ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 206
  • 668
  •   1
Отговори
# 360
Много неща пазИМ (детето е прибрано, опакова и ми предава всичко, от мен се очаква само да складирам), но изобщо не помня къде.

# 361
# 362
  • В средата на времето
Сиси, JoyJoy

# 363
  • София
Ще ви чакам с часовник в ръка в третото измерение от ляво надясно и ще засичам, коя ще пристигне първа Joy

# 364
  • В средата на времето
Tози час е тъкмо като за шпионски трилър. Simple Smile) Ако не беше указано публично мястото на срещата, никой нямаше да може да ви хване спатиите.Joy

# 365
Коя банка ще ми препоръчате с най-добри условия за тийнейджърска карта?

# 366
Сиси, аз направих на щерката в Райфайзен, нищо не сме плащали, вече си получи даже стипендията за 3 месеца, обаче си е загубила ПИНа и не може да тегли 😀.

# 367

Аз съм клиент от години на Райфайзен, доволна съм от тях и направихме карта там. Няма такси за тийн картите (до 18 г.), няма такса и за теглене на банкомат. Нямам обаче база за сравнение, а също нямаме и дълъг опит на ползване, та сведенията ми са оскъдни.

# 368
  • София
Избери банка, която има работещи офиси в събота и неделя и такива с по-дълго работно време, че понякога трудно се напасват графиците на деца и родители през седмицата.

21.12 е датата с най-много гласове за среща през декември. Аз не съм много сигурна дали ще успея, но пишете ми да се преброим.

Може би не е лоша идея да си направим поща с материали.  Как мислите?

# 369
Сиси ♥♥  много е трудно да четеш смешни неща в автобуса и да не привличаш внимание. Как ме гледаха от съседната седалка... Не знам за банка, стипендии през крив макарони ще гледа моя мързелан.
Вчера три час търсихме яке, още не са го създали.Да не говорим да го продават

# 370
Нищо не разбираш от красота на езика, каква хубава дума шметерлинге, ще започна да си я използвам.
Пощата Набор2005 наследиха ли ни я?

# 371
  • София
Сиси ♥♥  много е трудно да четеш смешни неща в автобуса и да не привличаш внимание. Как ме гледаха от съседната седалка... Не знам за банка, стипендии през крив макарони ще гледа моя мързелан.
Вчера три час търсихме яке, още не са го създали.Да не говорим да го продават

Разбирам те. Но ние успяхме да купим яке миналия уикенд, но сега търсим обувки. Трябва да могат и домашно да пишат. Освен всичко друго

# 372
С обувките по - бързо се реши проблема.От снощи и яке имаме ... Братята китайци се оказаха по - изобретателни отколкото съм си представяла.Има вградени слушалки към вътрешния джоб.

# 373
Хелоу банда,

Трябва ми малко странична помощ - харесал съм едни стоножки (футболни обувки - пояснение за нефутболните майки) на синковеца от полски сайт и търся проверена фирма, която доставя закупени стоки от Полша, изпратени до техен адрес там. Сигурен съм, че тази схема сте я проиграли хиляди пъти с доставка от Англия например, но имате ли опит с Полша?

# 374
  • София
Не съм чувала за доставчик от Полша. Виж дали не можеш да ги изпратиш до английски или немски адрес.
Само в този сайт ли ги откри? Я дай линк, да поровим дружно.

Общи условия

Активация на акаунт