Фермата сезон 5 тема 7

• 40 673
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 330
Силвия е по плитките,нали и Краси сплиташе.Според мен Краси и Веселка ще са ратаите.

# 331
Силвия е по плитките,нали и Краси сплиташе.Според мен Краси и Веселка ще са ратаите.
Най вероятно мъжът ще е Краси., а жена Дана и Велислава.
И ако Стани наистина е обещал на Вили да я прати на дуел...

# 332
Май пак Татинито ще е ратай. Митака ще чете конско.

# 333
  • London
Напротив Велислава иска да е на дуел и Стани ще я прати....тя ще стане фермер на 100% и той си го знае и ще е пак защитен. Реално те могат да си връщат топката до финала....ако са го решили така нямат равни.

# 334
Митака нещо го критикува за избора.Добре признавам си искам Веселка ратай и да си ходи.Няма да го преживея ако спечели 🤣
Татиното не може да иде ратай.Трябва да избира от Краси или Сами.

# 335
Митака нещо го критикува за избора.Добре признавам си искам Веселка ратай и да си ходи.Няма да го преживея ако спечели 🤣
Татиното не може да иде ратай.Трябва да избира от Краси или Сами.
Аз вече май съм съгласна всеки друг да спечели но не и Веселка
Ми гадна съм.

# 336
  • London
Силвия се насра от страх.....Вили на дуел е ужас за всички жени там.😁  Направо са жалки!

# 337
Вярно е,Силвия е голяма паника да не си иде и Сами да остане сам 🤣.Не ми се вярва да викне Красимира,но все пак се надявам страхотен двубой ще е между нея и Вили.Но сигурно тя ще спечели индивидуалния имунитет и ще избере Бети или Сиса,Веселка или Марги едва ли.
Редактирам се.Бети се оказа пиянка и ценителка 😁.Красимира спи с оня вече в едно легло,кво повече да кажа 🤢

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 21:51 от лещичка

# 338
  • Вестерос
Велислава как кове Стани да направи мъжки дуел.
За мен тя пък го навиваше да я прати на арената нея.

Интересно гласът зад кадър каза, че за малко да са нарушили правилата, ама за Сиса, Краса и Веселка няма нарушение, че се пазят...

Веселка и право, жднб!!!

# 339
Таа па Веселка. Веднага обидена нацупи се, айде за малко да ревне. Свикна никой нищо да не и казва, всеки да и ходи по тънък лед както казваше баба ми. Всички трябва да стъпват на пръсти около нея.

# 340
избраха ли ратаи?

# 341
Дана и Велислава са жените
И Красимир

# 342
Мале, мале, Дана и Краси ще имат възможност да се сдобрят Grinning

# 343
Кои спечелиха имунитет?

# 344
Бети и Митака.

Общи условия