Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да гледам българска телевизия онлайн?
Какви са разликите в имунизационния календар между България и Обединеното кралство?
Как мога да гледам сапунени опери онлайн?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да гледам българска телевизия онлайн?
Можете да гледате българска телевизия онлайн чрез уебсайтове като www.djtacho.com и www.malinchocom/TV, където можете да намерите различни български програми и предавания. Освен това можете да използвате сателитен приемник, който ви позволява да гледате български програми, включително преведени, с общо над 90 + 350 канала на разположение.
-
Какви са разликите в имунизационния календар между България и Обединеното кралство?
Разликите в имунизационния календар между България и Обединеното кралство включват различни ваксини и различен брой дози. Например, в България се прилагат ваксини като BCG, полиомиелит, дифтерия-тетанус-коклюш, Act HIB, докато във Великобритания се използват различни ваксини и има различен график за тяхното прилагане. Препоръчително е да се консултирате с местен здравен специалист за конкретните изисквания за ваксинация в Обединеното кралство.
-
Как мога да гледам сапунени опери онлайн?
-
Какви са разликите в процедурата за получаване на британска виза за българи?
-
Какво е препоръчителното поведение при адаптиране към нова страна?
Мислех, че съм единственният човек който не може да свикне тук.Както казва мъжа ми, имала съм вид, че все едно съм на заточение тук.То аз така се и чувствам де
Аааааа, ти подържаш тренинг значи
.....правилно, не трябва да се губи форма.
добре дошла отново! 
съм кукнала вече
със записването ми в колеж да науча език, но ти за толкова годин в Англия нямаш ли дружки