Отговори
# 240
Мими браво за стихотворението  smile3501

Днес със Sunsunny си направихме срещичка, Виктор е още по-голям синеок сладур на живо Heart Eyes има и снимчици, обаче по-късно или утре Grinning

Приятен ден

# 241
Мими браво за стихотворението   Hug

# 242
Чести първи рожден ден на
              Вихрен bdbaloni
               Ивана bdbaloni
                Ралица bdbaloni
                Пламена bdbaloni
                Ния bdbaloni
                Иван bdbaloni
               Александър bdbaloni
               Даниел bdbaloni
               Мели bdbaloni
               Александра bdbaloni
               Жанетка bdbaloni
               Александър bdbaloni

Малко на патерици,но пък от сърце.  love001Да са здрави,весели,щастливи и послушни!
Честит първи рожден ден и на
                   Калоян hbday
                   Слав hbday
                    Рая hbday
                   и Рая hbday
на Hrisa
Много радост и здраве.
Мими страхотно стихотворение- smile3501

# 243
....Поздрави от нас тед-кат! още едно доказателство, че светът е малък! Какви са й впечетленията от теб като учителка или да попитаме нея? newsm53....

Въх! НидейтИ! За какво ви е да знаете впечатленията й от мен като учителка?
Набързо ще ми смъкнете ореола Flutter
Предполагам че ще се зарадва за поздравите! Heart Eyes

# 244
  hbday Честит 1-ви Рожден Ден!  baloni  
[/b]                                                                                                                                                            
Яна  happy bd Рая на мама Hrisa  happy bd Рая на мама Jilda  happy bd Калоян  happy bd Слав  happy bd  

Да сте здрави,весели и много послушни деца!  Tada

Мими,браво за стихотворението  smile3501

Радост,много хубави снимки  newsm03

Сега чакаме снимки и от рожденния ден на Алекс и Жанета  smile3503

# 245
  • Smolyan
Мими страхотно стихотворение   bouquet Heart Eyes

# 246
Браво на Мими за стихотворението  smile3501, много мило ми стана докато го четях - личи си че е мислено със силно чувство  Hug

Мамите, утре кой ще подкрепя кърменето на похода от НДК - ако има някой да свирка и можем да се видим  Hug

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА

ura Калоян baloni

ura Слав baloni
 ura Рая на мама Jilda baloni

ura Рая  на мама Hrisa baloni

Благодаря на всички за милите пожелания  bouquet, а специални благодарности и милион целувки на Съни и Явор за прекрасната картичка Heart Eyes

Вчера изкарахме страхотно на РД, емоциите и веселбата беше пълна. Снимки ще гледам тези дни да кача, за да ги видите. Алексче получи много хубави подаръци - вече има гардероб по три пъти на ден да се преоблича Laughing Утре ще събирам у нас фемилито, та ще видим какви ще са другите подаръци...

Мими, много ме разчуства със стихотворението Hug Прочетох на всички в къщи и дори зет ми който не си пада много по поезията го одобри Wink Каза че е смислено и с чувство написано - БРАВО!!!

Честита подстрижка на Ивана - чакаме снимков материал...

Хуана, я разкажи по-подробно за тая ясла, че евентуално мисля на есен да се пробвам да почна работа..

Ние с Алекс в понеделник заминаваме малко на селото на една приятелка - малко да се разнообразим. Там има басейн, така че ще плажуваме допълнително Mr. Green Като се върна, предлагам да изберем един малко по-хладен ден и да се видим пак в Ментовия носорог, да се наклюкарим.

Лека вечер на всички

# 248
Дидката за нас беше удоволствие  Hug 

Ооох и аз ще кача снимки ама..............скоро, скоро,скоро  Mr. Green Иначе и ние се каним да поскиториме най-накрая, че то още малко и лятото ще мине, та скоро заминаваме - ето и къде ще отседнем, ще имаме и ние басейн, даже и бебешки  Party

# 249
Mомичета, много ви благодаря за милите думи! Heart Eyes
Да знаете, че част от мен остава тук- във форума...
Лека!

# 250
Честит рожден ден на Яна, двете Раички,Сляв и Калоян!    newsm59 newsm38  bigdance2

Нашия рожден ден го празнуваме все още   ura
Вчера (03.08) бяхме първо в детски център с приятелчета бебочета  Hug Жанета беше много радостна. Учудих се как си играха като големи деца. След това в къщи с роднини. Днес една част приятели и утре вечер другата част.
Доста изморително е обаче това "3 дни яли, 3 дни пили"  Confused След това ще спя една седмица  Laughing
Иначе бебка получи много готини подаръци. Основно играчки  и е голяма радост.
Снимков материал тия дни, че сега няма сили вече.
 Heart Eyes от нас  Hug

# 251
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден Нина,Здравко,Митко и Филип!  newsm59  newsm38    bigdance2   newsm59  smile3525

Много здраве,щастие,късмет и безгрижно детство!

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 08:26 от radost24

# 252
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Искам да ви покажа как спи Мариелка  hahaha  Joy  hahaha

# 253
Честит рожден ден Нина,Здравко,Митко и Филип!   newsm59

# 254
Честит Рожден Ден на Нина, Здравко, Митко и Филип!   newsm59

Общи условия

Активация на акаунт