Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 505
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Меки тиквени сладки и плод. Въглехидрат до въглехидрата....дано обядът в стола поне е ок.
Идвам за баланс Simple Smile Авокадо, маслини, домашна пастърма, морковчета, бутилчица домашно кисело мляко.

# 286
  • shumen
За детето вчера за закуска-сиренка,за обяд са имали в стола кюфте на скара с задушени зеленчуци и мляко,за СЗ-банан и солети.
За мен вчера за обяд праз с ориз.

# 287
От сега глася кутиите за утре Grinning

За закуска макарони на фурна

За обяд зелен боб с мезенца

# 288
Пламена, браво! При мен няма такъв ентусиазъм... Laughing

# 289
И аз от сега приготвих кутията, че утре ще бързам! Винен кебап с пиле и домашни пукани люти чушленца! Утре ще добавя салатка...

# 290
  • София
И аз съм готова за утре. За детето набързо, имах други задачи Simple Smile

Скрит текст:
За колегите в офиса и утре за хапване преди училище от този тиквеник

На работа имаме благотворителен базар и се включвам с 20ина торбички и кутийки с вкусни коледни медени; успях и няколко картички да направя.

# 291
  • Sofia
Аз пък ще поспя и утре, защото сме на ортодонт.  Simple Smile

# 292
И а съм готова, но моите не са така фотогеннични като вашите.

За хлапачката: солен кекс на Мими.
За мен: свинско с прясно зеле.

# 293
Радвам се, че соленият ми кейк ви допадна!
Beeps уникални неща си направила  smile3501, съжалявам за спама, но не можах да се въздържа!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 23:23 от mimi.7299

# 294
  • shumen
И аз съм готова за утре с кутията.
За закуска за детето-принцеси с кайма,на обяд в стола ще имат пиле с домати и ориз и ябълка,за СЗ-филия с крема сирене и бисквити.
За мен кутия няма,че минавам нощна смяна тази седмица.

# 295
Добро утро!
И аз снощи приготвих нещо като запеканка с картофи, грах, сирене, кашкавал, пармезан, яйце ... в купичките за крем брюле. Сутринта добавих зелето с домати и маслини и помело със суров микс.

Уиш, направих пастет, но от пилешки дорбчета, че вчера и в Кауфланд нямаше гъши, но стана божествен, добавих му и малко червен лук задушен с вино и розмарин Smiley

Beeps, уникални са ти бисквитите!

Хубава седмица от мен! Simple Smile

# 296
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Само плодова салатка днес.

# 297
  • Пловдив
mimi.7299 отново ползвах рецептата за соления кекс, но реших да я доразвия, за да не е все едно и също. В сместа с брашното и сиренето добавих ситно нарязани пресни червени чушки. Получи се супер свежо Simple Smile.

Днес ще се взимаме на обяд, та съм пратила само междинна закуска - солен кекс.
Иначе от кетъринга на работа ще поръчам леща и ориз по китайски.

# 298
  • София
Аз слагам и нарязан на кубчета колбас, сирене, чушка или маслини, с кашкавал също се получава добре. Парчетата стават много весели и шарени.

# 299
Низах шишчета от бяло пилешко (всъщност от едно петле, което леля ми връчи, почти подпявайки "Шест кокошки съм заклала"), бекон, кашкавал от козе мляко, маслини и чери домати. Добавих малко морковчета и редичка черен щоколад и госпожицата е готова да обядва точно преди класното по математика.

Steff, патешки дробчета има на щанда на Челебиев в Кауфланд. Но и от пилешки или телешки дроб че много уважаван пастетът при нас.

Общи условия

Активация на акаунт