Отговори
# 120
Лелееее, тука голяма честитница пада!
Я да се наредя и аз!
Честито на всички Малки рожденници!
Честито на техните майки и татковци!
Много, много да ви радват!
newsm59 nbirthday newsm38

Честито и на всички останали, които са имали скоро повод за празнуване!

Аз малко ви поизоставих, защото пиша редовно в друга отчетна тема,
но погледнах и видях че още фигурирам тук и там Wink
Благодаря ви!   newsm51

Всъщност, засякох Съни и бях очарована от аватара й Crazy.
Специални поздрави за Съни, Лана, Тоничка, Джуана и всички други, с които сме си разменяли реплики!
Мисля си и за вас от време на време.   smile3521  Kissing Heart

# 121
  • Sofia
Ние сме ти обидени!! Crossing Arms Не можеш да се отървеш само с мислене!! Писане се иска тук, писане, ааамаха!!  Mr. Green

# 122
Juana това е космически кораб моля, моля! Обаче нашия не стреля дискове Sad А Ивана видя сметката на капачето отгоре и сега е залепено. Но върши добра работа. Храня там и много си играе с него.

# 123
Мими, подкрепям Хуана Peace, наминавай и през нашата темичка от време на време. И ние пишем в други теми все пак Crossing Arms

kika разгледах снимките от Кръщенето - много са хубави Hug, а Ивана е пораснала от последното ни виждане Heart Eyes

Приятен ден Hug

# 124
Джуанке мила, още ли си с това коте, дето е близнало контакта?

На ти писане!

# 125

kika разгледах снимките от Кръщенето - много са хубави Hug, а Ивана е пораснала от последното ни виждане Heart Eyes

Аха. Само дето са малко. Оказа се, че повечето мероприятие е на камерата. Но няма кой да свали записа.....всички много заети  Cry

# 126
Мимито вземи се в ръце да съчиниш една хубава честитка в стихове  на всички августинчета по случай рожденните дни.  Heart Eyes

# 127
Мими сега забелязах, че дъщеричката ти Калина е родена на моята рожденна дата Heart Eyes, тя затова е такава симпатяга де Sunglasses

# 128
Тони4ка искаш ли да гледаш мойто гардже как играе? Взеха 10-то място на международен конкурс. А учавстват за 1-ви път изобщо...

# 129
Тони4ка искаш ли да гледаш мойто гардже как играе? Взеха 10-то място на международен конкурс. А учавстват за 1-ви път изобщо...

Покажи де Grinning

# 130
Направо сме за Айсикю...
Качеството на някой е много лошо, защото е кормено от клип от фотоапарат.
В лилавия танц Калина е солистка- в средата.

Това е цялата папка.

Ще ме молите вие да не пиша повече... Joy

# 131
  • Sofia
Juana това е космически кораб моля, моля! Обаче нашия не стреля дискове Sad А Ивана видя сметката на капачето отгоре и сега е залепено. Но върши добра работа. Храня там и много си играе с него.
Сигурна ли си, че не пуска дискове? Трябва да включиш някое от страничните копчета (но не тия на дръжките) и тогава натискаш средното. Виждам, че има дупчица на ракетата, трябва да стреля!!  Laughing

mimi_kir, браво на Калина!! А ти да си траеш досега!

А на мен днес нещо не ми върви - първо си срязах пръста, после изгорих чушките, които готвех (това второто от заплес Blush)

# 132
  • София
Хелоу, Мими!
Нещо ме мързи да пиша, ама не мога да не кажа здрасти!

Получихте ли си парите от семейното подоходно облагане?

# 133
kikа, знам че Сънили ще свърши чудесно тази работа!
лана- да.
Нещо ме мързи да пиша, ама не мога да не кажа здрасти!

Лана- мързелана! Joy

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 19:38 от mimi_kir

# 134
Juana аз пробвах да стреля само така, без музика. ще опитам по-късно и с музиката, ама по-добре Ивана да не го научава.

Общи условия

Активация на акаунт