Изпитвам радост най-голяма - иде ДЕКЕМВРИ и ще стана мама! Тема N10

• 25 720
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден, Алиса! Жива и здрава да си и най-хубавият подарък по термин! Heart
Момичета, днес влизам в 9 месец и се надявам бебка да задържи поне до края на месеца. Вече почвам да спичам и при най-малката болежка си мисля, че почвам да раждам. (пък и ми е първо раждане и не знам какво да очаквам) Grinning  ММ вече в чудо ще се види от мен. Joy

# 631
Честит рожден ден, Алиса! Да си много здрава и щастлива и най - хубавия подарък по термин!
Не знаете колко съм доволна, че скорпиона мина и бебка ще е стрелец. Grinning
Аз снощи бях брутално налагана, бутана и удряна. Цял ден никаква я нямаше и снощи се опитваше да си проправи пряк път. Joy

# 632
Алиса, честит рожден ден, желая късмет и здраво бебче по термин!
Алегра защо се притесняваш да пуснеш при първото пране дрешки те в сушилня, аз го правя и с чаршафчетата и т.н, предпочитам го, за да излезе ако има някакъв прах или друго да се отдели от тях Thinking
Аз днес също продължавам с прането и до края на другата седмица вече се надявам със всичко да приключа. Като бебче се надявам да не бърза и чак след 10/11 дена да се срещнем Heart

# 633
Честит рожден ден, Алиса!
Бъди здрава и щастлива! И скоро да гушкаш едно сладко стрелче!

Аз също съм стрелец, та съм пристрастна! Heart

# 634
Алиса, честит рожден ден, желая късмет и здраво бебче по термин!
Алегра защо се притесняваш да пуснеш при първото пране дрешки те в сушилня, аз го правя и с чаршафчетата и т.н, предпочитам го, за да излезе ако има някакъв прах или друго да се отдели от тях Thinking
Аз днес също продължавам с прането и до края на другата седмица вече се надявам със всичко да приключа. Като бебче се надявам да не бърза и чак след 10/11 дена да се срещнем Heart

Еделвайс, притеснявам се да не би да ги свие и да не стават вече.. на някой дрешки на етикетите пише, че не могат да се сушат, на други че могат на ниски градуси или пък на високи, а не трети не пише нищо 😕 Бих ги пуснала на програма за сушене на памук, но знам ли.. иначе и на мен ми харесва резултатът след сушилня. Нашата е 2 в 1 с пералнята и съм в процес на опознаването й как работи точно.
Ползвам я в есените и зимните месеци и вчера успях най-после да изсуша напълно едни наши дрехи, а допреди все не уцелвах количеството, което да изсуша или времето на сушене.

# 635
Алегра разбирам, и аз я имам около 2 месеца и общо взето не съм пробвал всички програми само 3, 4 и установих, че само на микс ми вади всички дрехи сухи иначе трябва да си ми разделени дънки, дебели блузи, тънки блузи и т.н на микс всичко излиза сухо. До сега не е свивала, ако имаш я пробвай. Иначе ако трябва да съм честна не гледам етикетит, та надявам се нищо да не се свие, дрехите са ми памучни Sweat Smile

# 636
Алиса, честит празник! Всичко най- хубаво желая 🎁🎁🎁
Аз също съм доволна от стрелец- ще си имам два вкъщи 😬
Иначе аз суша всичко в сушилнята без кашмир и подобни Simple Smile

# 637
Честит рожден ден, Алиса да си жива и здрава и да гушкаш здраво бебче на термин Hug .
Аз минавам да се отчета, за моя голяма радост нямам гъбички МБ е чиста и АГ ми каза, че това течение е нормално за бременни, а белите ''точици'' бяха само вчера сутринта от тогава няма помен от тях Grinning
Във вторник съм за пръв път на тонове и ще чуя и второ мнение от следящата ме АГ Blush

# 638
Алиска, честит празник! Много здраве, щастие и безброй хубави моменти с бебчето за напред😉❤

Доволна съм за стрелчето! Другата зодия също е хубава, но някак си стрелец ми допада повече от скорпионче.

Губи ми се Моникриси нещо🧐
Да нямаме бебче?!👶🏼

# 639
Момичета имам въпрос към опитните мами и другите, които знаят отговора на въпроса ми Thinking вчера с една друга бременна приятелка обсъждаме един комплект козметика и в него има мицеларна вода иии изведнъж възникнаха въпроси - трябва ли ни мицеларна вода за бебето? За какво се използва? Отделно си дадох сметка, че си бях писала в списъка да купя тампончета и взех, но реално за какво ги ползвам? Sweat Smile Thinking моля помагайте

# 640
Правех чай от лайка и с тампон където трябва миех лице очи дупе и т.н.

# 641
За мицеларната вода аз само знам, че има почистваща функция. Но за мен лично е ненужно да се купува специално. Simple Smile

# 642
Честит рожден ден, Алиса!
Аз също не съм купувала и ползвала мицеларна вода за бебе. Ползвам само за себе си.

# 643
Аз тази нощ около 1 часа става до тоалетна и след това почувствах една яка контракция, досега не бях усещала толкова силна. Легнах и естествено не можах да заспя и около 1и30 пак и към 2.След това, щом съм заспала не е било кой знае какво,но всеки път до тоалетната ми беше стегнат корема и чувствах леки менструални болки. Днес също от време на време имам стягания и болки в кръста, наближава си вече и не пита 😁Тоя път явно ще ходя към болницата с контракции, а не с води😁С каката до последно нямах никакви болки, чак на системата.

# 644
И аз не смятам да купувам мицеларна вода за бебето. За почистване на ушички и носле съм взела физиологичен разтвор Corine de farme.

Аз също съм доволна от това, че влязохме в стрелец.. нищо лично към скорпионите все пак 😁 Асцедентът ми е стрелец, така че мисля някак си ще се оправим с малката 😄

Общи условия

Активация на акаунт