Отговори
# 150

Честит първи рожден ден
  nbirthday
                                                          на
  newsm18 newsm51  bouquet Велиана на petjah  bouquet newsm51 newsm18    smile3510

newsm18 smile3525  bouquetБожидар на Мелина  bouquet smile3525 newsm18 Tada  
   newsm18 smile3525  bouquetЯвор на Sunnily*  bouquet smile3525 newsm18 happy bd
newsm18 newsm51  bouquetВиктория на Miriel     bouquet newsm51 newsm18 baloni
newsm18 newsm51  bouquetАлександра на Mama Маgi  bouquet newsm51 newsm18 hbday
newsm51  bouquetАнна на Faith  bouquet newsm51 newsm18 bdbaloni
newsm18 smile3525  bouquetИвайло на ivelinka  bouquet smile3525 newsm18    bigdance2 
newsm18 newsm51  bouquetКаталина на Мира  bouquet newsm51 newsm18 nbirthday

newsm18 newsm51  bouquetЕва на Svetla  bouquet newsm51 newsm18 newsm38

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 10:09 от anh

# 151
  newsm59 Честит 1-ви Рожден Ден на Ева!

# 152
Милички, благодарим ви за поздравите, трогнахте ме.
Празника беше в къщи, чудесно бебешко парти и като за капак Ева проходи на рождения си ден.
Невероятна емоция и купон.
Весело лято.

# 153
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден мама  Jilda!    newsm51   Gift  newsm67

Честит рожден ден на мама roksi!  smile3525 newsm59   party023

Честит 1-ви рожден ден на сладката Ева на патерици!  newsm38   bigdance2  newsm59

Ние вчера напазарувахме за четвъртък,купихме украса и балони,ядене,пиене,остана утре да поръчаме тортата.

bonbon4e-баща ми е малко по-добре,благодаря за вниманието.Вече не вдига висока Т,горе-долу около 37.5.След всички изследвания се оказа,че е от зъбите,явно е имало и наслагване с някаква настинка или вирус първите дни.Сега му лекувам около4-5 зъба,в сряда ще му правим операция на една киста на 2-ри зъб.Абе общо взето яко съм го обеззъбила,стискайте палци всичко да мине леко,поне да може да участва в рождения ден.Така или иначе май нищо няма да може да опита от вкусотиите,но здраве да е.Поне сме сигурни,че всичко друго му е наред след толкова изследвания  Laughing
Хайде,че станах досадна,лека ден на всички.

# 154

bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  Jilda и roksi! здраве, късмет и любов!

Добре дошла на Наталия и бебе Габи!  Hug

# 155
  • Smolyan
Честит рожден ден на Ева със закъснение да расте здрава, щастлива и с много късмет   bouquet
Честит рожден ден на Jilda и Roksi
Желая ви много здраве и късмет мили мами

# 156
  • София
nana_cool - страшно съм объркана с тоя рожден ден ooooh!- като за първи такъв ми се искаше да събера мало и големо Laughing -ама у дома не ми се ще - че после newsm28 newsm75 1dishes wash ooooh!.Ама не се сещам къде- хем да ми е наблизо ,хем да побира 30-35човека,хем да е на открито че да има къде да играят децата- че те са на около 4-6години,хем и да не е много скъпо...
Абе страшна дилема....Бях се спряла на едно заведение но се оказа че точно в този период около рожденния ден няма да работи #Cussing out-ваканция-та сега пак отначало
А за поканите - още се чудя- но нали няма да е типичен детски рожден ден- от догодина ще е само такъв Twisted Evil-и май с поканите може да се размина или ще спретна нещо импровизирано...

Момичета- дайте идеи за стабилни каишки за прохождане-Валето вече ходи уверено и ми се иска да не го държа за ръка,че да свиква сам...Имах едни -от плат- но хич не стават- отврат а не намирам нещо по-различно
Преди време видях едни доста стар модел на Чико-от кожа- много бяха стабилни- но не съм ги виждала дори подобни по магазините...

# 157
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

newsm59 baloni newsm59 baloni newsm59

newsm18НА newsm18

ura newsm38ЕВА newsm38  ura

ДА Е ЗДРАВО  babydust7 ЩАСТЛИВО  Flowers Four Leaf Clover И ОБИЧАНО ДЕТЕ  Two Hearts

ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ! smile3539

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА СВЕТЛА И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! newsm24

newsm59Честит рожден ден на Jilda и Roksi   newsm59

Добре дошли в групата на nana_cool и бебе Габриел! Hug

Мими добре си се завърнала! Ама ще ти се обидиме вече, никаква не се мяркаш насам! А в други теми и снимчици от кумуването ви си пуснала! Crossing Arms  А Калина е много хубава! Пу,пу!

kikа много е сладка Ивана, и аз ти разгледах снимките! И е порастналаааа. Ама при следваща среша да си на линия, че да я видим и на живо сладурката!

И ние бяхме през уикенда на село и си изкарахме много добре. Оставихме там, при майка ми, Дени и сега само се чудя как ли е, че за пръв път я оставям така без мен и то за толкова дълго. Поне се надявам да издържи 1 седмица, толкова са ми отпуснали почивка! Mr. Green

Лека нощ!

# 158
Добро утро  bouquet

Честит Рожден Ден на Jilda и Roksi (на патерици)

Честит Рожден Ден на Sunsunny   party023  hbday

Радост, стискам палци!

# 159
  • Smolyan
Добро утро мами  Heart Eyes
Незнам защо си мисля, че днес е 01.08. и взех, че честитих на всички рожденници  ooooh! Mr. Green
Извинявам се  Embarassed

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 09:17 от Zuzi

# 160
Вижте каква помощница си имам

# 161
Честит Рожден Ден на Sunsunny     bouquet

bonbon4e скоро ще те отменят в кухнята  Heart Eyes

# 162
  • София
Честит първи рожден ден на малките кукли Каталина и Ева! Да пораснете красиви, грациозни, умни, остроумни и здрави млади дами!

# 163
  • Sofia
Честит рожден ден на Jilda, Roksi и Sunsunny!!!  bouquet
Да сте винаги здрави, щастливи и обичани!

Днес разбрахме резултатите от изследванията на годинка - хемоглобинът на Ради е 124  Party Аз си мислех, че ще е по-малко, защото напоследък по-рядко й приготвям месо, а и тя хапва почти само кисело мляко.

Искам да питам тези, които са правили изследвания за ясли - искат ли изследване за чревни инфекции - дизентерия и т.н. (другите ги забравих Embarassed)??

# 164
Честит рожден ден на Jilda, Roksi и Sunsunny!!!

Хуана, педката ви трябва да знае и ще ви даде направления, иначе помня че се носи секрет от дупето (с една лепенка лепваш и отлепваш  Mr. Green) до ХЕИ - това за глисти и такива, инач е педка дава бележка че сте клинично здрави и ваксинирани с всички задължителни ваксини.

bonbon4e
, помощницата ти е просто.............................бонбонче  Heart Eyes

vnd , нашия опит с каишките е такъв, че сега хич и не мисля да ги ползвам - иначе каквито и да купиш са си все едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт