Ноември - месец на килимите в DOMKO

• 6 506
  • 366
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Критериите са стилът и цветовете да съответстват и допълват общия стил на дома. Избирам и предпочитам естествени материи.

# 286
Да се почиства и да се пере лесно , да съхне бързо , да е лек и да не е с дълъг косъм.Избирам го цветово спрямо интериора.

# 287
Избирам по цвят, дизайн, размер, плътност. Предпочитам тежки и плътни килими, които не се местят и плъзгат при стъпване, естествени материи.

# 288
Килимът трябва да отива на интериора, да е лек, са се почиства лесно и да е на приемлива цена.

# 289
  • Пловдив
Трябва да ми хареса десена на килима, лесно да се почиства и да е в моя ценови клас.

# 290
  • София
Да отива на обзанеждането в стаята. Да е тънък, но и същевременно твърд, т.е. лесно да се почиства и да не се набръчка.

# 291
Да е мек, лесен за почистване и да е лек.

# 292
По   цвят ,  материалът и плътност ( искам да е плътен и  тежък).

# 293
Да е от естествени материи и лесно да се почиства. Също размер и дизайн.

# 294
Да ме е юмогп дебел,задължително да не се пързаля и десена.

# 295
Първо да е подходящ размер, да е в подходящ цвят, да е с къс косъм и да не е много скъп. За материите не съм се замисляла. Много е хубаво да е вълнен, но цените не ме устройват на големите килими.

# 296
Ако не се лъжа, вкъщи килимите и пътеките са от вълна. Тежат много, но имат всички плюсове на естествените материи, а и ги нося на тепавица и не ми е проблем.
Харесвам светли цветове, гледам да е с подходящи размери, да не се плъзга, да не е с дълъг косъм. Цената донякъде е определяща, но в крайна сметка това не е стока, която се купува редовно. Предпочитам качеството.

# 297
  • Пловдив
Килимът трябва да се вписва добре в интериора на дома ми.
Също така да се почиства бързо и лесно.

# 298
За мен е важно да си отива с интериора и да е лесен за поддържане. Материята няма значение за мен поне засега.

# 299
Избирам подходащ десен и размер, като предпочитам големи, покриващи по-голяма площ килими.
Предпочитам естествени, меки материи.

Общи условия

Активация на акаунт