Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 45 924
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Билкова аптека в София, може да попитате дали правят доставки.
[/img][/img]

# 616
Чая го пия за трети път когато ми се наложи при първи симптоми.  Поръчвам го на билкаря във фейс бук.
Хубав е чая и е ефикасен.
Пламен Бенински има профил във  фейс бук на лично съобщение му писах да ми прати билките сега.

http://naturalnidobavki.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2 … %D1%82-p-778.html

# 617
  • Димитровград
Момичета,  днес ми излезе контролната стерилна урина след лечение с четири АБ и е стерилна,  но аз имам оплаквания,  които на моменти ту затихват, ту се обострят много,както ви казах. Сега си представям утре нефроложката как ще вдига рамене и ще ми каже, че изследванията са ми добри. Освен да я помоля да ме прати на АГ, друга опция не виждам, тъй като освен циститните оплаквания, имам и някакъв дискомфорт на входа на влагалището,  придружен от парене, щипене,  сърбеж от време на време,  както и засилено течение. Тези ми оплаквания ги бях получила по време на пиенето на АБ и уж стихнаха след лечение с вагинални глобули и крем, но сега пак се възобновиха.. Кошмар без край. Иначе пия чай Ламбрев,  Цистостоп СР и отвреме навреме сода с вода. Дайте съвети, моля.

П.П.: Ето го и изследването на кръв

# 618
При гинеколога пусни Фемифлор това е пълна микробиология и уреаплазма, микоплазма и хламидии,  за да се изключат всякакви бактерии.

# 619
  • Димитровград
При гинеколога пусни Фемифлор това е пълна микробиология и уреаплазма, микоплазма и хламидии,  за да се изключат всякакви бактерии.
Благодаря  за мнението, но лятото на 2019 г.съм ги пускала  тези и всичко беше отрицателно.

# 620
Ето билките от Билковата аптека на Поп Богомил в София

# 621
Благодаря  за мнението, но лятото на 2019 г.съм ги пускала  тези и всичко беше отрицателно.
Вече сме април 2020 , минало е цяла година, моят съвет е да повториш изследването.
Много голяма част от цистите са причинени от тези бактерии.

# 622
Кака е цената на тези чайове ? Благодаря за препоръката, ще си ги купя!

# 623

Мисля към 10-11лв пакета.

# 624

И другите са по толкова, изпия ли ги  ще купя и от твоите. Не знаех че няколко месеца трябва да се пие чай или да се приемат билкови хапчета с цел превенция...

# 625

И другите са по толкова, изпия ли ги  ще купя и от твоите. Не знаех че няколко месеца трябва да се пие чай или да се приемат билкови хапчета с цел превенция...

Билките действат във времето, няма как за седмица, две да покажат ефект, като лекарство. Разбира се има такива, които не трябва дълго да се пият, за това се пита в билковата аптека колко време да се пият.

# 626
Благодаря ви момичета за чайовете. Оочнах АБ и няма да кърмя бебка 7 дни, тя не иска биберон и е някакъв ужас, ама ще го изтърпя. Ще взема чайовете, че да не ме повтори и да се наложи пак АБ че ще полудеем вече. Страхотни сте Hug

# 627
  • No Line On The Horizon
Близо две години имам проблеми. При всяко изследване излизаха различни причинители в урина и влагалищен секрет, вкл. Уреаплазма. Изпих 7 антибиотика.
Сега се обърнах към хомеопатката ми и лекува стафилококи във ВС. В същото време започнах да пия и масло от черен кимион и чувствам голямо облекчение от него.

# 628
Някой пил ли е чай на Ламбрев?

# 629
Някой пил ли е чай на Ламбрев?

Аз пих около седмица на Ламбрев,  действа диуретично.

Общи условия

Активация на акаунт