Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 508
  • 366
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да отива на обзавеждането, да е здрав, лесно да се поддържа и ако може, да не е скъп.

# 241
  • София
Килимът избирам да е лек и да е лесен за поддръжка.

# 242
Да е красив, лесен за почистване и на приемлива цена.

# 243
  • София
Килимът трябва да подхожда цветово и стилово на обзавеждането ми .Предпочитам лесни за поддръжка материи.

# 244
Мек, лесен за почистване.

# 245
  • Перник
По какви критерии избирате килим за дома си? От каква материя предпочитате да бъде той?
Дизайна да отива на останалата мебелировка, да е мек, топъл и с подходящият размер за стаята.
Относно материята... досега не съм се замисляла, достатъчно ми е да е мека и лесна за поддръжка.

# 246
  • на последния етаж
Да е лесен за поддръжка и от естествени материи.

# 247
В момнета критериите ми са да се чисти лесно. Предпочитам фигуралните килими - красиви са и мисля, че ще се поддържат лесно.
Харесвам много шагитата, но този, който имаме едва се чисти и е черен, косъм да има по него ще ти извади очите.

# 248
  • Велико Търново
Едноцветен, подхождащ на интериора. Нямам други критерии при избора - всичко остало е плюс за мен, които просто ме улеснява.

# 249
Лек, достъпна цена, лесен за почистване, да отива на обзавеждането.

# 250
Честно казано - по вид/красота на килима. Предпочитам мъхест, независимо, че се чисти по-трудно.

# 251
Да ми харесва и да е лесен за почистване.

# 252
  • Велико Търново
Да е от естествени материали, да е съчетан с цветовете на помещението, лесен за почистване.

# 253
  • София
Размери, десен, материя, поддръжка - дали е лесна или трудна и не на последно място - цена.

# 254
  • sofia
На първо място за мен, килима трябва да е цветен. Обичам ярките неща и веселите цветове, дори и за дома ни. Обичам да е мек, за да го чуствам по-топъл и уютен и не на последно място да се чисти лесно. Тъй като планираме закупуването на домашен робот помощник, килима у дома трябва да не е много дебел, за да е достъпен на робота.

Общи условия

Активация на акаунт