💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 239
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 515
# 1 516
И Пламен ми напълни душата и на мен. Бори се мъжки до последно. А Добата размята Веско, като праскачка из лозе.

# 1 517
  • София
Близначките умряха от яд, че не можаха да си ползват имунитета.
Не че са били застрашени, а просто Алекс да обяви колко са заслужили и велики... а и благородни - избрали Добата да спасят.

# 1 518
Според мен Юлиян никак не е гаден, просто много явно се дразни от мързеливи и такива някакви лицемерни хора, които с нищо не допринасят,а имат изисквания и самочувствие

# 1 519
Знам, че вече се е коментирало, но и аз да си кажа:
Веско-въздух под налягане и много шум за нищо. Да му имам измислените мускули, уж мъж като канара, ама кух.
Март - прима балерина, без никакъв хъс и воля за победа. Добра визия, но дотам.
Роберта-кой я "набеди" за силна, така и не разбрах! Иска му се на момичето, ама само с искане не става, трябва и акъл.
Томасита - първа прима балерина и много слаб играч (ако го подхване някоя от близначките ще го отнесе, като куцо пиле домат).
За траките не ми се коментира, не са на дневен ред сега.
Може ли да няма победител утре, искам и двамата да си ходят!

Март - капитан куцата медуза.
Томас - баш куцо пиле с домат. Като ми каже някой ТОмас и се сещам как се беше омотал в ония въжА при играта с Юлиян. Голям мухльо.

# 1 520
Айде БГ мами, давайте да правим една подписка до продуцентите да дават наградата на Юлиян и да не се излагат вече с тва лансиране на Веселин:joy:

# 1 521
Добата приличаше на Ленин повече...даже и той не разбра кой е  Mr. Green Mr. Green Joy hahaha

Само не разбрах какво диреше Веско в студиото миналия петък

# 1 522
Само не разбрах какво диреше Веско в студиото миналия петък
Просто е придружил Стоян.

# 1 523
Добата като завлачи топката заедно с Веско, Март казва "айде ставай, бе, ставай.." това беше не просто победа, а направо го унижи .

Пламен доста се бори. Красиво беше.

Март и Юлиян хехе юли е моят месец. Тогава съм родена и ми е любим. Но много спортна злоба в тая игра ей, чак трябваше да стартират наново. И после и двамата с топката във вратата на траките. Но Март не призна, че топката влезна във вратата...

# 1 524
Тактиката на Юлиян да надбяга Март в началото, да не го остави да докопа топката и набързо да я изтъркаля до вратата беше много добра. Жалко, че се подхлъзна и не му се получи. Поне за пореден път го видяхме в действие.
Двуглавият мозък е ужасен. Кой знае колко са го мислили, да предложат маскиране, и после да им избълват всичките тъпотии. Даже Ана Вария не ми е тплкова дразнеща вече. А и се раздаде в тази игра - "Юлияне, измъкни се някак си" ми звучеше по-добре от "Използвай таза"

# 1 525
  • Sofia

Март - капитан куцата медуза.
Томас - баш куцо пиле с домат. Като ми каже някой ТОмас и се сещам как се беше омотал в ония въжА при играта с Юлиян. Голям мухльо.
Именно и аз за това се сещам всеки път като му чуя името Томас. 😂 Голяма излагация си беше, "като прани гащи" висеше, а паниката струеше отвсякъде. 🤣😂🤣😂

# 1 526
  • Испания
Добата приличаше на Ленин повече...даже и той не разбра кой е  Mr. Green Mr. Green Joy hahaha

Добрин каза: "Нямам представа кой съм, но има време да разбера. Би трябвало да съм нещо като луд учен или Ленин".

# 1 527
Добата като завлачи топката заедно с Веско, Март казва "айде ставай, бе, ставай.." това беше не просто победа, а направо го унижи .

Пламен доста се бори. Красиво беше.

Март и Юлиян хехе юли е моят месец. Тогава съм родена и ми е любим. Но много спортна злоба в тая игра ей, чак трябваше да стартират наново. И после и двамата с топката във вратата на траките. Но Март не призна, че топката влезна във вратата...
И той барабар с нея

# 1 528
  • София
Мисля си аз че Роберта сгреши в избора си, трябваше Март да е . Това беше шанс за нея , но според мен направи грешен избор.

# 1 529
Според мен Юлиян никак не е гаден, просто много явно се дразни от мързеливи и такива някакви лицемерни хора, които с нищо не допринасят,а имат изисквания и самочувствие

Абсолютно. Но защо продукцията си избра него за черната овца, не ми е ясно...Имаше по-подходящи хора за този образ. За мен той не е гаден, по-скоро е справедлив и откровен, което му направи лоша услуга.

Общи условия

Активация на акаунт