ПАРИЖ - 15

• 52 294
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
то сега 2 месеца си е далечно и неясно бъдеще.В момента няколко държави въобще премахват зеления сертификат  и на негово място слагат ваксинационен паспорт в миналото познат като жълта книжка  , което значи , че отпадат тестове и антитела и остава САМО ВАКСИНА. Дори  в някой държави искат 3 дози заради омикрона. Ама то това е днес и сега , след 2 - 3 - 5 месеца - я камилата , я камиларя Sad

# 631
Силно се надявам на чудо, защото тази лудост започва да излиза извън контрол и не знам как все още има хора, които да я одобряват.

# 632
  • Варна
Кое точно е лудоста , доста много мои близки минаха през вируса , някои почти без да разберат - 3ма с по 2 седмици на кислород и сега след 1 г. единия му хлопа сърцето , другата уринира кръв  . Кое да одобрявам и кое не - направих 3 игли и гледам да не се навирам между много хора.

# 633
Лудост е начинът по който с всеки изминал ден ставаме все по-малко свободни. Целият ми род мина вируса по няколко пъти. Слава Богу няма нито един сериозно пострадал. Защо да живея, ако ще трябва да живея в затвор? Имам една игла, защото обичам да пътувам, но приключих.

# 634
А как стои въпроса с преболедувалите? Не можахме да сложим 3 игла, защото се разболяхме. И в момента не мисля,че трябва да го правя близките 6 месеца, а искаме да отидем до Париж към април, май.

# 635
  • София
Мисля, че сертификат за преболедуване се признава и  е валиден в рамките на 6м.

# 636
  • Варна
Лудост е начинът по който с всеки изминал ден ставаме все по-малко свободни.

очевадно не си живяла при Бай Тошо Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Човек свиква с хубавото и сетне трудно се сеща за Кореком.
Тоше казал  на Цола Драгойчева  „ Цоло , да отворим границата ?‘‘
„Що бе Тоше – да си останем двамцата ли ???“   Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Съвсем трудно е да се планира дългосрочно сега , всичко на момента , на ласт минит Simple Smile
Никой не знае какво ще стане след месец - два и всяка страна определя за себе си.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 11:12 от peterky2002

# 637
Аз не живея в България и пак съм на мнение, че ставаме все по-малко свободни.

# 638
  • Русе
В ЕС приеха 270 дни за валидност на сертификата, ако не си с бустер. Защо във Франция е 7 месеца?
Защото Франция е отделна държава и както всички останали има вътрешни плавила. Можеш да влезеш с 270 дни, но не можеш нищо да правиш на територията на страната.  Последно се говори, че след гласуването сертификатите ще преминат във ваксинационни паспорти и ще се изискват дори в градския транспорт. Т след 7 месец трябва да имаш 3та доза или преболедувал за сега 6 месеца или тест за 24 часа. В последните седмици е особено трудно да направиш тест дори антигенен. На дъщеря ми са и отменяли два пъти часа заради липса на тестове. Добре че все пак успя, че се прибра без драми. Така че, който ще се връща да има едно наум.

# 639
Ние нямаме проблем с тестовете. Това какво се говори....много неща се говорят. Ще поживеем, ще видим.

# 640
  • Ваpна
От няколко дни има Заповед на министъра, с която България слага Франция в "тъмно червената" зона, незнайно по какви данни... това ни отказа окончателно от пътуване. 50е за pcr си е сума, а пък отделно от това, нали са мноого ваксинирани франсетата, защо така много болни?!?

# 641
От няколко дни има Заповед на министъра, с която България слага Франция в "тъмно червената" зона, незнайно по какви данни... това ни отказа окончателно от пътуване. 50е за pcr си е сума, а пък отделно от това, нали са мноого ваксинирани франсетата, защо така много болни?!?
И тук като   навсякъде. Всеки ден различни данни за ваксинирани, болни и смърт. Та ....истината е там някъде.

# 642
  • София
Искам да попитам познаващите Париж, колко време ще ни е необходимо да разгледаме стадиона в Парк дьо Пренс, кортовете на Ролан Гарос и евентуално кратка разходка в Булонски лес. На картата ми изглеждат сравнително близки като разстояния, но все пак ще се радвам, ако някой може да потвърди. Искам още в деня на пристигане да разгледаме тези райони, които не са съсредоточени в централната част( вкл. и базиликата в 18 р-н), за да може да ни остане основния маршрут за следващия ден с туристически автобус. Тръгваме от 19 р-н, където се надявам да сме се настанили, най- късно в 15.00ч.

# 643
Здравейте! Планувам семейно пътуване с дете на 8 години до Париж и Дисниленд. През април времето много ли е студено в Париж, подходящо ли е за разходки?

# 644
Здравейте,
Края на Март как ви се струва времето за Париж?
Може ли актуална цена за вход за Айфеловата кула и Версай?

Ии дали до 50€ може да се намери приличен хотел?

Общи условия

Активация на акаунт