Как ви звучи името Ивомир?

• 11 414
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
нещо не ми харесва как звучи Thinking

# 106
Не ми харесва
а и не съм достатъчно интелигентна,че да ми харесва Wink

# 107
Хем е странно, хем не ми харесва  Sad

# 108
за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....

Майко мила. smile3537

# 109
Ми навъсени са нашите бебета, как да не са, като са кръстени с такива тъпички имена!

# 110
Странно ми звучи.

# 111
  • Балчик

Peace Най точното определение до сега според мен. Имената от 2 съставни части трябва да имат смисъл все пак. Мир е ясно, ама как се връзва с Иво- не ми стана ясно .
Нникога не бих си кръстила така детето.
И въобще , не конкретно за името- идиотските имена трябва да се забранят със закон. Joy
Изобщо като се кръщават децата, мисли ли се за тяхното бъдеще или се осланят на - е, като порасне,ако не го харесва, може да го смени.

П.П колко се радвам, че не съм се родила наскоро и съм имала честта да не се казвам Касандра, Глория или Искра-Изабела. Joy

А онова име Васимир е направо гротескно #Crazy Синът ми е Васил и никога не съм съжалявала,че кръстен така.Васимир- ужас. hahaha

# 112
  • Балчик
благодаря ти и  на теб и на останалите интелигентни мами,които ми писаха,малко са,но се откроявате с отговорите си.

Що за тъпо поведение ?  Shocked
Пуснала си тема и искаш хората да ти кажат какво мислят за името. Тези, които те подкрепят - са "интелигентни" . А  останалите, на които не им харесва са от "село" и неинтелигентни?!
Като не ти изнася за какво пускаш тема...че е и втора дори?
Сама си дала отговорите в анкета, за какво се правиш на обидена?

Точно ! Защо всички, които не харесват името са неинтелигентни? Странна логика. На теб пък може да не ти харесват имената на моите деца- Васил и Данаил, но аз не мога да съдя по това дали си добър човек и интелигентна жена, нали?

# 113
А - и - от къде реши, че името прави детето ти лъчезарно? Или пък, че е от значение за темперамента на детето ти? Според мен - нищо общо! Е, моето се казва Георги /селско име - какво пък/ но е не по-малко лъчезарно, умно и т.н. от твоето. Нали си знаем всички - моето гарже е най-хубаво.

А защо реши, че Георги е селско име? И ако наистина мислиш, че е селско, то защо си го кръстила така?

# 114
  • Балчик

Това не е официален списък на български имена. Как ти звучи номер 22 например? Еле пъл Ингемунд и Игнасий са чисто български имена с традиции. Joy
Ако ви е скучно- прочетете предложения списък- има на какво да се посмеете. JoyТам имената са български , така пише, само дето повечето са с чуждо влияние, особено руско ( Вовка например), а има и чисто български, завършващи на ян ( Вагинян например- може би идваот вагина, щото едва ли е от вагон hahaha Joy)

извинявам се за офф-а.

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 16:42 от djemma

# 115
свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Crazy Да, само така, чудесно!

Искам да питам  къде да оставя Иванчо - на улицата, в някой дом, или пред църква?  Sick
hahahaКазвай,като решиш ,къде ще го оставиш,че до оставям там и моя Иванчо барабар с тейко му Гошко newsm47

# 116
Аз и мъжа ми избрахме името и то с желание и ни харесва и все още дори.ТОй дори като види,че пак се терзая като пускам пак темата,ще ми каже че си губя времето,но просто като все ме питат как се казва хубавото ми момченце и като кажа и се пулят почти всички,та затова.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....
Така да е,щом казвате-спирам да се терзая,хората да си се пулят.Когато взех сина си в ръце за първи път аз му пожелах да е лъчезарен,чаровен,харизматична и екстравертна личност.И като гледам  как се смее на непознати,и колко е лъчезарен не мисля,че името ще го грози.Хайде благодаря на всички мами и свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Аз пък така и не разбрах дали си убедена, че ти харесва това име? Уж ти харесва, пък се тормозиш, та чак на агресия те избива. Уж си свикнала с новите имена на новото време, пък се замисляш над въпроса дали името ще грози детето ти.  Аз съм убедена, че за детето си сме избрали достатъчно хубаво име и поради това не се влияя от реакциите на хората, не пускам анкети по форумите, не търся отчаяно несъществуващи връзки между името и темперамента на детето си, не критикувам имената и поведението на останалите деца и не наричам селяни всички, които не са чували името на моето.
Пък какво му е новото на име, с което са кръщавали децата си още преди 40 години, не ми е много ясно. Неизвестният ми до днес поет Ивомир бил на над 40 години. Така че, съгласна съм, че е рядко срещано, но ново- не.

# 117

Това не е официален списък на български имена. Как ти звучи номер 22 например? Еле пъл Ингемунд и Игнасий са чисто български имена с традиции. Joy
Ако ви е скучно- прочетете предложения списък- има на какво да се посмеете. JoyТам имената са български , така пише, само дето повечето са с чуждо влияние, особено руско ( Вовка например), а има и чисто български, завършващи на ян ( Вагинян например- може би идваот вагина, щото едва ли е от вагон hahaha Joy)

Пуснах й линка да се успокои, че го има това име. Защото темата доста загрубя...

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 16:54 от zori gb

# 118
  • Балчик

Аз и мъжа ми избрахме името и то с желание и ни харесва и все още дори.ТОй дори като види,че пак се терзая като пускам пак темата,ще ми каже че си губя времето,но просто като все ме питат как се казва хубавото ми момченце и като кажа и се пулят почти всички,та затова.....а на мен името си ми харесва,синчето ми е толкова засмяно бебе и лъчезарно,за разлика от другите бебета,които са с уж хубави имена а са такива навъсени и недружелюбни бебета.....
Така да е,щом казвате-спирам да се терзая,хората да си се пулят.Когато взех сина си в ръце за първи път аз му пожелах да е лъчезарен,чаровен,харизматична и екстравертна личност.И като гледам  как се смее на непознати,и колко е лъчезарен не мисля,че името ще го грози.Хайде благодаря на всички мами и свиквайте с името ИВОМИР,времената се менят,оставете Гошко и Иванчо,новото време си е ново време и с новите имена.

Да бе, само твоето момченце е лъчезарно. Само от името ще е- да знаеш. Много си интелегентна, евала !
Хайде да отивам да прекръстя децата си, себе си, майка си и баща си- защото живеят в новото време все пак и трябва да оставим старото в миналото.

Извинявай, малко се позабавлявах на твой гръб. Ама след като вече така се казва детето, наистина няма смисъл от всичко това. Каквото е -това. А и след като изчетох именика, се убедих , че Ивомир далеч не е от тъпите имена.

# 119
Съжалявам, че чак сега виждам темата.
Моят братовчед се казва точно така - Ивомир. Роден е през 68 година.
Щом ви се вижда измислено и странно - всеки има право на глас.
Братовчед ми си го носи с гордост вече 38 г.

Общи условия

Активация на акаунт