С какво ви дразнят свекървите? – 116

• 30 976
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Хм ,добро момченце е,  не може да отказва, но като не ти изнася си ходи.
Избирай , или се жениш за всичките или си тръгваш.Да не питаш след  две години и бебе пак  какво да правиш. И  не е  свекървата  , която да реши проблема, тя го е създала с възпитанието му, но няма да го реши.
Да закриляш близките си при нужда  е красиво и  добро, но  нужда не се вижда от думите ти.Явно няма баща в картинката и са го произвели в такъв.
Лошо че са млади,  много време има да им служи.И жалко за момчето, рано или късно ще остане с тях да им слугува,  без свое семейство.
Птица го каза,  ако е чували зеле , да им го достави, но хляб,   ежедневни покупки,  на кого  по-напред, на евентуалните си деца   или   ...Пък и  теб привлича , може да им готвиш  поне, и переш да не се трепят и това.Като станат за гледане  не знам  кой  и какво да прави.

# 301
  • при късмета
Сега виждаш само добри качества у него и си склонна на големи компромиси. Аз на такова държание няма да издържа повече от веднъж. Това за всяко нещо да се фръцка и само ти да се извиняваш е инфантилно. Сгодили сте се, сгодили, аз не бих бързала със сватба, да не говорим за дете, абсурд. Утре ще се появи дете и докато ти трябва да помогне с него, майка му ще звънне и той ще тича за кило домати, вместо детето си.
Разбирам, че си влюбена, но и да се разпадне тази връзка не губиш нищо ценно. Поне докато той не порасне емоционално и не е готов да си поеме отговорностите. Както сега само ти се извиняваш, така занапред само ти ще крепиш тази връзка, ще правиш компромиси, ще мислиш за дете и т.н.
Аз на твое място, като ми каже край, бих се съгласила. Ще кажа, че щом така иска, добре и ще се изнеса. Всъщност, дори няма да чакам той да реши кога да е края.
Не си съсипвай младостта в безперспективна връзка с инфантил. Разбирам пак казвам, влюбена си, но се опитай да мислиш по-прагматично. Вероятно и двамата сте много млади, поне отложи по-голяма крачка докато мине още време и прецениш подлежи ли изобщо да му дойде акъла и да си преразгледа приоритетите или напротив, такъв ще си остане

# 302
Знам, че не е прав, но не искам да го губя, положих усилия и време за тази връзка. Но за някакви абсолютни дреболии е готов да прекрати отношенията ни, поне на думи. И няколко пътими каза, че не съм оценявала какво прави за мен, а аз оценявам, но по никакъв начин не съм зависима от него, не съм оценявала, че предлага да ме прибира, когато излизам с приятелки, аз дори не го и карам, той сам идва да ме прибере. Не искам да ни приключват отношенията, но и не може за дреболии да се цупи. Включително ми прави проблем, ако говоря по телефона с майка си или приятелките си. Какво толкова сме говорили повече от две-три минути

# 303
Казвала съм му го, но той веднага отива в др стая и казва Край - изнасяй се.

но пък е супер добър, свестен, обичлив и не искам да го губя.
Хм, и още твърдиш, че майка му ти е проблем? Да ти имам критериите за супер добър и свестен мъж! Ти грам себеуважение имаш ли? Не, не, не, ако ми беше дъщеря, щях да ти закова ушите с пирони за стената.

# 304
Казвала съм му го, но той веднага отива в др стая и казва Край - изнасяй се.

но пък е супер добър, свестен, обичлив и не искам да го губя.
Хм, и още твърдиш, че майка му ти е проблем? Да ти имам критериите за супер добър и свестен мъж! Ти грам себеуважение имаш ли? Не, не, не, ако ми беше дъщеря, щях да ти закова ушите с пирони за стената.

Ха ха може би трябва. Смятам този път да чакам той да се извини и да говорим, ако не, наистина ще приключа. просто не обичам провалите и тепърва да търся нов мъж, но на моменти се държи много детински.

# 305
Малка камбана ми звънка с това прибиране-може контрол да е ,  а  жените се радват на внимание.Би трябвало вече  да е друго...напредък някакъв от нашето време,  ама няма такъв.Не са ни прибирали, поне от моята среда се прибирахме когато решим.Вярно, не бяхме в голям престъпен град.И все пак  ти искаш да си със широко затворени очи, и десет форума няма да ти помогнат. Сърди се на себе си после.

# 306
Значи е проблем за него, че Вие говорите с майка си и приятелки, а не е проблем за Вас, че той припка по два пъти на ден при майка си и сестра си... Какво точно не искате да губите?- Добротата му, с която Ви казва да се изнасяте при най-малкото казано, което не му се нрави? Не ми отговаряйте, аз само Ви рисувам картина с моята четка. Успех!

# 307
  • при късмета
Все по-зле става, ужас. Сега трябва да направиш избор дали цял живот дали цял живота да правиш компромис и той да се тръшка и изтъква или да му дадеш ясно да разбере, че нещата или се променят или приключват. Не знам за какво си се борила, ама това не е връзка. Той може и от ревност да те взима и да го представя като загриженост.
И ти трябва да помислиш над приоритетите и критериите за свестен мъж си много сериозно. Няма нужда да търсиш мъж целенасочено, вечно ще правиш голям компромис. Като трябва, той ще те намери

# 308
Значи е проблем за него, че Вие говорите с майка си и приятелки, а не е проблем за Вас, че той припка по два пъти на ден при майка си и сестра си... Какво точно не искате да губите?- Добротата му, с която Ви казва да се изнасяте при най-малкото казано, което не му се нрави? Не ми отговаряйте, аз само Ви рисувам картина с моята четка. Успех!

Благодаря! Не беше такъв в началото, но и това, че общува само със семейството си и почти няма приятели също е допринесло, според мен.

# 309
Не е допринесло, в основата на проблема  е...Какво ти е  момиче, та си се хванала  с недорасъл младеж.Няма лошо в добротата, но при него не е доброта.Големи проблеми те очакват.

# 310
Не е допринесло, в основата на проблема  е...Какво ти е  момиче, та си се хванала  с недорасъл младеж.Няма лошо в добротата, но при него не е доброта.Големи проблеми те очакват.

Съжалявам да го чуя и че късно го разбирам. Не бързах във впускането на тази връзка, защото исках да го опозная, но това което виждам в последно време не ми харесва. Изключително незряло поведение от отговорен човек. Няма да е лесно да приключа, но ако не се променят нещата май не си заслужава да правя компромиси?

# 311
Не, не си заслужава да правиш компромиси, които може да скапят целия ти живот.

# 312
Казваш "отговорен човек" - какво е направил за да му даваш това определение? Това,че е голям и ходи на работа не го прави отговорен човек. Той не може да реши кой му е по-важен на този етап от връзката ви. Бяга от отговорност да обсъди и вземе решение по наболял проблем. Като малко дете слушка мама и се цупи, когато му посочиш грешката. Борила си се за тази връзка, но не си познавала човека.
  Защо я нямаше БГ мама преди 30 години, когато аз се борех за връзката? И да ти кажа - и ММ беше точно толкова добър и "отговорен". Сега - след 10 месеца раздяла, още не мога да се откопча от него.

# 313
Значи той й казва "изнасяй се", а тя го пита като се оженят така ли ще продължава...
Този подфорум го чака вечен живот.

# 314
Изнасяй се, докато имаш време Алекс. Той няма да се промени, нито претенциите на роднините. Как точно не сте разбрали за тези роднински отношения, след като “сте изчаквали” за сериозни отношения/годеж?

Общи условия

Активация на акаунт