Отговори
# 135
кика, и ние имаме същата триколка и би трябвало да стреля. Както е писала Juana, натиска се едно от страничните копчета и после това в средата 3 пъти  и отпред изхвърчат дисковете.

Мацки, ние утре заминаваме travel на вилата  за около месец и няма да съм на линия.

Пожелавам ви хубаво лято sun, море  grinning039, разходки, newsm49 срещи  friendship и приказки  blahblahбезкрай.
Като се завърнем  sohappyще се радвам да си организираме една срещичка. moresmile

Чао. 55
До нови срещи.  love001

# 136
Честит рожден ден на всички сладури и сладурки, които празнуваха тези дни!

Ние пак бяхме в провинцията няколко дни и тази вече се прибрах. Да знаете, че колото и да е разнообразие да ходиш някъде, най-хубаво си е в къщи... Определено мисля в близките една две седмици да не мърдаме никъде, а пък после ...ще видим Wink
Алекс все още е като залепена за мен, не иска почти никой, дано да е някакъв период, че съвсем ще лудна. Определено вече си ходи сама, но след едно много лошо падане на морето, все още се страхува да се пуска често.
За водата - давам изворната на Девин, за млякото понякога преварявам чешмяна. Продължавам да й гладя всички дрехи, но го правя повече от естетическа гледна точка - просто ми е приятно да си ги гледам изгладени и подредени на закачалката или на скрина.

И аз да кажа за РД-то на нашто гадже Явор - изкарахме страхотно, веселбата беше чудна с толкова много бебоци, а Джиджи се е проявила като професионален фотограф Peace
Нашия РД предстои и мен си ме тресат емоциите. Вече сме резервирали детски клуб Барбарони, само чакаме да дойде датата и гостите Hug

И аз да се присъединя към имащите същата триколка - и нашата стреля дискове, но аз съм ги махнала, че децата само отварят капачето и ги вадят.
Засега толкова - целувки на всички и лека вечер Heart Eyes

# 137
Само да кажа - разгледах снимките - всички бебета са невероятни сладури Hug

# 138
Стреля, стреля, но капачето е залепено, защото Ивана го счупи.
Дидка и Ивана имаше такъв период на "залепяне", но го преодоля бързо. Желая ти успех!

# 139
Здравейте, момичета! Искам и аз най-накрая да се включа в тази темичка, че нали си имам малко августинче, а и с вас по лесно ще споделям грижите на тази възраст и радостите.
 Аз съм Наталия, бебо се казва Габриел и ще стане на годинка на 29.август.
 С голямо нетърпение очаквам партито, което съм решила да направя, а това са поканите върху които доста си поиграх, но мисля че си струваше.
 Целувки от нас на всички бебоци, малки и големи! Hug

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА, АННА, ИВАЙЛО, КАТАЛИНА (на патерици)

newsm59 newsm67 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА    newsm67 newsm59

Страхотни рождени дни  bouquet Страхотни снимки  bouquet

Радост, как е баща ти?

# 141
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН  bdbaloni,ВИЛЯНА bdbaloni,БОЖИДАР bdbaloniЯВОР  bdbaloni,ВИКТОРИЯ  bdbaloniАЛЕКСАНДРА  bdbaloni,АНА  bdbaloni,ИВАЙЛО  bdbaloni,КАТАЛИНА  bdbaloni,ЕВА  bdbaloniДа са здрави,весели и щастливи малките рожденници!
Само да се похвалим,че и ние сме от ходещите крачета вече  smile3539.Правихме прощъпулник и Кокича си взе най-необходимото:ключовете от колата и телефона.После поразмисли и се върна за паричките Joy.

# 142
Наталия добре дошла Hug, поканите са хубави Peace

# 143
Честит Рожден Ден на Ева  bdbaloni smile3510  ura newsm59

# 144
  • Sofia
Честит рожден ден на Ева!!! newsm59

# 145
  • София
Минавам набързо че.....път ни чака
Честито на всички рожденници
Да са живи,здрави и много щастливи
И ние с Валето имаме малък рожден ден днес-11месеца cook beer  party002 ама скоро ще е големия ден/Мама още се чуди как да го организира ooooh! newsm78- ама ще се справи.../
Приятни почивни дни- ние отиваме на вилата

# 146
Честит рожден ден, на всички малки сладури!  Hug newsm59 nbirthday  Gift

vnd , двете с теб днес си имаме малки рожденници. Hug Какво сте планували за големият ден?

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА, АННА, ИВАЙЛО, КАТАЛИНА на патерици    newsm59   bigdance2   newsm38

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЕВА   nbirthday newsm38

Ей, ама готино месече тоя август  Laughing рожденик след рожденик     ura
Мен вече треска ме тресе. Току що разбрах със сигурност в кой детски център ще е. Големи шемети тия - една седмица не могат да се разберат ще ли да работят на 3-ти или няма  Twisted Evil

Да не забравя и ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ И НА СДОБИЛИТЕ СЕ С НОВИ ЗЪБЧЕТА   bouquet  Heart Eyes

Добре дошли на мама Наталия и бебо Габриел  Hug
Чудесни покани. Аз се мъчих да направя нещо, но накрая купих готови (че творчеството ми куца).

# 148
Честит 1-ви Рожден Ден на Каталина!      ura    nbirthday       ura                                                                                                                                                 
Честит 1-ви Рожден Ден на Ева!  newsm67  newsm59  newsm67

Добре дошла,nana_cool ! welcome

# 149
  • Smolyan
Привет мацки  Hug
Честит рожден ден на всички бебоци, които тези дни направиха годинка  Heart Eyes да растат живи и здрави и много щастливи  
  bouquet
Ние вчера се върнахме от морето. Изкарахме си страхотно. Както Didka_b казва у дома си е най - хубаво  Grinning. Малко странно се чувствам сега с Таско, досега не бяхме се разделяли изобщо. Той се е представил добре при бабите и е слушал много, обаче като си го взехме ни се сърдеше. Снощи упорито отказваше да погледне татито ни  Shocked. Всячески го избягваше, а кото беше пред него си извърташе главата. Днес поне го гледа, но не му се усмихва  Rolling Eyes
Gigi приятно изкарване  Heart Eyes
Съни, снимките са страхотни, личи си, че сте си изкарали страхотно  Grinning
Toni4ka, как сте, кога ще ходите на море и кога ще идвате пак при нас  Heart Eyes, чакаме Велианка с нетърпение  Heart Eyes
Айде лек ден и целувки от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт