💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 179
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
От ясно по-ясно е, че играта е подбрана напълно съзнателно, за да се върне Томасита в лагера, но и Роберта доста напълня , мудна е и и личи... жалко...

# 1 771
Много беше скучно и преднамерено. Нещо взе да ми става все едно. Липсва ми интрига. Изчерпиха се идеите за интриги, а завихрени те досега изглеждат простовати.

# 1 772
Славяните искали мъжка сила,ама не знам как я мислят тая работа да са отбор от 3 човека.

# 1 773
  • Испания
Хайде, мамин, връщай се в баУета!

# 1 774
  • София
Прави ми впечатление,че този който се обяснява много по време на играта- губи. Верно е че ги снимат след това, но това издава кой ще загуби.

# 1 775
Очакваме утре в youtube Томас надъълго и наширооко да ни обяснява своята грандиозна победа  Twisted Evil
Липсва ми Юлиян в този епизод-скука  Confused

# 1 776
Роберта, завалийката, много зле, едвам тичаше. Половината изгубиха форма в играта, само АМ се напомпа и стана Терминатор.

Много се смях на колажа на Смайли и причината за синините на АМ - от седене 😂

А, и въобще не разбрах, че Юли е маскирал Пламен ката Швейцария, аз си го изтълкувах, че така ще изглежда след дуел с него 😂😂😂

Юлката видяхме ли го в този епизод въобще, много ми е равномерен пулса, трябва ми раздвижване нещо.

# 1 777
Как се казваше плажа , където са били ? Кой град  е това по нашето черноморие ?
Плажове Листи и Липите, до Синеморец.  Peace

Благодаря! 🤗

Листа се оказа верен !
Да видим какви други спойлера има. Изненадах се , че този път никой не се е изпуснал , нито в На кафе ,  нито Килата..  истинско мълчание.

Единствено знаем, Томас кога отпада и това е.

И дано има в понеделник сливане на племената , че наистина не виждам смисъл племе от 3ма души. То това даже не е племе...

# 1 778
Извинявайте, момичета, някоя от вас може ли отново да качи този лист със спойлера?

# 1 779
Сега онзи или онази дето беше писал/а, че Роберта била в топ 5, може да си посипе главата с пепел. Сценарият излезе верен. Я да видим и следващите листи  Mr. Green
Роберта и тя едната вечер,нямало да номинира Томас, Веско щяла по-лесно да победи, после Март, а накрая избра Томас. Венци ако я бяха пуснали да се бори във водата с Томас щеше да се удави  Mr. Green Joy

# 1 780
Пламен беше рицар тамплиер според мен Simple Smile

# 1 781
  • out of space
Яд ме е...макар и да харесвам Томас, но Роберта ми беше любимка.

# 1 782
По лесен пъзел не можаха ли да дадат?

# 1 783
На мен Пламен ми приличаше на Ханибал Лектър, много стряскащ.

Ако в днешната игра участваха Ана-Мария или Венцислава със сигурност щяха да се подпалят във водата.

# 1 784
  • Пловдив
Не знам каква трябва да е по вид и трудност играта от тук насетне, за да имат шанс за победа  трите Мишлен- чета 🤔.

Общи условия

Активация на акаунт