ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 235
  • 668
  •   1
Отговори
# 315
  • София
slavena
И на теб пожелавам щастлив празник.
бъди честита и усмихната.
Девойката има всичко на всичко 13 оценки, като преобладават тези по физическо и немски 😂 за класно не се чува от нея нищо 🤐
АниК браво на младежа за високата оценка, сега да не вземеш да го обезкуражиш, че другите имали по-високи , екстра си е 5.30 Simple Smile

# 316
  • София
...Брей тая Френска, голям зор с физическото.
Ако знаеш какъв беше средният успех на гимназията доскоро ... Не че сега е много висок, де. Joy

АниК, щастлив и спокоен семеен живот!

# 317
  • София
...Брей тая Френска, голям зор с физическото.
Ако знаеш какъв беше средният успех на гимназията доскоро ... Не че сега е много висок, де. Joy
Е кажи де, колко е, стана ми любопитно. Ами то там децата са творци, не са спортисти я Simple Smile

# 318
  • София
Rady, slavena, бъдете здрави, честити, обичани! Каквото ви е на сърцето, да се случи!

Радвам се и аз, че не сме усетили земетресението, че през 2012 си беше голям стрес -бях бременна с номер 3 - дано ни подминават тези събития.Hands Pray
Класното по НЕ набора ще прави ден-два преди Коледната ваканция, но класната не каза на РС на какво и как ще бъде, нито колко часа. Днес са правили по-обстойно контролно, понеже вчера ми се похвали, че са свършили учебника за А1. А аз имам чувството, че нищо не знае...
АниК, честита хубава дата и на теб ! Още много години все заедно и влюбени Two Hearts

И честито на всички с 6 по ФВС от ФЕГ Simple Smile

# 319
  • Sofia
АниК браво на младежа за високата оценка, сега да не вземеш да го обезкуражиш, че другите имали по-високи , екстра си е 5.30 Simple Smile

Писахме на месинджър и като казах "сигурно е било лесно", отговори, че ще ме блокира и му писнало Grin "писнАло ми е" с ударение на А-то.

# 320
slavena, честита да си, много светлина в живота , сбъднати мечти и здраве! Two Hearts
Радвам се за шестиците на децата на френските дружки, от тях зависят стипендиите им Smiley

# 321
  • В средата на времето
Balloonslavena, честити рожден ден! Balloon Да са славни дните ти, да си здрава и щастлива и много обичана! Simple Smile

Ани, честита годишнина и на теб! Simple Smile Да се обичате и подкрепяте още дълги, дълги, дълги години! Sparkling Heart

Честито и на всички деца от ФЕГ, а и не само, покорили с отличен олимпийските нормативи по ФВС! Simple Smile

Приключих с честитковия пост. Simple Smile

Доживях аз 5.30 на контролно по немски, но май е било лесно, защото и други деца имат сравнително високи оценки (тези, дето са учили 7 години не ги броим).
Ани, понеже и аз съм с подобни коментари, пък после ме гризе съвестта Simple Smile - няма значение какво е било. Изкарало ли си е детето оценката - изкарало. Той не е виновен, в крайна сметка, че е било лесно. Simple Smile

# 322
  • София
slavena, жива и здрава бъди, и винаги доволна!
Ani, дълги години здрави и много щастливи бъдете заедно!

о, ние да го докараме до зависеща от физическото стипендия... за протокола: също има 6, но по ФЕ има всичко без 6 и 2 (пупу).

Уф, в стаята имахме 4 луминисцентни пури и ни откачиха нарочно 2 от тях, и сега ми е тъмно, ама на кулешкътъ и е добре.
тъпооо

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 17:07 от Сънчо

# 323
  • София

Писахме на месинджър и като казах "сигурно е било лесно", отговори, че ще ме блокира и му писнало Grin "писнАло ми е" с ударение на А-то.

Joy
ами, прав си е човека  Laughing Laughing Laughing

Пропуснах да честитя годишнината ви, още дълги години безметежен гаджелък ви желая. bouquet
ето младежа се е постарал и с подарък към вас  

# 324
  • София
slavena честита бъди! bouquet
aniK честита годишнина!Щастливо да увеличавате годинките! Heart Eyes
При нас класните ще са по БЕЛ,математика и език.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 16:02 от Ali97

# 325
  • София
Тъкмо се бях замислила пак за олимпиадата по мат. и щерката се е овапцала на последното контролно и има 5. Така, че вече съм спокойна ха-ха. Недовидяла дължината на медианата, че била 10, а не 20 см. Толкова е разсеяна милата. Няма вариант в пътуването си с градския транспорт, който да не е объркала. Грешна линия, грешна посока, грешна спирка за слизане...почти всичките ги е проиграла. Днес слязла една спирка по-рано Flushed Това беше нещо ново в репертоара ѝ.

Slavena, жива и здрава! Хубаво изкарване и на теб!

# 326
  • Варна
А вариант да отидеш с приятели извън града. Да ги изгубиш /приятелите/ и да се обадиш: "На едно поле съм. Как да се прибера?"
И синът ми е разцъкал всички варианти, а все пак Варна не е София..
От един месец всеки ден е със забележка, доста често "Неуважение", а днес за капак е изгонен от час!!
Неам нерви.

# 327
  • В средата на времето
А вариант да отидеш с приятели извън града. Да ги изгубиш /приятелите/ и да се обадиш: "На едно поле съм. Как да се прибера?"
Това чак страшно...

# 328
  • София
Ох, леле... при моята не са страшни ситуациите, но това не пречи да ми се обажда много драматично крещейки в телефона: "Някакъв беше запречил вратата и не успях да сляза на моята спирка, сега съм на следващата. Какво да правя?" То вярно, че беше разстроена защото щофьорът ѝ се сопнал: "Като си блеЯла и не си слезнАла навреме, сега Ше Одиш на следващата". Но все пак ситуацията се развиваше в Банкя. Къщата ни е по средата между двете спирки. 4 години е учила в училището, в близост до мястото където беше. Па има GPS на този телефон. Да отвори, да го погледне...

# 329
  • София
Много празници днес в темата ни!

Rady, slavena, чести рожден ден и на двете! Бъдете здрави, обичани и винаги усмихнати! Децата много да ви радват и да бъдат поводи за гордост!

aniK, честита годишнина! Още много празници да посрещнете заедно, гледайки в една посока и имайки еднакви цели и мечти!

Общи условия

Активация на акаунт