Отговори
# 60
  • Sofia
Честит рожден ден на Божидар!!!  bouquet

Хайде аз ще съм първа с лексикона:

бебе Радост на годинка:
тегло: 8200 гр
ръст: 75 см
обиколка гърди: 46 см
зъби: 6
яде: 4 пъти, всичко без луканки, чипс и шоколад
ака:1-3 пъти, по-често на гърне
показва: колко голяма ще стане, на колко годинки е, лампата, телефона, гърнето, пляска с ръце, "плаши" хората, прави "варило мишленце кашичка", говори по тел., чисти с прахосмукачка, "облича" се и т.н.
казва: мама, баба, кака, ало, бррм, "казва си името" - Ррррррр, па-па, бау(мау)
придвижва се: лази напред и назад  Laughing, ходи, хваната за ръка, качва се и слиза от стола за хранене

Като казахте торти, къде се покри alessia, беше обещала торти да ни прави? Twisted Evil Mr. Green
От няколко дни се сещам и за Мама Маги, някой дали я е чувал скоро? Simple Smile

# 61
Честит 1-ви Роджден Ден на Божидар newsm59  ura

Вили има нови два зъба и вече са й осем Heart Eyes

Приятен ден Hug

# 62
  • София
Много благодаря за пожеланията за първия рожден ден на Калоян! Скоро и снимки...

Честит рожден ден (на патерици) на Вилянка! Да расте красива, умна и добра, да помага на мама и да изправя косите на тати  Wink

Честит първи рожден ден на Божидар! Да порасне голям и силен!

Честити зъбчета на Вили!

edit: Ето малко снимки от нашия рожден ден.

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 17:16 от Lana

# 63
Честит Рожден Ден на Вилянка и на Божидар newsm59 nbirthday newsm38  cook  bigdance2 Tada  261uu!!!!!!

# 64
Тук съм, тук съм, само чакам да кажете кога.  newsm47

newsm59 на всички родени през предишната и тази седмица ( щото аз пак изчезвам за неопределено време)  smile3503 Днес съм си тук, щото се върнахме от кръщане. Аз бях кръстница на една малка хубава госпожичка. Снимки друг път. newsm68 newsm44 newsm68

Честито Християнче и на Кика!

Има ли някой без зъбче или ние ще влезем в класацията за най-късно зъбче. Което все още чакаме. Преди зъбчето май ще проходим. yes

# 65
  • В лудницата на 2-рия етаж.
 newsm59  newsm38  newsm59  newsm67   bigdance2

Честита първа свещичка на Божидар,Явор и Виктория!

Да растат много здрави,умни,красиви и щастливи!

На мамите   bouquet    bouquet    bouquet

Честити зъбчета на Вили!

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР, ЯВОР И ВИКТОРИЯ

# 67
  • София

Има ли някой без зъбче или ние ще влезем в класацията за най-късно зъбче. Което все още чакаме. Преди зъбчето май ще проходим. yes
Аааааааа- това място аз съм си го заплюла Crossing Arms- Валето вече стои сам на крачетата си ,ама го е страх да се пусне още-ходи с една ръчичка хванат за мен- и това ме устройва,че иначе оставам без кръст ooooh!.За зъбче -не се и надявам- въпреки че преди седмица всички възможни симптоми бяха налице.ама..... нц.... Rolling Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР, ЯВОР И ВИКТОРИЯ
Да пораснат здрави и щастливи- за радост на мама и тати!!!

# 68
Пък ние си имаме вече 6-то зъбче. И си слага сама шапките  Laughing правилно слага само тия с козирката (но козирката назад ), капелите са и трудни още.

Да ви питам вие преварявате ли още водата?
Гладите ли всички дрешки?
и още имаше, но забравих  ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР, ЯВОР И ВИКТОРИЯ    bouquet

bigdance2  ura newsm38

И нашия рожден ден наближава и мен треска ме тресе  Laughing

# 69
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден на Явор и Божидар! Да са живи, здрави и да радват мама и тати

Благодаря за пожеланията. С Вики стягаме купон за довечера и се надяваме да си изкараме супер.

# 70
  • Sofia
Честит рожден ден на Явор и Виктория!!!
Да растат много здрави, умни и щастливи!  bouquet

Jes, отдавна спрях да ги правя тези неща.. мързел, мързел.... А и Ради почти всеки ден си преравя шкафа и дрехи хвърчат по цялата стая - безсмислено е сякаш да се гладят Mr. Green

# 71
 newsm59 Честит рожден ден на Явор и Виктория!!!  newsm59

# 72
 baloniЧестит Роджден Ден на Виктория bdbaloni и Явор bdbaloni baloni

Jes на въпросите ти: дрешките гледам да си ги гладя, но понякога не го правя Rolling Eyes, а вода отдавна НЕ преварявам, от скоро редувам различни по-ниско минерализирани и така Sunglasses

Приятен ден Hug

# 73
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Jes-дрехи гладя само ако са измачкани и вода отдавна не преварявам,само шишетата отвреме-навреме,иначе ги мия с топла вода.Тя постоянно си тъпче разни боклуци в устата,ако не я видим,така че изваряването на каквото и да е се обезсмисля.

# 74
Честит Рожден Ден на Виктория и Явор!

Jes, гладя но цяла пералня ми идват много и го правя сутрин като реша какво ще се облича. А водата не преварявам от около месец вече. И давам минерална или чешмяна.

Общи условия

Активация на акаунт