На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 84 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Самоков
Здравейте, някой от вас да я мяркал магазин за антикварни стоки из Одрин?

# 106
Здравейте, има ли в Одрин магазини за абитурентски рокли на други места, освен на главната Саръчлар и в моловете?

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:18 от Marusia Doncheva 639410

# 107
  • Бургас
Здравейте. В Понеделник ще пътуваме през ГКПП Лесово, но чух, че по пътя имало ремонти и се чакало по повече време. В близките дни или седмица някой пътувал ли по този път и да каже как е положението там и дали преминаването е затруднено и се струпват опашки от коли?

# 108
Здравейте. В Понеделник ще пътуваме през ГКПП Лесово, но чух, че по пътя имало ремонти и се чакало по повече време. В близките дни или седмица някой пътувал ли по този път и да каже как е положението там и дали преминаването е затруднено и се струпват опашки от коли?

А аз ще пътувам утре сутрин и още се колебая дали през Лесово или КА !?

# 109
  • Стара Загора
Открих рецепта за прословутите бутер сладки с ябълка и орехи Simple Smile elmali gelincik bohcasi Relaxed

https://www.youtube.com/watch?v=ThK6jYzu49Y

# 110
Вчера пътувах. На отиване в 07:00 час и половина чакане заради смяната иначе имаше 5 коли, на връщане 10 минути.

# 111
Е, колко трае тази смяна, че час и половина да отнеме?

# 112
Е, колко трае тази смяна, че час и половина да отнеме?
Попринцип 30 мин, но този път много се забавиха на турско.

# 113
  • у нас
По пътя няма ремонти. Ремонтите са на самото ГКПП. През седмицата няма много пътуващи натам.

# 114
Потвърждавам, че ремонтите са само на самото ГКПП. И ние миналата седмица на отиване се забавихме, заради смяната. Досега не сме чакали час и половина, при условие че имаше замо 3-4 коли пред нас. Просто поне час на турска страна нищо не се правеше. На връщане - забавянето беше от трафика. И много малко се дължеже на ремонтите.През седмицата мисля, че ще е спокойно. За КА нямам мнение, т.к. не сме минавали от там.

# 115
  • Варна
И аз скоро пътувах до Одрин с автобус - екскурзия с фирма до Одрин и Лозенград,  беше събота. Тръгнахме в 3.00 ч. сутринта от Варна, около 7.00 бяхме на границата МТ и там 1-2 буса, а чакахме 1-2 часа на българската страна, точно с този аргумент - улучихме смяната на митническите екипи. Е какво толкова правят като се сменят - не знам.
На връщане пък около 10.00 ч. пак на МТ - митничарите в България ни накараха да смъкнем пред рейса всичката цигания - покупки, чанти, торби и т.н. и да опразнем тотално буса.  С фенерче се правеха, че поглеждат в тях, естествено нищо не виждат в тъмницата и после обратно ги напъхахме в рейса. Върнахме се във Варна към 1.00 ч. като парцали. Абе убийствена работа - ама пък ме накефи шопингът - мноого обичам да си пазарувам. Въпреки четените мнения, че цените в Одрин са повишени заради ордите туристи - ами не ми се видя да са толкова високи, на синия пазар хич даже не беше скъпо. Както и да е - сега отчитам, че положителните моменти надделяват над неудобството.

# 116
  • Ст.Загора
И днес не беше по различно от предишните съботи . Чакане по 2 часа на отиване и връщане , но естествено това се забравя след добър шопинг. За дрехите и аз се замислих днес, когато в Уайкики изпищя алармата на влизане Blush Бях с дрехи изцяло закупени  от Турция ,  от главата до петите Grinning ( естествено несъзнателно) , постепенно за 2 години съм сменила гардероба от там . Много уважавам Мави и Колинс , няма кич и дрехите могат да се носят с години , без забележка в качеството .

# 117
Момичета,имам голяма молба- дали някой ще може да ми закупи от Турция едно лекарство,защото нямам възможност да пътувам скоро? Струва 6-7 лв,но тук не се продава в аптеките.Ако някой ми направи тази услуга ще съм ви много признателна! Лекарството ми е много необходимо и имам само за още 2 седмици-моля ,ако някой се съгласи да ми пише на лични.Много ви благодаря за информацията,която публикувате и за ценните съвети.Хубав ден на всички!

# 118
Момичета,имам голяма молба- дали някой ще може да ми закупи от Турция едно лекарство,защото нямам възможност да пътувам скоро? Струва 6-7 лв,но тук не се продава в аптеките.Ако някой ми направи тази услуга ще съм ви много признателна! Лекарството ми е много необходимо и имам само за още 2 седмици-моля ,ако някой се съгласи да ми пише на лични.Много ви благодаря за информацията,която публикувате и за ценните съвети.Хубав ден на всички!
Ако тук никой не се отзове, във фб групата за лекарства има помагащи.

# 119
Здравейте, за съжаление и този път не стигнахме до фабриката на AZZO в Чорлу. Групата реши да отиде на неделния пазар, но още в хотела разпитах. Всички кожарски фабрики са в ляво от пътя преди да влезете в Чорлу. Движейки се по път D100 от Люлебургаз, слизате от него след Marmaracık и излизате на Edirne Cd. в махала Sağlık, държите посока Чорлу. В ляво има магазин Онур и след него кръстовище, на което се завива на ляво. Има голям портал и след него са всички кожарски фабрики. Съжалявам, че не мога да помогна с повече информация. Иначе след това кръстовище на пътя за Чорлу има жълта табела с името на фирмата, но адрес няма. За питането относно Чорлу, аз предпочитам да си водя групите в центъра на града. Моловете и Авантаж не ми допадат, нито на мен , нито на клиентите. Обичам Одрин, но предпочитам Чорлу за пазар. А пазарите им тип синия в Одрин се оказаха даже по-богати и с по-ниски цени. Ако ще са молове, то това са Ераста и 39 Бурда.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 16:08 от aljul

Общи условия

Активация на акаунт