Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 025
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Ние бяхме болни ,за днес дребната има : сандвич с крема сирене и луканка (домашна) ; чери домати и маслини , палачинка със сирене ; за обяд ще има : риба с картофена салата.
За мен си нося : банани само,че от бързане не успях да измисля друго и да снимам.

# 691

Този сорт ябълки явно не понася да ги подготвям от предишната вечер.
За обяд сложих в термосите домашно пиле със зеленчуци по китайски. Малко се притеснявах дали ще го харесат, но вчера се одобри на вечеря.

# 692

За днес малката е на палачинки.

# 693
  • София
О: Паста карбонара
СЗ: Бързи сиренки

# 694
Днес в нашата кутия има един бодлив обитател Grinning :

Таралежче- вътре има варено яйце; краставички; бързи триъгълни банички със спанак и извара- в тостера; останали мекички от вчера; ягоди; сок от праскови; сусамка, меденка.

# 695
  • shumen
За детето днес за закуска принцеса с кашкавал и салам,за обяд ще имат в стола бял боб яхния и мляко с грис,за СЗ-филия с пастет и едно Барни.
За мен за закуска-принцеси със салам и кашкавал,за обяд картофи  на фурна с наденица.

# 696
Сутрешните и следобедни закуски:

За обяд - спагети болонезе

# 697
  • София
Да нарамим саковете:
О: Стефани, топени сиренца в кора, бисквита с фъстъчено масло
СЗ: Лимецови добруджанки

Скрит текст:
За баща му същото+ млечна баница
За мен крем супа от гъби портобело и шийтаке+ крутони с куркума и къри

# 698
Beeps,
Скрит текст:
  с колко кайма правиш Стефанито? Аз от 100 години се каня да правя и съм позабравила пропорциите Joy Много добре изглежда!
И понеже се каня да правя кашкавалчета в кора- маже ли се с нещо отвън или отвътре кората? Яйце, мазнина? 
За утре малката ще си носи печени на фурна кюфтета от сьомга, панирани в корнфлейкс, ягоди и останалото е в процес на доизмисляне... Grinning

# 699
  • София
Скрит текст:
Не ги мажа, направо ги потапям в мазнина Simple Smile Simple Smile Панирам с яйце. Иначе, отдавна манджа не готвя по рецепти, само печивата, че там шансът да ядем подметки после е по-голям. Това Стефани конкретно е с половин кило кайма. Става средно голямо и с две варени яйца

# 700
  • shumen
За утре за закуска за детето-принцеса с кашкавал,за обяд ще имат в стола кебапче с гарнитура ризото и броколи и крем горена захар,за СЗ-филия с топено сирене и салам.
За мен за закуска ще си купя нещо,за обяд пълнени пиперки и едно Орео десертче.

# 701
Моите кутии са готови. В кръглите кутийки (едната ми се изпари нанякъде) има кисело мляко. За обяд ще сложим в термосите картофена яхния със зелен боб.

# 702

Кюфтета от сьомга на фурна с панировка от корнфлейкс; салата от маруля, краставички и моркови; ягоди; джафа бисквитка с ягодово желе; млечен десерт (кисело мляко, кафява захар, маслени бисквитки, канела, плод личи- и поръска от кокосови стърготини и шоко топчета); ябълков сок. И малко джънк снакс...

# 703
Добро утро.

Хлапачката отново е със солен кекс ( без снимка)

За мен- свински хапки с гъби, сирена, сметана и малко брококи.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт