Отговори
# 195
 Здравейте на всички!
Първо да честитя на всички рожденници и техните мами!!!  bouquet  bouquet

Май за морето и ние може да ходим чак септември....за мой ужас.....толкова ми се ходеше сега smile3511

И още веднъж - желая на всички едногодишни прекрасни създания  newsm59  bigdance2 bdbaloni baloni

# 196
    newsm18 Честит Рожден Ден на Ивана!  newsm59                 
   newsm18 Честит Рожден Ден на Ралица!  newsm59

newsm18  Честит Рожден Ден на Ния!   newsm59   

newsm18 Честит Рожден Ден на Пламена!   newsm59 

ura    Честит Рожден Ден на Иван!   nbirthday 

ura  Честит Рожден Ден на Вихрен!  nbirthday 

Дидка и Петя,много хубави снимки  smile3509  Алекс и на дискотечка ходила  smile3503

Дидка,добре,че на адашката ни нищо и няма    love001   

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 17:16 от milena000

# 197
  • София
Благодарим ви за поздравленията, мили мамчета! newsm51

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и на другите празнуващи - ИВАНА, НИЯ, ПЛАМЕНА, ИВАН И ВИХРЕН !  newsm59

Пожелаваме им да са много здравички, весели и послушни! А за бебета Ивана и Пламена,с които заедно се раждахме /в Шейново / - много, много целуфки и за  smile3525 мамите.

# 198
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на Ивана,Ния,Пламена,Ралица,Иван и Вихрен!   newsm59  newsm38

Дидка-много неприятни инциденти сте имали,слава богу,че всичко е минало добре.Като гледам снимките,сте изкарали страхотно Heart Eyes

Петя-и вашите снимки са много хубави,сигурно е било много весело с двама малчугана на плажа.

Мими-много сте хубави и тримата,само малката Дима не можахме да видим,давай снимките.

Кика-чак ме разчувства с постинга си,наистина много бързо мина една година,вече си имаме пораснали дечица.

Пак да се оплача-баща ми в петък направи тромбофлебит,вчера го оперираха,т.е прекъснаха му повърхностната вена на левия крак,за да не ходят тромбите нагоре към дълбоките вени.Днес го изписаха,но го боли крака и куца  newsm45.
Направо ми е свито сърцето  какво може да стане вече.
Днес поръчахме тортата за Р.Д на Мели,дано да можем да го отпразнуваме,макар и с един болен дядо. PraynigЗа морето не правя планове,въпреки,че заминаваме на 16-ти,дано всичко е наред дотогава.
Лека вечер на всички

# 199
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ЦЕЛИЯ ОТБОР СЛАДУРКОВЦИ -
Ивана,Ния,Пламена,Ралица,Иван и Вихрен!!!

А на мамите

Радост, за пореден път стискам палци за баща ти - дано повече няма здравословни проблеми.

# 200
Здравейте и от мен!

Честит първи РД на  Ивана,Ния,Пламена,Ралица,Иван и Вихрен!

И поради двуседмичното ни отсъствие ЧРД на патерици и на Жорката и Тони,Ирен,Ради,Калоян,Вили,Божидар,Вики,Алекс,Анна,Иво,Каталина и Ева!

Да растат  здрави и умни дечица!

# 201
  • София
Честит празник на всички бебоци, пораснали тези дни!
Да са много щастливи, игриви и да слушкат мама и тати!

Я, още едни близнаци се появиха май при нас! Добре дошли!   bouquet

# 202
  А сега да кажа,че и ние не се кърмим вече.От 4 дни.Рони сама се отбилРеши,че е много смешно да се цока-цокне два пъти,щипне ми,казва "цица" и се залива от смя!И така няколко пъти,след които нищо не изцоква и решх,че вече е време и ние да спрем с кърмнето.Не си търси въобще,а аз не съм имала проблеми с гърдите(не съм правила нищо по въпроса).
   За ходенето т.е. за тичането на Рони-няма спирка,минава бордюри и нанагорнища,рязко се обръща и сменя посоката.Пада понякога,но само тупаме ръцете и продължава без да плаче.(Още не сме правили прощъпулка,но може би следващата седмица-сестра ми ще и прати Диг. фотоапарат за РД,че с нашата камера така и не се справихме със снимките, и мисля след това да правим ритуала,за да видите и вие!)
   През деня е без памперс.Напикава понякога 1-2 чивта гащета,но и с това ще се справим.
водихме я на басеин няколко пъти и е очорована от водата.Влизаме аз и тя в детския басеин.(Тя е без пояс,аз съм седнала и я държа под мишниците)И настава веселба.Мисли си,че всеки,който я доближи играе с нея на гоненица и рита,пляска и не спира да се смее на глас.почерняла е без да изгори,за което съм много доволна от Нивеата.
За сега това от нас.

# 203
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday
НА

newsm18 newsm38ИВАНА newsm38 newsm18

newsm18 newsm38НИЯ newsm38 newsm18

newsm18 newsm38ПЛАМЕНА newsm38 newsm18

newsm18 newsm38РАЛИЦА newsm38 newsm18

newsm18 newsm38ИВАН newsm38 newsm18

newsm18 newsm38ВИХРЕН newsm38 newsm18

ДА СА ЗДРАВИ babydust7, ЩАСТЛИВИ  Flowers Four Leaf CloverИ ОБИЧАНИ ДЕЦА Two Hearts!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА LAW, MAMA HONEYB, MAMA KIKA, MAMA KAMI-BAMI, MAMA PATHY, MAMA MONA77 ! newsm24

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА SUNSUNY newsm59

Дидка много неприятно изживяване сте имали! Sad Хубаво е, че детенце е добре а и  вече сигурно е забравила!

Морските снимки са страхотни! Simple Smile Как ще дочакам септември месец не знам! Rolling Eyes

radost24 стискам палци с баща ти всичко да е наред и да си изкарате страхотен рожден ден на Мели! fingerscrossed

# 204
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честита първа свещичка на Александър и Даниел!  newsm38   newsm59    ura

Нашият тати Иван днес има рожден ден.Черпим всички с   party023 beer  Wine Glass  cook

# 205
Честит Рожден Ден на uraАлександър Tada и   uraДаниел Tada

# 206
  • Sofia
Честит рожден ден на Даниел и Александър!!!  bouquet

Честит рожден ден и на татито на Мариелка! Да му е яка гърбината, да носи Мели на конче!  Laughing

# 207
Честит рожден ден на всички които сме пропуснали докато ни нямаше!   newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59

# 208
 newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday  на всички малчугани родени в близките дни!

Да се похваля и аз малко, Анди вече прави по 5-6 крачки без чужда помощ.  newsm44

# 209
Честит рожден ден на Даниел и Александър    bouquet

Честит рожден ден и на тати Иван!   bouquet

radost24 стискам палци с баща ти всичко да е наред   Cry

Дидка много неприятна случка, но важното е, че всико вече е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт