💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 163
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
А, защо беше Роберта в студиото?  Да, харесвах я, но поседя усмихна се .....и толкоз. Важното е да видим Наско колко е добър в игрите.

# 1 876
  • out of space
Как ми се искаше да е жена, но вече няма коя...

# 1 877
Тези зъби май са изкуствени. Още ли е тук?

# 1 878
И Сано го каза: "Разделяш човека от играча и всичко е ОК". Ама малко хора го разбират.

Ама да важи за всички.А не да обясняват, че Юлиян е голяма работа защото в игрите е добър, а постъпки и характер не коментираме, а за Пламен да се казва: Добър играч е, ама е лицемерен, не казва нещата в очите.Е защо за единият едно за другият друго.За Веско същата работа.Ама правел кампания, ама не знам си какво.Е за близначките пак признават че били добри в игрите, ама били глупави, били с пилешки мозък. Нали играта ще гледаме?За едните едно, за другите друго.Дразни този двоен стандарт.

# 1 879
Как ми се искаше да е жена, но вече няма коя...

Не бих се учудила, ако близначките стигнат до финала.

# 1 880
А, защо беше Роберта в студиото?  Да, харесвах я, но поседя усмихна се .....и толкоз. Важното е да видим Наско колко е добър в игрите.
Не, важното беше да излъскат имиджа на Юлиян. Студиото на Роберта се превърна в студио за Юлиян.

# 1 881
  • Испания
Скрит текст:
И Сано го каза: "Разделяш човека от играча и всичко е ОК". Ама малко хора го разбират.

Ама да важи за всички.
Скрит текст:
А не да обясняват, че Юлиян е голяма работа защото в игрите е добър, а постъпки и характер не коментираме, а за Пламен да се казва: Добър играч е, ама е лицемерен, не казва нещата в очите.Е защо за единият едно за другият друго.За Веско същата работа.Ама правел кампания, ама не знам си какво.Е нали играта ще гледаме?За едните едно, за другите друго.Дразни този двоен стандарт.

За другите не мога да отговарям. Сто пъти съм писала, че харесвам Юлиян като играч, като човек /от това, което виждам/ - не. Мислех, че Пламен е читав човек, но не се оказа такъв. Веселин изобщо не го харесвам. Никакъв играч не е, а като човек е въздух под налягане.

Това виждам, това пиша от самото начало.

# 1 882
  • София
Обединение по- другата седмица.

# 1 883
Близначките са най-комплексните играчи от жените и ако има жена, която заслужава да е на финал , то това са те.
Ето и аз разделям играчите от хората Wink

# 1 884
  • София
Близначките са най-комплексните играчи от жените и ако има жена, която заслужава да е на финал , то това са те.
Ето и аз разделям играчите от хората Wink
За сега не са заслужили. Пак според мнението на Сано, трябва да се развиваш, не да тъпчеш на едно място. При тях, за сега не се получава. Все още имат време да се поправят, но според мен е малко вероятно.

# 1 885
  • София
И какво стана сега - след 1 седмица ще е обединението. Разбирай още една седмица мъка.
Как в единия отбор ще са само трима и ще се борят срещу другите осмина? Естествено с нагласена игра, как иначе.

# 1 886
Скрит текст:

Ама да важи за всички.
Скрит текст:
А не да обясняват, че Юлиян е голяма работа защото в игрите е добър, а постъпки и характер не коментираме, а за Пламен да се казва: Добър играч е, ама е лицемерен, не казва нещата в очите.Е защо за единият едно за другият друго.За Веско същата работа.Ама правел кампания, ама не знам си какво.Е нали играта ще гледаме?За едните едно, за другите друго.Дразни този двоен стандарт.

За другите не мога да отговарям. Сто пъти съм писала, че харесвам Юлиян като играч, като човек /от това, което виждам/ - не. Мислех, че Пламен е читав човек, но не се оказа такъв. Веселин изобщо не го харесвам. Никакъв играч не е, а като човек е въздух под налягане.

Това виждам, това пиша от самото начало.

Да де.100 пъти си писала че харесваш Юлиян като играч, а колко пъти написа същото за Пламен примерно?От 10 поста сигурно 8 са възхвала за Юлиян.А за Пламен не съм видял толкова хвалби.За този двоен стандарт говоря.

# 1 887
Е то не остана за кога да ги обединяват. Редно беше вече да ги бракосъчетания с траките и да се почват..

# 1 888
Сърце не му дава на Тупарев, да омеша тримата мъжаги с жените от траките.Тъкмо се освободиха и от последната жена, нека се порадват по мъжки поне една седмица;)))

# 1 889
  • Испания

Да де.100 пъти си писала че харесваш Юлиян като играч, а колко пъти написа същото за Пламен примерно?

100 пъти, образно казано, съм писала това, което посочих, за тримата споменати. И за Пламен съм писала, когато е заслужавал. Или може би съм длъжна да го харесвам?

План ли трябва да се изпълнява? За този, за онзи... Темата е за участниците във формата, не за пишещите в темата.

Общи условия

Активация на акаунт