Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Седящият човек на тоалетната чиния в хола, вече е заменен със седящ човек на тоалетна чиния на плажа.

# 571
С маска ли е? 😆

# 572
  • София
Не, сваля някаква в един бар Laughing И разбира се, го дават винаги около 20 - 22 часа. Все пак как ще го запомним иначе Joy

# 573
  • София
Не помня дали писах - новата реклама на Стела артоа, анимацията, е много приятна. Най-после са се отказали от серията тип смешки.

# 574
Аман от тия седящи по тоалетните и тоя лопедиум, дето им го предлагат. Ами то хората може да седят точно заради обратното на това, на което действа лопедиума........

На Стела Артоа - Hands Plus1 И чашите им харесвам, ама не ми се падат в игрите. Joy

# 575
Хората в рекламата на Аико са ми толкова нелицеприятни... Бабата дълго време я мислех за мъж.

# 576
  • София
Хората в рекламата на Аико са ми толкова нелицеприятни... Бабата дълго време я мислех за мъж.

Рекламата, в която валят проценти ли? Толкова е тъпа, че чак ме забавлява.

# 577
ПиснА ми от посерковци. Преди поне си гледаше през прозореца, сега го изтъпанчили насред заведението и сваля мацка, докато... Този, който е измислил тази гнусотия, определено е с мозъчна диария.

# 578
  • Велико Търново
На мен пък и акащия младеж, и " валят проценти, валят проценти" много ме радват. Едното е мега тъпо, а второто много дразнещо, но си правят впечатление.

# 579
Правят, верно, ама неприятно. Поне на мен. Иначе не можеш да ги пропуснеш, забелязват се, освен ако не смениш канала. Simple Smile

# 580
Чудя се Ристе къде е...дали не е карантиниран - я на пристанището в Сингапур, я в Хонг Конг или Панама... А може би е успял да се върне и сервира узо и прясна ципура на български туристи в Тасос Joy

# 581
  • София
Харесва ми на Пиринско рекламата, че дават кадри от цяла България. И започва с Хотнишкия водопад, голяма красота е там.

# 582
Харесвам рекламите на Пиринско с изключение на гайдата.Това нещо ми разваля пейзажа.
Цитат
сега го изтъпанчили насред заведението и сваля мацка, докато..
Пръцка.Не е реклама,тоест официална,а анти реклама в новините за:Изтичаща,кафява вода в морето,със специфичен мирис.После не е чудно,че има седящи на тоалетна чиния в бар на плажа.

# 583
Снощи я срещнах и аз тази реклама.

Ходенето в тоалетна е сакрално действие. Всички знаят че там и царят ходи сам.

Нямам думи просто.
 Гол задник и гол предник да ми навират в лицето 😵😳😧😱

# 584
  • Пловдив
М да...и като си представя, че за тези тъпотии плащат камара пари на някоя умна глава и... Close Head Band

Общи условия

Активация на акаунт