ПАРИЖ - 15

• 52 284
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От средата на януари втората доза важи само 7 месеца.
Вашата ще важи, разбира се. Уточнявам, за да се знае от другите хора срока, който приеха.

Да 7 месеца в момента, но и аз прочетох в сайта на МнВР, че от 15.02 втора доза ще важи само 4 месеца и след това трябва бустер за посещаване на забележителности и други.

Аз зная, че се готвят да приемат 4 месеца за бустерната доза. Но дали ще стане, ще разберем до дни, т.е. на 15.02.

# 661
  • Sofia
Бустерната нали уж я гласят да е бесрочна? 4 месеца изобщо не ме устройват Simple Smile

# 662
  • Варна
Бустерната нали уж я гласят да е бесрочна? 4 месеца изобщо не ме устройват Simple Smile
Има се предвид да се приеме втората доза да важи 4 месеца и след бустерната - безсрочно.

# 663
Здравейте,

Има ли някакво изискване за бустер дозата, колко дни след като се бие става валидна, както е например за втората доза.
Ще съм благодарна, ако някой ми отговори.
Благодаря.

# 664
  • София
Здравейте,

Има ли някакво изискване за бустер дозата, колко дни след като се бие става валидна, както е например за втората доза.
Ще съм благодарна, ако някой ми отговори.
Благодаря.

Една седмица. Информацията ми е съвсем прясна, човекът си я сложи преди 8 дни и от вчера му е валиден сертификата.

# 665
  • Sofia
По принцип е валидна веднага, но може би отнема някакво време, докато се появи в системата.

# 666
  • София
Шантал, написах за бустер сложен в Париж, но съм пропуснала да уточня това, моя грешка. Сертификатът са го дали веднага, но е отнело точно седмица да излезе валиден. И така са казали при ваксинацията. Може вярно да е забавяне от вкарване на данните, или пък подобно на първата доза, когато се чакаше известно време за образуване на антитела, нямам никаква представа как им е системата. Иначе е тестван междувременно и не е бил валиден, за голямо съжаление на ваксинирания...

# 667
Интервю на говорителя на правителството - очаква се отпадане на сертификатите в края на март-началото на април. Та затова от сега е трудно да се каже какво и как след месец.

# 668
Здравейте!
Запазих студио в Париж до пл. Италия (район 13). Имате ли отзиви за този район? Най-вече дали е опасен и ако има някакви специфики ако може да споделите.
Благодаря предварително! 🤗

# 669
Здравейте! Може ли някой, който е запознат да сподели информация относно Хоп он Хоп оф автобусите в Париж? Колко фирми предлагат услугата, всички с еднакви маршрути ли са или има с по-кратки и по-дълги линии, от къде е най-изгодно да се купи билет за тях, как са обозначени спирките им?

# 670
  • Русе
Здравейте!
Запазих студио в Париж до пл. Италия (район 13). Имате ли отзиви за този район? Най-вече дали е опасен и ако има някакви специфики ако може да споделите.
Благодаря предварително! 🤗
Никакъв проблем. т.н. Китайски квартал.  Има доста, много приятни корейски и китайски ресторантчета. Удобно метро 5.6.7 до центъра. Отсядала съм там, а дъщеря ми живее под него в предградието. Има доста приятен парк.  Не знам какво разбирате под опасен квартал - и центъра на София е опасен. По-странни за разбиране квартали са на север, кадето има повече афро-французи, тук са източно-французи. Какво значи "специфики". Аз лично го харесвам. Има интересна архитектура от огромни блокове до малки симпатични улички. Предполагам, че няма да стоите в квартала така или иначе. 30 мин. пеш от Люксембургската градина и още 15 до центъра.

# 671
  • Берлин
А знаете ли къде се намира тази красота?

# 672
# 673
  • Sofia
Не съм търсила информация, но в друга тема прочетох, че от утре втората доза на ваксините във Франция ще важи само 90 дни. Вярно ли?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт