Косопад Тема 17

• 56 218
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Ако толкова ви притеснява какъв е състава на Христина за тези пари, просто вземете билките и си го пригответе сами вкъщи. Навсякъде може да намерите коприва, репей, розмарин, чемерика...

# 511
http://evterpa.eu/shampoan-protiv-kosopad-meditcinski-687.html
Попаднах на продуктите на Евтерба. Ползвали ли сте ги?

# 512
  • софия
Да, маслото препоръчвам горещо! С него замених ампули те на zoya, за които стана дума по-нагоре.

# 513
А серума им против косопад ползвал ли е някой?

# 514
Да, маслото препоръчвам горещо! С него замених ампули те на zoya, за които стана дума по-нагоре.
Извинявай, кое масло имаш предвид?

# 515
  • софия
На Evterpa

# 516
Записвам се, имам косопад от 4-5г. Sad
За момент имах подобрени е с комплекс минетали и витамини: калций, цинк, селен.Сега пия вит Д и Б12. Има някакво подобрение, защото се оказах с двфоцити,но пак косата ми няма да си върне предишните обеми, за съжаление:(

# 517
Момичета, някой има ли впечатления от маслото от амла на Дабур? Знам, че амла прахът изсушава много, не съм пробавала, но олиото ме заинтригува.

# 518
Момичета, някой има ли впечатления от маслото от амла на Дабур? Знам, че амла прахът изсушава много, не съм пробавала, но олиото ме заинтригува.
Аз Simple Smile
Използвам го повече от 10г. На периоди редовно дори, но не мисля, че ще се хареса на всеки.
Има специфичен остър аромат, който се задържа на косата и след измиване.
Трудно се отмива, иска си старание и търпение. Не става за боядисана коса, потъмнява цвета, но при мен се засилва блясъка и косата ми става по-тъмна ( не е боядисана, тъмно кестенява ). Никога не ми е изсушавала косата, а съм с нормална. За цената си тук е супер, преди години ми го изпращаха от Дубай и Турция.

Препоръчвам, ако ефекта е по-важен от аромат или отмиване.

# 519
Нямам решение за проклетия косопад! Имам го откакто се помня, няма нещо да не съм намазала на главата, и никакъв резултат!
То не са били мехлеми, скъпи шампоани и маски, чисти екстракти...абе всичко!

# 520
Аз Simple Smile
Използвам го повече от 10г. На периоди редовно дори, но не мисля, че ще се хареса на всеки.
Има специфичен остър аромат, който се задържа на косата и след измиване.
Трудно се отмива, иска си старание и търпение. Не става за боядисана коса, потъмнява цвета, но при мен се засилва блясъка и косата ми става по-тъмна ( не е боядисана, тъмно кестенява ). Никога не ми е изсушавала косата, а съм с нормална. За цената си тук е супер, преди години ми го изпращаха от Дубай и Турция.

Препоръчвам, ако ефекта е по-важен от аромат или отмиване.

Aз научих за него от една приятелка пакистанка, която има разкошна коса. Не ми пречи ароматът, стига да не ми засили косопада, т.к. всякакви масла, които ползвах се отразяваха много зле. Ти как ползваш маслото, колко време стоиш с него и слагаш ли и на скалпа?

# 521
  • Somewhere in Spacetime
В един англоезичен форум прочетох, че домашните маските за коса не трябва да стоят твърде дълго (повече от 1 час, най-добре до 30 минути), защото може да има обратен ефект. Маслата задушават скалпа и затова не е добре за косъма. Аз никога не съм спала с маска за коса. Стояла съм макс 3-4 часа, защото започва да ме сърби, изнервям се и..

# 522
Здравейте,преди две години използвах  Миноксидил който ми беше донесен от Америка ефекта беше много добър ,миналия месец отново започна силен косопад ,и си закупих от Бя. този миноксидил
https://www.maxlife.bg/protiv-kosopad-i-opleshivyavane-foligain- … en-3-month-supply ,но намирам голяма разлика в самата консистенция на продуктите.Пърия който използвах след нанасяне косата ставаше лепкава,а сега с този от Бя. не е така.Притеснявам се да не е някакъв измислен и да няма ефект ,ако някой който е използвал миноксидил да ми  сподели  как е.

# 523
  • софия
Здравейте,преди две години използвах  Миноксидил който ми беше донесен от Америка ефекта беше много добър ,миналия месец отново започна силен косопад ,и си закупих от Бя. този миноксидил
https://www.maxlife.bg/protiv-kosopad-i-opleshivyavane-foligain- … en-3-month-supply ,но намирам голяма разлика в самата консистенция на продуктите.Пърия който използвах след нанасяне косата ставаше лепкава,а сега с този от Бя. не е така.Притеснявам се да не е някакъв измислен и да няма ефект ,ако някой който е използвал миноксидил да ми  сподели  как е.
Здравейте, аз не се реших да започна лечение с minoxidil, но когато проучвах въпроса, дерматоложката ми каза, че такъв с конц. Под 5% не върши работа и не е наличен в Бг. Доколкото виждам от снимката, този е такъв

# 524
Кажете нещо за обилен косопад от всякъкав вид... И на какво може дс се дължи. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт