или Пловдив. Но явно накрая са били Simple Smile Да, такива леки предпочитам. Имам и червила, но някак винаги съм подчертавала повече очите.
Е това е .. като червило
Бобчита, благодаря :*

# 577
Наскоро открих този руж на Катрис . Страхотен е. Няма мърдане цял ден.

# 578
  • Пловдив
И аз взех трите балсама на Нивея, чудесни са! Най-често посягам към чери😊

# 579
  • Бургас
Имах този с къпина и много си го харесвах , този с ягода също го харесвах, но за жалост го изгубих. Преди си спомням, че имах и един с праскова, ухаеше невероятно... Но за мен не хидратират достатъчно за зимата, а аз за това ги вземам главно. Но лятото може да пробвам някой.

# 580
Между другото, има конспиративни теории, че балсамите за устни са направени така, че да изсушават устните, докато дават илюзия за хидратиране, по-често да ги ползваме и оттам по-често да ги купуваме. Даже в някои слагали малко количество стъклен памук, за да сме винаги с напукани устни и да купуваме балсами. В интерес на истината, аз досега не съм попадала на балсам, от който да съм супер доволна и впечатлена. Ползвам билков вазелин с пчелен восък и много го обичам.

# 581
И аз не съм от доволните от балсамите особенно на Нивея, устните ми са мазни все едно мазни кюфтета съм яла, а в дълбочина си остават сухи, тъй като мазнотията не попива и подхранва. От скоро ползвам на nuxe балсама им за устни в бурканче и съм много доволна. След като го нанеса усещам, омекотяване, но видимо няма мазни отблясъци.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 07:41 от dani-ela-80

# 582
Май има нещо вярно за балсамите. Зимата по-добре без, отколкото със. Устните ми са сухи по принцип и с балсам е още по-зле, дори с медицинските. С червило е по-добре.

# 583
  • София
Балсамът с какаово масло на Хималая е много добър – подхранва, омекотява... Тези теории са смехотворни.

# 584
  • Deutschland
Аз си взех от новите на eos (2€и нещо струва бройката) , но все едно мажа с вазелин. Блистекс е страхотен, ползвам го само зимата. През останалото време Нивеа, Алверде, Балеа

Общи условия

Активация на акаунт