💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 233
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 500
Морела, пусни си го после, трябва да се види тази неловкост. 😂
Добата се появява избръснат и подстриган все едно го е правил с лозарска ножица на тъмно и всички умират от смях. В този момент се появяват близначките в целия си блясък, нагласени с рокли, грим и се представят за принцеса Самохвалка и принцеса Лизегъзка, убиват целия майтап.
И все едно им се подиграват, вие се маскирайте, направете се на глупаци, пък ние идваме като за бал и ви иронизираме.

# 1 501
  • София
Пламен какво беше?  newsm78
Както някаква мумия бе опакован ама не бе мумия. С червения кръст. Тъпо.
Добата май бе Гру от ''Аз, проклетникът'' или се бъркам.
Юлката и Радостина ясни. А и на двамата им тичаше много.
Близначките родиха и убиха купона, хаха

Гласувах за Роберта в анкетата, но според мен е логично Томас да победи. По-добър е от Роберта. Последната може да бие само ако е някаква такава измислена игра каквато беше с Илиян.

# 1 502
Някой да помни в кое видео Томас е казал това, че е живял с близначките?

# 1 503
Тази седмица славяните платиха цялата сметка и оставиха царски бакшиш за решението си да съхранят Роберта и да номинират Стоян миналата. Изглежда ми справедливо на мен.

# 1 504
  • Брюксел / София
Радостина се надява да победи Роберта утре понеже си мисли, че това е още един глас при номинациите.

# 1 505
  • Пловдив
Близначките май иронизираха Венцислава и Радостина с тези имена, като продължение на сутрешната оперативка за донабиване на канчето. Пресолиха много. Коалицията ще остане спомен както са тръгнали. Много са дребнави. Забравят, че са две, но ги броят за една Stuck Out Tongue Доста са ги жегнали думите на Юлиян, но защо не си дават сметка, че те не са се спряли да обиждат подиграват и иронизират и то всеки. Злобнички са си. Измислиха купона само за да го убият. Верно се бяха докарали на сестрите на Пепеляшка.

Радостина Добата ли нареждаше така в промото? Thinking

# 1 506
Оф! Язък ! Не показаха кой си тръгва.. Но съм сигурна , че Томас си тръгва ..
Няма как да си тръгва той, ако е казал във видео, че е живял в рибарската с близначките ...

Но Роберта е спрягана за финалист. Има интрига утре.

# 1 507
Веселин: "Биха си нЪ здраво".

Не думай!
Мене пък Веско ми е много антипатичен.Прави се на силен и незнам си какъв ,а пък ужасно много битки загубиха заради него.Той и Георгиус така завъртяха мъжете да гонят само жени и вижте докъде се докараха.Марешка и Амелия бяха супер силни по различни начини.Едната в битки издръжливост другата с акъл

# 1 508
Няма ли да ги обединяват вече..3-ма славяни и 8 траки?

# 1 509
Но Роберта е спрягана за финалист. Има интрига утре.
Хм мен много ме объркаха вече спойлерите..

валиа, мерси.. пуснах го. Пресолиха манджата... не са в ред изобщо. Ана Мария наистина има силен глас ей! Какъв смях извади...  Grinning Аз много се разсмивам от такъв смях... ех жалко, когато не могат да се отпуснат дори след такива две поредни битки, брутални, сърцати... направо убийствени, тежки, толкова зареждащи. Славяните психически отслабнаха..

Март и просташкия му коментар отново за учителя .... според мен е повод за гордост, че Юлиян е преподавател на деца. Аз бих се гордяла, ако преподавах на деца каквото и да е. Даже само да общувам интензивно с тях, дори в детска градиха. Бих се гордяла!

Втора поредна битка и участват само 4рима участника от племето на траките. До кога ще нагласят битките според славяните? Докога останалите траки ще се облагодетелстват от чужд труд и неумоверни усилия?

# 1 510
  • София
Роберта пълна фурнаджийска лопата. Вчера на Томас обясняваше как няма да го номинира и не искала с него да се бори, днес друга песен запя...
Да ,вчера мрънкаше срещу Веско, видя че Томас не ѝ се върза и го метна него на номинация.
Е, тя си каза, че се е преориентирала към Томас в последния момент, защото се бил контузил по време на играта. Има пълното право да избере този, срещу когото й се струва по-вероятно да успее.
Аз гласувах да си тръгне Томас утре, но не съм напълно убедена. Единственият шанс за Роберта е да има истински пъзел в последната част на играта. Под "истински пъзел" по-скоро разбирам пъзел ала Амелия-Мира - Гичка или Джулката - СтоЕнчо, отколкото ала Томас - Амелия-Мира (тяхното не беше пъзел).

# 1 511
  • in Wonderland
Във фб яко я разпердушинват и хранят Анка Арията, голям смях 😂
А Юлката събира мощна фенска маса, дано е на финал и има гласуване на зрителите, ненагласено.

Скрит текст:

# 1 512
Явно Юлиян извън играта е различен по характер. Като му гледам снимките с децата на които е учител, само любов и себеотдаденост към професията излъчват. Може би е роден да бъде учител. Дори и в начина по който учеше Добата да плува имаше нещо много искрено, въпреки че беше обвинен в користни цели....

# 1 513
Кого коментираха утре, така и не разбрах?

Добата и Юлиян ми изпълниха душата днес. Добата как го влачеше силния и достоен Веско  Mr. Green

Кой каза, че Томас бил живял с близначките в колибата?  newsm78 Утре ще се разбере

# 1 514
  • Sofia
Знам, че вече се е коментирало, но и аз да си кажа:
Веско-въздух под налягане и много шум за нищо. Да му имам измислените мускули, уж мъж като канара, ама кух.
Март - прима балерина, без никакъв хъс и воля за победа. Добра визия, но дотам.
Роберта-кой я "набеди" за силна, така и не разбрах! Иска му се на момичето, ама само с искане не става, трябва и акъл.
Томасита - първа прима балерина и много слаб играч (ако го подхване някоя от близначките ще го отнесе, като куцо пиле домат).
За траките не ми се коментира, не са на дневен ред сега.
Може ли да няма победител утре, искам и двамата да си ходят!

Общи условия

Активация на акаунт