💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 155
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Е, някои ( за съжаление) сме гледали форматите на Тупарев . И винаги много съм се дразнила, когато някой ми казва и показва, как да мисля, кой е добрия и кой е лошия. Но, скоро разбрах, че наистина има хора, които много вярват на това, което им се казва по телевизора.
  Често на победителя!

# 1 891
  • Варна
Гледам за мечето Веско, че го местят от зоопарк в зоопарк, та се сетих за  игривия с воля Веско.

# 1 892
Говорим за обективността в темата, а не обсъждаме теб.Обсъждаме кой какво е писал, а не кой какъв е.И не визирах конкретно теб.Явлението е масово.

# 1 893
  • София
На тези, които се дразнят, че се говорят добри неща за Юлиян, бих препоръчала да се върнат към първите епизоди и да прочетат реакциите в темата. Когато той се отнесе грубо към момичетата го разкостихме!
Но при него има явна промяна, каквато при двете близначки не се вижда. Напротив, стават все по-злобни и всяка една дума, действие и мисъл е за отмъщение до дупка.

Веско продължава да демонстрира без всякакво притеснение глупостта си, Март е все същият мухльо, Томас все така обидчив, а  Рада и А.М. все така плетат мрежи, за да добутат до финал.
При Венци май има известна промяна? Дано!
Пламен все повече се отъждествява с физиономията си,  която в началото ми се виждаше несъвместима със свестния си притежател и в която има някаква доза ехидност.

Единствените, които показаха израстване и осъзната промяна са Добата и Юлиян. А като прибавим и добрата им игра, не виждам защо да не заслужават добра дума, че защо не и победа!

# 1 894
Искам да се извиня най-искрено, че не сложиш снимката в спойлер, но тя се оказва истинска! От телофона пиша, което не е оправдание все пак! Моля за извинение. Simple Smile
По темата: Не съм гледала епизода! Изобщо не ме интересува ше кой ще отпадне тази вечер. Искам за финал да се борят Юлиан, Добрин, Пламен.... четвъртият.. ами не мога да го избера.... няма кой просто..

# 1 895
Абе, направо да му дават чека на Юлиян и да се свършва. ooooh!

# 1 896
Че защо? Той може сам да си го ''изкара'' с битки.

# 1 897
Аз не казвам че Юлиян не заслужава добра дума.И той е човек, като всеки друг.С положителните си и с отрицателните си страни.Странно ми е, след като обиди всяка една от жените във формата и беше обявен за сексист, и какъв ли още не, как после всичко се обърна.Всички са убедени че не ни дават всичко и се опитват да ни манипулират.А дали това всеобщо обожание не е следствие на нещо такова?

# 1 898
  • Берлин
Аз пък харесвам Юлиян комплексно. Всичко,което е казал,е истина. Просто епитетите са му силни. И истините му са груби,но това е положението.
Добата си има дефицити. Имаше една приказка - силен като бик и почти толкова умен.
Тези двамата бих допуснала в обкръжението си и бих опознала.
Останалите са ми антипатични или тотално безразлични.
Чудя се имало ли е предаване с по-неподходящ водещ. Нетърпимо неадекватна, откровено глупава и с добавка отвратителен глас е александра.
Веднъж гледах няколко поредни епизода на ББ- участваше наша близка семейна приятелка. Любопитна бях,но не издържах. Това тук е 65% ББ, 30% реклами и 5% игри. Пускам звука на игрите, останалото ми е непоносимо. Чакам да видя ВОЛЯТА с колко % ще се включи в статистиката.

# 1 899
  • София
Всъщност, би било най-честно! В този състав, той е най-комплексният и мотивиран участник.

# 1 900
Чудя се имало ли е предаване с по-неподходящ водещ. Нетърпимо неадекватна, откровено глупава и с добавка отвратителен глас е александра.
Веднъж гледах няколко поредни епизода на ББ- участваше наша близка семейна приятелка. Любопитна бях,но не издържах. Това тук е 65% ББ, 30% реклами и 5% игри. Пускам звука на игрите, останалото ми е непоносимо. Чакам да видя ВОЛЯТА с колко % ще се включи в статистиката.

Точно на мястото си е водещата:)То какво и е като хората на тази продукция, че водещият да е читав?Напълно в хармония са:)

# 1 901
О да, видяхме го как реди кубчета до залез слънце и накрая дори сгрешен му признаха пъзела, защото иначе щяха да осъмнат. Това се казва "комплексен" играч.

# 1 902
Той и Наско беше прехвален, пък го видяхме и него, колко е добър с пъзелите.

# 1 903
И Роберта Господ я прекръсти, та отговори искрено.
Аз нещо не схванах.За кое  отговори честно

# 1 904
  • София
Сърце не му дава на Тупарев, да омеша тримата мъжаги с жените от траките.Тъкмо се освободиха и от последната жена, нека се порадват по мъжки поне една седмица;)))
И да делят едно легло, по мъжки JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт