Отговори
# 15
Честит Рожден Ден на Радост!!!! newsm59  bigdance2  ura

baloni lovekiss lovekiss

Да е здрава, хубава и весела   bouquet

Да ви се похвалим - изникна ни трето зъбче, долу до другите две  261uu...ние го чакаме горе, а то къде изникна tooth

Лек ден на всички!!!

# 16
baloni Честит 1-ви Рожден Ден на Радост! baloni

Честито и на проходилите крачета.  tiptoe

Тесс
, стискам палци скоро да сте здравички! Hug

# 17
  • София
Честит рожден ден на Радост
Здрава ,весела и засмяна
и желаем да бъде двамата с Валето
И аз от сега съм се замислила за рожденния ден newsm78 има още месец ама ....Мислех като за първи да събера навалицата от роднини и познати, да направим и кръщенето , а от догодина - само детско парти Mr. Green...Ама още не съм се спряла на заведение за целта,че у дома хич не ми се ще ,че после newsm79 1dishes wash

# 18
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСТ   newsm51 newsm51

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_9957.php   newsm51

# 19
  • София
Честит първи рожден ден на Радост! Да си много здрава, умна и щастлива, малкa кукличке! Да радваш мама и татко!

# 20
    ura  Честит 1-ви Рожден Ден на Радост!    ura 

baloni  bdbaloni  baloni

Да слушка много и да радва всички!

# 21
Tada happy bd hbdayЧестит 1-ви рожден ден на Радост! bdbaloni baloni newsm51 smile3525
Juana, честита ти рожденичка!!  bouquet  bouquet  bouquet
познайте какво взе на прощапулника-четката. На кака художника  redecoration  redecoration (само да не развива таланта си върху учебниците ми Praynig Praynig Praynig)

# 22
ЧЕСТИТ ПЪРВИ newsm38 РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСТ !
Да си жива и здрава миличка и много да радваш мама и тати!  ura  ura  ura

# 23
  • Sofia
Много много ви благодаря за пожеланията!! Да ви се връщат стократно! Heart Eyes

Ради се съмнявам, че разбира какво е това рожден ден, но днес беше невероятно усмихната, добра и гушкаща Grinning (Е, имаше и моменти на рев, но мъничко). Вчера й подариха прахосмукачка и оттогава само лази и "чисти"  Joy От нас получи триколка, на нея също много се радва, но не съм я извеждала още навън с нея.
Обаче я водих на консултация и да я боцкат (каква съм жестока Embarassed), изобщо не плака Simple Smile и много й се радваха лаборантките. Пораснала е с 1 см и е вече 75см и тежи 8.200 кг. Как е качила изобщо, нямам идея, след като не желаеше да яде (тя и днес си легна без вечеря, само 3 лъжички кисело мляко).

Празнуването обаче за момента е такъв жесток провал, много съм бясна, ще гледам утре да наваксаме и да бъде истински празник, както АЗ съм си го замислила. Чак херпес ми излезе от нерви, не мога да си цункам детенцето точно днес  Confused

# 24
Я го приспете детето и с таткото марш по дискотеки и нощен живот - Утре доволна мама и детенце ще е доволно а свекитата ще пикаят газ  Mr. Green

# 25
Здравейте от нас с Ивана! Завърнахме се от бягство!

Първо- честито на всички рожденици и именици  и гошници на патерица!

Честит рожден ден на Радост- да е здрава, весела и с най-щастливото детство!    bouquet
Аз пък си имам вече християнче, но снимки тия дни Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията!

Тони4ка се видя и с нас, ама не се е похвалила  Sad
За сега лека нощ утре повече.

# 26
Честит 1-ви Рожден Ден на Калоян на Lana

това за мама

# 27
.....
Тони4ка се видя и с нас, ама не се е похвалила  Sad
.....

Ааа моля, моля не е нарочно  Naughty, действително се видяхме няколко пъти, обаче беше толкова дъждовно точно в периода им на престой в Хасково - всеки следобяд валеше Whistling, че други срещи не сме си правили, последната беше в деня преди Кръщенето на Ивана и то пак заваля ... абе с две думи имахме неуспех в срещите ooooh!
Хайде ще чакаме снимки и да разкажеш как мина всичко Hug

Лека вечер Hug

# 28
  • Sofia
Я го приспете детето и с таткото марш по дискотеки и нощен живот - Утре доволна мама и детенце ще е доволно а свекитата ще пикаят газ  Mr. Green
Тя Ради като никога заспа в 8.30, а пък гостите "й" дойдоха в 9 newsm78

Честит рожден ден на Калоян!! Да е най-щастливото и усмихнато дете!  bouquet

Кика, честито християнче!!  bouquet

# 29
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

Общи условия

Активация на акаунт