Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 500
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
... PS> Извинявам се за големите снимки - сутрин от телефона стават огромни. ...
Няма за какво да се визвиняваш, само изглежда голяма при преглед, иначе не е. Simple Smile

# 256
И моите не ядат, а и аз не съм се сещала да приготвям. Обаче мисля да заложа на харесван зеленчук, приготвен така, и полека лека да разширя асортимента, защото пък са удобни за носене и похапване Wink
Предполагам мързелив вариант е сместа изпечени във форимички за мъфини, но сякаш тази мода отмина  у нас.

# 257
Днес дребната ще хапне следобедно любимите солени кифлички, ягоди и сурово барче. Хубав снежен ден Nature Snowflake

# 258
Нещо не ми останаха свободни минутки тези дни. Наваксам с последните две кутии.

А обедите бяха съответно - телешко на тиган с намачкани картофи за гарнитура и кюфтета на фурна в доматен сос.

# 259
  • shumen
За днеска за закуска-принцеса с кайма,за обяд са имали пиле яхния и портокал,за СЗ-филия с течен шоколад и бисквити.
За мен зелеви сърмички.

# 260
Добро утро, днес свинско с ориз и зеленчуци, но му добавих и малко соев сос и като го поразбърках доби този неугледен вид Satisfied

# 261
А кутията каква е?
(Някой знае ли кога Икея си сменят цветовете на кутиите?)
Малката носи в кутиите златни ябълки, мандарина и меки тиквени сладки. Коледните джуджета бяха "донесли" шоколадова близалка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262

Предполагам, че въпроса е към мен Simple Smile
Кутията е от икея, купих я преди 2-3 седмици.
Мили спомени имаме и ние с джуджетата, като бяха малки децата. Всяка сутрин в чорапчето пусках изненади и те изхвърчаха от леглата като тапи от шампанско, за да видят какво има. Поне през декември нямаше проблем със сутрешното ставане Laughing
Чак ми липсват тези времена, сега не могат дори да измислят какъв подарък искат за Коледа и НГ...

# 263
  • Пловдив
За днес бях замислила сьомга + варени картофи на пара. Но детето каза, че риба не иска, та останаха само картофите. В движение се наложи да измислям. Та добавих сандвич с кашкавал, краставица и червена чушка. Плод - киви, като всеки ден.

# 264
  • В планината / На морето
Абе, махнете я тази сьомга, чиста отрова е !

https://agronovinite.com/sjomgata-dioksini-rak/

Заменете със скумрия, скумрията бие по полезни вещества сьомгата (за истинската сьомга става въпрос).

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 10:27 от RichiRich

# 265
  • Sofia
Не че е лошо, но не е по темата.
Иначе по интересно е да се посочи чиста (доказано) храна.  Wink

# 266
Днес дребната ще хапне малък сандвич от черен хляб с топено сирене и филе, пъдпъдъчи яйца, мини брауни, мандарина и ягоди.

# 267
Кутийките ни днес - сандвич с песто и луканка, черита, краставици, ябълка и грозде. Плюс една бисквита, че нещо не съм във форма и трябваше да допълня без много мисъл. За обяд има боб яхния (без наденица чоризо, която излапаха напълно и навъзвратимо снощи).

# 268
Стефи, за твоята кутия питах, да Blush На 8 е, при нас още идват джуджета- макар и да не вярва много в тях Grinning Наистина няма проблеми със ставането сутрин Joy
А когато поставяте храна в силиконови формички (яйца, плод и др.) опаковате ли с нещо допълнително, за да не излиза съдържанието отвън? Като знам моето дете как обича да размята във всички посоки чантите Joy Много е сладурска храната поставена във формички Heart
П.С. От телефона не мога да слагам в скрит текст...

# 269
Аз не опаковам в нищо, при повечето ми кутии формичката е дълбока, колкото кутията и като се затвори не се пръскат нещата. Ама как го обясних Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт