💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 076
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Другата България
Когато започваха игрите, мъжете бяха без косми, с торсове да се огледаш в тях 😂, нооо три месеца в буша си каза думата, Март в началото ми приличаше на младият Том Круз, сега мяза на Робинзон Крузо, язък 😂, нищо де, скоро излиза и ще се изтупа и заглади!
Ама те и сега са без косми. Аз че съм късогледа, такава съм, но освен Март друг не видях с косми. Дори и Добчо мамин благ. Laughing

# 2 026
Гледам го Март и си мисля, как ми се виждаше най-хубав от всички мъже в началото. Впрочем той май наистина е най-чаровният мъж, заедно с логистика и борсука, ама като характери блякс.. и точно това ги направи противни

# 2 027
  • Другата България
Кои са логистика и борсука? Много съм изостанала явно.

# 2 028
  • София
Томас се е бил снимал в клипа към песента на Преслава  "Изтрезняваш ли", преди да пробие в киното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 029
  • Испания
Точно идвам с доказателства за неизвестността на участниците:

Скрит текст:

За любителите на мъжкото окосмяване:

Скрит текст:

# 2 030
  • София
Я, той - Томас - бил много търсен...и космат Simple Smile

# 2 031
  • Другата България
 hahaha Че той мръсен бре Смайли, не е космат!
А що се отнася до неизвестността на славяните, това нали вече го коментирахме мисля? Няма неизвестен от тях, от тези случайно попаднали там красиви хора. Сега, Йоана е някакво изключение, но и за нея на 100% не мога да твърдя.
За другите участници обаче, освен за Наско поне аз не помня някакви компромати да са се носили тук. Ама аз не съм и коректив де. Подсети ме ако е имало?

Сега тук и научавам, че Томас пробил в киното. newsm78 Аз вЕрно съм много изостанала, и това го чувам за първи път.

Загубих се в превода. Може ли един много скрит спойлер с предполагаемите финалисти?
Аз тук спойлер не бих написала заради известията, които се получават на личните мейли и там се вижда скритото. Мога да ти пусна ЛС, ако искаш да знаеш.

# 2 032
  • Пловдив
Томас по колкото и плочки и косми да се пусне въобще не ми навява усещане за мъж. Чудя се той ли е този, който се е хвалил, че Евгени Минчев му е правил пиари.

# 2 033
  • Испания
hahaha Че той мръсен бре Смайли, не е космат!
А що се отнася до неизвестността на славяните, това нали вече го коментирахме мисля? Няма неизвестен от тях, от тези случайно попаднали там красиви хора. Сега, Йоана е някакво изключение от тях, но и за нея на 100% не мога да твърдя.
За другите участници обаче, освен за Наско поне аз не помня някакви компромати да са се носили тук. Ама аз не съм и коректив де. Подсети ме ако е имало?

Сега тук и научавам, че Томас пробил в киното. newsm78 Аз вЕрно съм много изостанала, и това го чувам за първи път.

Да, коментирахме, но просто донесох доказателства.

Атанас е имал участие в конкурс на Слави. Нали публикувах видеото и след това още десетина пъти беше постнато.

Томас се появи тази седмица в "Пътят на честта". Едно епизодче.

# 2 034
  • Другата България
Да, затова казах освен за Наско. За него знам.
Ама останалите сякаш безизвестни? Досега, разбира се, вече са достатъчно известни.
Томас се появи тази седмица в "Пътят на честта". Едно епизодче.
hahaha Ама то така се почва.

# 2 035
  • Испания
Византиецът е Мистър София. Бояна участвала в "София - ден и нощ". Марешка - също силно известна там, където се изявява. И при Слави беше.

# 2 036
  • Другата България
 Laughing Не славяните, за тях знам.
Траки, прабългари-за тях питам.

# 2 037
Laughing Не славяните, за тях знам.
Траки, прабългари-за тях питам.
В инстаграм съм виждала снимки на близначките с Любен Дилов - син и някакви изяви на сцена.
Аз не го приемам като да са с връзки. Колко пък голяма е България и съвсем лесно е да се снимаш в клип или да се окажеш на събитие с популярна личност. Да добавим и факта, че участниците са наясно, че ще придобият някаква популярност и са съгласни с това, може би е и желан и харесван ефект.  Ето и Наско го доказва с напълно неадекватното си участие при Слави, което не кореспондира с представа за интелигентен човек. Да, бил е млад, но и ние сме били нали. Аз затова и не мога да ги определя точно като обикновени хора, явно освен парите имат и някаква жажда за слава.
Мисълта ми накратко е, че Томас се е снимал в малки роли тук и там, което е лесно достижимо и не е критерий, че е бутан от някого.

# 2 038
Томас се е бил снимал в клипа към песента на Преслава  "Изтрезняваш ли", преди да пробие в киното Stuck Out Tongue Winking Eye

МАААЙЙКООУ.
😁Преди или след като е бил по гей баровете някакъв си
🙀

# 2 039
Логистика - Стоян, Борсука - Георги. За мен 3-та са много чаровни , стига да не си отваря устата. Георги особено има много хубави очи и мигли.

Общи условия

Активация на акаунт